Velværesenter oppgraderer fra 200 til 500 kvadratmeter

Ingenting å si på størrelsen hos Fab Lounge på Mariero.

Publisert:
Mariann Edland og Karoline Mørch Lilledrange ved nyåpnede Fab Lounge på Mariero.

I åtte år har Mariann Edland drevet Fab Lounge - et såkalt velværesenter, med behandlinger ganske bokstavelig talt fra topp til tå.

Edland startet opp på Gausel i 2008, med et 60 kvadratmeter stort lokale. To år senere flyttet hun bedriften til 200 kvadratmeter i Gamleveien på Hinna.

Og nå? Nå har hun forflyttet på seg igjen - til 500 kvadratmeter på Mariero, like bak Coop Obs.

– Vi har opparbeidet oss en kundekrets gjennom mange år. I nye lokaler er håpet å utvide kundekretsen enda mer, sier Edland.

Følg Byas.no på Facebook!

FRISØR: Fab Lounge har egen frisørsalong.

Omsatte for over 7 millioner

I senteret utfører Edland og co en rekke behandlinger, fra hårklipp og manikyr, til kosmetiske injeksjonsbehandliger som botox og fillere.

Spesielt de to sistnevnte er ofte gjenstand for debatt.

Lik det eller ikke, denne type behandlinger er blitt vanligere og vanligere i Norge.

LES MER:

En annen kosmetisk behandler vi snakket med i høst, mente det å ta botox nesten var like hverdagslig som å gå i butikken for å kjøpe melk .

Uansett kan det se ut til å være forretning i denne type tjenester. Ifølge nettsiden Proff.no hadde Fab Lounge et driftsresultat på 194.000 kroner i 2014, og driftsinntekter på over sju millioner.

En drøm

Edland selv mener at hennes senter er ulikt andre steder.

– Det finnes ikke mange lignende konsepter i Norge, sier hun, og legger til at hun har tegnet og designet alt i det nye lokalet selv.

– Allerede da vi kjøpte lokalet visste jeg hvordan alt skulle se ut. Jeg visste til og med nøyaktig hvor buddha-figurene bak kassen skulle stå, så de kjøpte jeg en uke etter at jeg kjøpte lokalet. Alt du ser her - det er meg. Dette er meg, og min drøm.

FASADE: Fab Lounge ligger i umiddelbar nærhet til Coop Obs! på Mariero.

Mer fra Byas.no:

LES MER:

* Thea Andersen (20) fra Sandnes dro til Lesvos for å hjelpe flyktninger. Nå skal hun ned igjen - på noen andres regning

LES MER:

* En av gutta bak The Shack åpner gastro-pub på Madla

LES MER:

* Ny kafé på vei til Østervåg

Publisert:

Gikk på barneskolen da terroren rammet Norge: Nå spiller stavangerelevene i Utøya-filmen

Tredjeklassingene fra Stavanger Katedralskole spiller i filmen om ungdommenes opplevelse fra Utøya. – Jeg er glad vi hadde hverandre, sier Mariann Edland Gjerdsbakk.

Publisert: