Ikke helt oppdatert? Dette er Utopia-artistene!

David Guetta og Matoma har du kanskje hørt om - og Highasakite? Men kjenner du til Myxe og Kream?

Publisert:
  • Leif Tore Lindø
Highasakite er det største navnet fra Norge på Utopia. De spiller før superstjerna David Guetta.

Følg Byas.no på Facebook!

David Guetta

Franskmannen har vært en av de største produsentene og DJene de siste 10–15 årene. En slags gudfar i EDM (elektronisk dance music). Han har samarbeidet og produsert med verdens største artister og har vært en hitmaskin. Kjent for å spille på partyøya Ibiza og være nattklubb-dj i stort format fram til cirka 2009, da han plutselig fikk sitt kommersielle gjennombrudd.

Highasakite

Indiepop og elektro som har blitt et av de største musikknavnene i Norge de siste årene. Litt intern trøbbel i det siste, men de peiser på. Svært godt liveband. Masse Spellemann-priser og veldig gode anmeldelser på alt de gjør. Highasakite har klart å kombinere kommersiell suksess med kunstnerisk anerkjennelse.

Matoma

DJ og produsent Tom Lagergren bruker artistnavnet Matoma. Han er kjent for sin danseorienterte tropical house og har i løpet av kort tid blitt en av de største eksportvarene innen norsk musikk. Millioner av avspillinger på strømmetjenester hver måned og utsolgte konserter over hele verden. De siste navnene som er knytta til Matoma er Snoop Dogg og Notorious B.I.G.

Julie Bergan

Mest kjent for superhiten «Arigato». Hennes siste låt er «Blackout». En av de nye, unge, kvinnelige artistene som har kommet som en kanonkule.

Ina Wroldsen

Aller mest kjent som Idol-dommer og låtskriver for en rekke verdensstjerner. Største hit: «Aliens».

Izabell

Stavangers nye hiphop-stjerne. Har med seg ringrevene i Kriminell Kunst på scenen, og det kan dukke opp overraskelser.

Cezinando

Vant Urørtfinalen 2016 og Årets Tekstforfatter under Spellemann i 2017. En av norsk hiphops store, nye stjerner.

Ary

Bodde tidligere i Stavanger, flytta, og har bygget karriere i den elektroniske popen. Et navn det knyttes store forventninger.

Lemaitre

Norsk elektroduo som har bygget seg opp over noen år. Nå reiser de rundt i hele verden. Spilte på sagnomsuste Coachella i fjor. Har også laget musikk til store reklamekampanjer.

Tom Boye

Stavanger-basert DJ og produsent - og promotør på Hall Toll.

Sonny Alven

Bergenser, ettertrakta produsent og remixer. Var med Kygo på turné. Låtene hans streames to millioner ganger hver eneste måned.

Kream

Daniel og Markus Slettebakken, ung brødreduo fra Bergen. Ukjente for mange, men en del av fabrikken i Bergen som pumper ut potensielle stjerner.

Myxe

Fra Stavanger! Startet på et Yamaha-orgel da han var 13. Rune Eie kan fort bli et EDM-navn fra Stavanger som klatrer i folks bevissthet.

LES MER:

LES OGSÅ: Denne mystiske fyren fra Stavanger er Utopia-klar

Publisert:

Her kan du vinne billetter til Utopia

Vi har flere billetter som skal deles ut. Lyst til å dra på festival?

Oppdatert: