Janove kommer til Utopia-festivalen 2022

Dette bekrefter festivalen i en pressemelding fredag.

Publisert:
Janove spilte foran 5000 mennesker i DNB Arena tidligere i høst. Nå er han bekreftet til Utopia 2022.

Nylig ble superstjerna Alan Walker på nytt bekreftet til festivalen. Nå er det en lokal kjenning som står for tur.

Den tidligere Kaizers Orchestra-generalen Janove Ottesen, kommer til Utopia-festivalen i Bjergstedparken neste år.

– Jeg husker jeg sneik meg inn på Folken da Morten Abel hadde konsert. Et relativt ukjent Kaizers Orchestra var support, og etter det var jeg solgt. Janove er uten sidestykke landets mest karismatiske artist, lager fantastisk musikk og skaper univers alle vil ta en del av. Jeg gleder meg noe ekstremt til å se Utopia-publikummet bli dratt inn i universet. Det vil bli skapt magi mellom Janove og publikum, sier festivalsjef Espen Knoph i pressemeldingen.

Janove har fortsatt karrieren som soloartist etter at Kaizers Orchestra ga seg.

Janove har høstet gode anmeldelser for sitt nyeste album «Det Sorte Karneval».

Janoves til nå siste album, «Det Sorte Karneval», slapp han i august. Det fikk en femmer på terningen av Aftenbladets musikkritiker. I anmeldelsen sto det at Janove var «tilbake på sporet».

LES MER:

Jærnåttå slipper sine første artister: - Vi slår på stortromma!

LES MER:

Flere artister klare for Mablis: – Det er fullt kjør

I november spilte han foran 5000 publikummere i DNB Arena. Denne konserten høstet også fem øyne på terningen. Konserten på Utopia blir avslutningen på turneen han startet i Stavanger i høst.

– Jeg kan love publikum en av de beste rockekonsertene de kommer til å se i år, med noen av de beste musikerne som finnes og med den beste stemningen du kan tenke deg fra publikum. Det har jeg ingen problem med å love fordi vi jo nettopp har gjort de seks konsertene på realeseturnéen og ble blåst av banen av responsen fra publikum, sier Ottesen i pressemeldingen.

På grunn av koronapandemien har festivalen blitt avlyst to ganger, i 2020 og 2021. Dersom festivalen går av stabelen neste år, blir det fjerde gang Utopia arrangeres. Datoene er satt til 26. og 27. august 2022.

Publisert:

Janove Ottesen håper på Kaizers-comeback

Det er snart gått ni år siden Kaizers Orchestra skrudde av maskineriet. Frontfigur Janove Ottesen sier at bandet håper på et comeback, men at det er vanskelig å spå akkurat når det vil skje.

Oppdatert:
  • NTB