Her er alle vinnerne av #byasbeste 2019!

Seks vinnere, tusenvis av stemmer og mye følelser. Her får dere #byasbeste kåringene oppsummert!

Oppdatert:

Til sammen 10.878 stemmer kom inn i løpet av kåringene, i tillegg til dem dere nominerte frem på Facebook. Takk for det fantastiske engasjementet <3

#Byasbeste er over for i år, men nå tar vi et lite tilbakeblikk på noen innholdsrike uker med kåringer:

Vinneren av #byasbeste sentrumsbutikk: Godtebyen

Godtebyen dukket opp i bybildet 17. oktober 2018. Butikken er fargerik og bugner over med eksotisk godteri, inkludert 700 typer smågodt.

– Nå er vi ikke bare byens søteste butikk, men også byasbeste, sa en veldig glad eier og daglig leder til Byas, da resultatet ble klart.

Emrah Coban, eier og daglig leder av Godtebyen, pynter butikken opp til juletidene. Han ble helt paff da han hørte butikken hans hadde vunnet #byasbeste. Det gir ham håp for utvidelse.

Over 4200 stemte på favorittene sine, og Godtebyen tok seieren med 31 prosent av stemmene.

Eier og daglig leder, Emrah Coban, har nå planer om å utvide konseptet – muligens til Sandnes.

Les hele saken her.

Vinneren av #byasbeste frisør: Ombré

Melissa Gausel, Hanne Lyster, Linn Eie-Olsen, Martine Skretting Mydland, og Rjalda Alagic er Ombré frisørsalong

I fjor ble frisørsalongen i Hillevåg nominert for første gang – og vant #byasbeste frisør 2018. I år har de jammen med vunnet igjen.

Ombrè Frisør fikk 387 stemmer, som vil si de vant med 16 prosent av stemmene.

– Vi fokuserer alltid på å få frem kundens naturlige skjønnhet, forteller eier og daglig leder Linn Eie-Olsen.

– Alle som jobber her gjør sitt aller beste. Vi er kollegaer, men også venner. Det blir mye latter som vi deler med kundene, sier Eie-Olsen.

Les hele saken her.

Vinneren av #byasbeste takeaway: Zouq

Muhammed Bashir Rafqat, Rizwan Rafiq, Dinesh Prasad, Shahid Hussain Rafique Begum og Muhammad Waqi er stolte over å ha vunnet #byasbeste takeaway nok en gang.

Nesten 2000 stemmer kom inn og Zouq tok seieren med hele 19 prosent av stemmene!

Zouq ligger i Pedersgata, hvor de har holdt til i litt over fem år, og er ifølge Rafiq Norges eneste pakistanske restaurantkjede.

I tillegg var Zouq den første pakistanske restauranten som slo seg ned i Stavanger. Til neste år flytter de inn i enda større lokaler.

Det er tredje gang restauranten vinner #byasbeste takeaway.

Les hele saken her.

Vinneren av #byasbeste treningssenter: Sats Trim Towers

Det var jubelrop da Byas besøkte Sats Trim Towers og overrakte #Byasbeste-prisen. F.v. bak: Hilde Madsen. F.v. midten: Nora Nguyen, Andrea Wold og Aukse Jukneviciute. F.v. framme: Egle Jamosimaite.

Over 2600 av dere stemte på favoritten i #byasbeste treningssenter-kåringen. Det var tett i toppen, men Sats Trim Towers ble den klare vinneren.

– Jeg er så stolt. Jeg har faktisk ikke ord, sa Solveig Larsen, som er daglig leder ved Sats Trim Towers i Sandnes.

– Vi jobber så hardt hver eneste dag for at våre medlemmer skal få den absolutt beste treningsopplevelsen. Våre ansatte fortjener denne prisen. Det er en fantastisk måte å hylle det gode arbeidet de gjør på, sa en smilende Larsen.

Les hele saken her.

Vinneren av #byasbeste kafé: Coffeeberry

Barista Anna Marie Røyland og eier Hanne Jørgensen har det gøy på jobb og forteller at hun og mannen ennå blir fascinert av nye typer deilig kaffe.

Ekteparet Hanne og Thomas Jørgensen åpnet Coffeeberry i 2012. De ville skape en kaffebar der du fikk servert kvalitetskaffe, uten snobberiet, som kan følge med.

– Vi ville skape et koselig sted med god kaffe. Vi ønsker at folk skal bli sett, samtidig som vi vil lage byens beste kaffeopplevelse. Det mener jeg er en uslåelig kombo, sier Hanne Jørgensen, eier av Coffeeberry.

Coffeeberry vant med over 18 prosent av stemmene.

– Da vi skulle åpne på Bryne spurte vi gjestene hva vi skulle ta med. Jeg tenkte på møbler og diverse, men de svarte folka og den gode stemningen.

Les hele saken her.

Vinneren av #byasbeste utested: Øst

Bartender Frida Fredriksen og barsjef Andrea Aasmoe på Øst.

I Stavanger Øst ligger baren Øst vegg i vegg med Tou Scene. Ifølge innehaveren har de verdens beste øl. Ifølge dere er de byens beste utested.

Hele 1849 stemmer kom inn, men Øst ble den suverene vinneren med 375 av disse. Det vil si at de tar seieren med rundt 19 prosent av stemmene.

– Det er så kjekt! Vi har så mange engasjerte gjester. Hele bydelen består av folk som virkelig bryr seg om det de holder på med, og det tror jeg folk legger merke til, sier Oscar Eriksen, som er daglig leder ved Øst.

Les hele saken her.

MER FRA BYAS:

LES MER:

Legger ned «utestedet» for å rendyrke kjøkkenet

LES MER:

Disse to skal åpne ny sportsbar i Stavanger sentrum

Publisert:
Oppdatert:

Godtebyen vant #byasbeste sentrumsbutikk 2019!

Den søte butikken i Klubbgata stakk av med seieren – og 31 prosent av stemmene!

Publisert: