California Republic og Cuba Compagniet har stengt dørene

– Det har vært krevende å få det til å gå rundt. Nå var det ikke mer å gå på, sier daglig leder Christian Wedler til Aftenbladet.

Oppdatert:
California Republic åpnet i mars 2018. Rett før nyåret valgte daglig leder Christian Wedler å avslutte driften.

Det har gått ni måneder siden California Republic åpnet restauranten i Sølvberggata i Stavanger sentrum. På menyen sto mat og drikke inspirert fra vestkysten av USA.

I oktober åpnet også nabolokalet, Cuba Compagniet, for publikum, men nå kaster daglig leder Christian Wedler inn årene, melder Aftenbladet.

– Vi stengte denne uken. Det har vært krevende å få det til å gå rundt. Nå var det ikke mer å gå på. Det er alltid krevende å starte opp noe nytt. Vi har hatt noen gode måneder, men også noen veldig dårlige, sa Wedler søndag.

Daglig leder Christian Wedler forteller at det har vært krevende å starte opp to nye spisesteder i byen.

Begge konseptene har blitt drevet av Stavanger Kamelutleie AS, med daglig leder Christian Wedler i spissen. Selskapet har nå meldt oppbud.

Wedler forteller videre til Aftenbladet at han nå ser etter nye leietakere til bygget. En mulighet er at andre åpner restaurantdrift i lokalene.

Da Aftenbladets restaurantkritiker besøkte California Republic kort tid etter åpning, fikk restauranten terningkast fire.

Wedler kjøpte Sølvberggata 11 sammen med sin ekskone for 9 millioner kroner i 2012. I 2017 kjøpte hans nåværende kone Kristine Gramstad Wedler nabobygningen Sølvberggata 13 for 4,75 millioner kroner.

MER FRA BYAS:

LES MER:

Daglig leder av utested skjelte ut skjenkekontrollen

LES MER:

Dere har stemt: Bøker og Børst er #byasbeste utested!

LES MER:

Andreas (26) fra Byhaugen var bilselger. Nå åpner han restaurant i de gamle Tango-lokalene

Publisert:
Oppdatert:

14 spisesteder som åpnet i Stavanger i året som gikk

Har du fått testet dem ut ennå?

Oppdatert: