Netflix kan få sin helt egen spilltjeneste

Flere medier hevder at strømmegiganten skal utvide tjenesten sin til spillverdenen.

Publisert:
  • Line Pevik
Kan Netflix få mer enn kun serier og filmer?

En rekke medier, som The InformationAxiosReuters og Tek.no her til lands, melder at Netflix kan være i ferd med å utvide innholdsbiblioteket sitt med spill.

Angivelig skal strømmetjenesten være på jakt etter en sjef som skal ha ansvar for å utvide tjenesten. Det vil i så fall ikke være første gang - tilbake i 2019 skal de ha jobbet med et spill basert på Stranger Things. Den gang skal prosjektet ha gått i vasken av flere årsaker, ifølge The Verge.

I samme magadrag kan man også nevne den interaktive Black Mirror: Bandersnatch, og at Netflix selvsagt har en rekke serier og filmer basert på dataspill.

Til The Information og Axios kom Netflix med denne mer eller mindre kryptiske uttalelsen, også gjengitt hos Tek.no:

«Våre medlemmer verdsetter variasjonen og kvaliteten på innholdet vårt. Det er grunnen til at vi kontinuerlig har utvidet tilbudet - fra serier til dokumentarer, film, originalinnhold på lokale språk og reality-TV. Medlemmer liker også å interagere mer direkte med historier de liker - gjennom interaktive programmer som Bandersnatch og You v. Wild, eller spill basert på Stranger Things, La Casa de Papel og To All The Boys. Så vi er begeistrede for å gjøre mer med interaktiv underholdning».

LES MER:

Dette er nytt hos Netflix, HBO og Disney+ i mai

Publisert:

Nå er Netflix-spillene her

Har du Android-telefon, kan du begynne spillinga.

Publisert:
  • Line Pevik