En av gutta bak The Shack åpner gastro-pub på Madla
Mat. Øl. Golf. I april åpner «Farmhouse» dørene.
– Vi vil prøve å lage noe sykt kult. En form for gastropub. Midt i golfbanen, sier Gunnar Ellingsen, mannen bak det helt nye restaurant-konseptet Farmhouse.
Med vi, mener han flere lokale produsenter og leverandører i nærområdet, som han vil samarbeide med. Mike Murphy og Lervig skal stå for ølet. Stig Fagerholt fra Gastronomisk institutt blir kjøkkensjef.
– Tanken er øl og mat. Grillmat. Kjøtt og fisk. Veldig god, men folkelig og fornuftet priset mat, sier Ellingsen, som også er en av tre personer bak burgerkonseptet The Shack.
Damenes aften i helgene
– Og i helgene tenker vi å kjøre ulike eventer, som for eksempel damenes aften. Her skal vi prøve oss frem med litt forskjellige ting, sier Ellingsen.
Stavanger Golfklubbs lokaler er under renovering, og skal etter planen være klare rett rundt april. Det er her Farmhouse skal flytte inn.
– Vi tenker å kjøre vårt første event 21. april, så da bør vi være på plass!
Mer fra Byas.no:
Anmeldelse Døgnvill: Beste burgeren i byen
Satser på kafé full av grafitti
Ny kafé på vei til Østervåg
Nå har The Shack åpnet det tredje burgerstedet - denne gang i Stavanger
– Vi har åpnet tre steder på ni måneder, så det har gått bra.