Konspirasjonspodden reiser på turné

Duoen bak den populære Konspirasjonspodden skal gi seg landeveien i vold, melder All Things Live.

Publisert:
  • NTB
Konspirasjonspodden kommer til en Heidi’s Bier Bar nær deg, i løpet av året. Ankomst Stavanger: 13. desember!

De kan skilte med lyttertall på over en million hver måned – samt utsolgte liveshow landet rundt. Nå blir det turné også.

Bok er det også blitt: Med «25 konspirasjoner å snakke om i lunsjen» har Bjørn-Henning Ødegaard og Fredrik Sjaastad Næss samlet 25 konspirasjoner – mellom to knallgule permer.

LES MER:

Disse podkastene lyttet nordmenn mest til

Komikerduoen Bjørn-Henning Ødegaard og Fredrik Sjaastad Næss har virkelig gjort karriere med å løfte fram og diskutere konspirasjonsteorier. De har tatt for seg konspirasjoner om at Elvis lever mens Paul McCartney er død, at Hitler flyktet til Argentina – og at jorden er egentlig flat.

Også Kennedy-drapet, teorier om at reptiler styrer verden og UFO-er har stått på plakaten – samt diskusjoner rundt «alle konspirasjoners mor»: Illuminati.

Duoen inntar Heidi's Bier Bar-er i Norge, og lørdag 17. oktober starter de opp turneen sin i Trondheim.

LES MER:

10 norske podkaster du bør få med deg

Derfra går turen videre til Tønsberg 23. oktober, før Drammen venter 24. oktober. Neste på listen er Tromsø, som kan vente seg besøk 1. november – før Kristiansand får besøk 7. november.

Deretter er det Bergen (28. november), Oslo (5. desember) og Stavanger (13. desember) som blir arena for konspirasjons-show dersom alt går etter planen, fremgår det av pressemeldingen.

Publisert:

10 norske podkaster du bør få med deg

Liker du podkast, men vet ikke helt hva du skal lytte til? Her har du ti tips!

Publisert: