Harbour skal bli til Lucky Bowl & Lounge på tre uker

Bowlinghallen Harbour pusses opp og blir flaggskipet til Lucky Bowl-kjeden.

Oppdatert:
Her står gründer, og daglig leder i Lucky Bowl, Rune Skandsen, inne på byggeplassen som om to uker skal stå klar som Lucky Bowls nye flaggskip.

Bowlinghallen Harbour stengte på søndag dørene. Men for alle bowlingentusiastene: Frykt ikke.

Om litt mer enn to uker åpner lokalene igjen.

Harbour skal gjennomgå en total makeover, alt skal rives ut, og hele bowlinghallen får et nytt design.

Skandsen sier de nå har 14 bowlinghaller rundt om i Norden, og Harbour har til nå vært den eneste som ikke har vært under navnet Lucky Bowl.

– Ettersom Harbour alltid har gjort det bra, var det ikke grunn for noen endringer med det første. Men nå hadde vi muligheten til å gjøre det endra bedre her, sier Skandsen til Byas.

Det er jo mye å gjøre på 3 uker?

– Ja, det er mange folk i sving, og vi begynte søndags kveld, så nå er alt allerede revet ut for å kunne begynne med å bygge det opp igjen, sier Skandsen til Byas.

Harbour har tidligere ofte vært fullbooket i høysesongen, noe som gjorde det vanskelig for de som bare ønsket å svippe innom.

– Noe som har blitt lagt mye fokus på under oppussingen er at det nå skal bli mange flere sitteplasser. Det skal være rundt 30 stoler som ikke skal være mulig å reservere, slik at det er plass til alle, sier Skandsen til Byas.

Slik er designet til andre bowlinghaller hos Lucky Bowl.

Lounge

Harbour har siden åpningsdagen i 2002 skilt seg ut som en bowlinghall med restaurant. Bowlinghallen i sentrum skal kunne by på litt mer en det de andre hallene kan andre steder i Norden, og derfor blir det døpt Lucky Bowl & Lounge, og ikke bare Lucky Bowl.

Og Skandsen sier de skal overføre det gode med Harbour til det nye konseptet.

– Vi skal bygge en stor flott bar med loungeområde, som også kan bli benyttet selv om man ikke er der for å bowle, sier Skandsen til Byas.

Bowling-gründeren sier at det viktigste kundene blir firmafester, voksne og ungdom.

Kostnadene

– Dette har virkelig vært en storsatsing. Vi bruker like mye penger på denne renoveringen som det koster å bygge opp en helt ny bowlinghall, sier han.

Skandsen ønsker ikke å si noe mer enn at de har revet og bygget opp igjen mesteparten av lokalet på innsiden. Derfor er det også brukt mye penger.

Det siste året har Lucky Bowl bygget ut flere bowlinghaller, blant annet den på Bryne og én i Oslo.

Tall fra Proff.no viser at Lucky Bowl-kjeden omsatte for 82,67 millioner kroner i 2017. Det ga et resultat på 7,68 millioner kroner før skatt.

Tallene for 2018 er ikke tilgjengelige for offentligheten ennå, men Skandsen opplyser at fjorårets omsetning passerte 100 millioner kroner.

MER FRA BYAS:

LES MER:

Robins drøm om å dra til Mars kan bli knust av en konkurs

LES MER:

Disse studentene er mest og minst fornøyd med utdanningen sin

LES MER:

«Norske Talenter» kommer til Stavanger

LES MER:

Nå åpner Lush dørene i Stavanger

Publisert:
Oppdatert:

Vinterferie i byen? Ingen grunn til å kjede seg

Slapp av, det finnes mye gøy å finne på i ferien selv om du ikke skal på fjellet. Her er noen tips til alle vinterbyaser!

Oppdatert: