Snart åpner en amerikansk «diner» midt i Stavanger

Hos Groovy blir det burgere og «dogs» for alle penga.

Publisert:
GROOVY: Akkurat slik kommer restauranten i Stavanger til å se ut når den åpner. Bildet er fra Groovy i Tønsberg, som åpnet i desember.

– Vi skal satse på gourmet-burgere og gourmet-pølser! Lokalet er helt glimrende for dette konseptet.

Første januar overtar Ole Henrik Ueland (36) og Groovy Stavanger det tidligere lokalet til Hungry Kebab i Kongsgårdbakken 1, midt i Stavanger sentrum.

Groovy er et amerikansk diner-konsept, med innredning i ekte 1950- og 1960-talls stil. Sjakkfliser og rødt skinn.

For knappe to uker siden åpnet Ueland en slik restaurant i Tønsberg, og nå står Stavanger og Drammen for tur. Ueland er selv fra Stavanger og driver fra før av Bullock Steak & Bar. Han har vært i restaurantbransjen i mange år.

– Jeg mener dette er noe som mangler i Stavanger, det finnes ikke en restaurant i amerikansk diner-stil her i byen. Jeg tror jeg har funnet et konsept som funker godt, sier han.

HER ÅPNER GROOVY: Overtar lokalet til Hungry Kebab.

Åpner på nyåret

På menyen står altså burgere, fries og «hot dogs» i skikkelig amerikansk stil. Målet er å være så folkelig som mulig.

– Det skal være for venner, familier, kjærester - for alle. I disse tider tror jeg det er viktig at det finnes rimelige alternativer når folk vil ut og spise. Jeg tror Stavanger trenger flere folkelige tilbud, og det er nettopp det Groovy skal være.

LES MER:

* Anmeldelse Døgnvill: Beste burgeren i byen

LES MER:

* Anmeldelse av The Shack: Lett å forstå hvorfor køen er så lang

Det vil være cirka 25 sitteplasser i restauranten, med mulighet for take away. Ueland har i tillegg søkt kommunen om skjenkebevilling, og regner med at dette ordner seg til åpning.

Etter overtakelsen 1. januar skal alt i det tidligere kebab-lokalet rives helt rent og bygges opp på nytt. Ueland lover åpning allerede i slutten av januar eller i begynnelsen av februar.

– Det skal vi klare, uansett. Jeg gleder meg veldig!

SJEFEN: Ole Henrik Ueland skal drive Groovy i Stavanger.

Mer fra Byas.no:

LES MER:

* Nyåpnet restaurant satser på vegansk mat: – Jeg vil gjøre grønnsaker kult i Stavanger!

LES MER:

* Akropolis slått konkurs - nye krefter tar over og driver restauranten videre

LES MER:

* Før jobbet Tamara (33) som oljeingeniør. Nå satser hun nesten 300.000 kroner på grøt!

Publisert:

Åpningsdato er klar: Groovy deler ut gratis burger til de 100 første gjestene

Den amerikanske dineren åpner dørene neste tirsdag.

Publisert: