Helgepraten: Hva er mest irriterende med damer & menn?

Det motsatte kjønn byr på mange irritasjoner, men hva irriterer mest?

Publisert:
Fim Sakariassen synes noen gutter kan oppføre seg overlegent.

– Gutter er mer barnslige enn jenter, og ikke like modne. De er mye mer uorganiserte, sier Maria Jose Parada.

Venninnen Ayla Nathalie Syvertsen er enig.

Maria Jose Parada mener at menn kan være mer barnslige enn kvinner. _Maria Jose Parada mener at menn kan være mer barnslige enn kvinner._

Overlegne?

– Det går på hvordan gutter håndterer situasjoner, det at mange alltid tror at de er best til alt. Uansett om det er snakk om å være sterkest, trene mest eller å være flinkest til dataspill, så er de alltid best, sier hun.

Ayla Nathalie Syvertsen mener menn ofte tror de kan alt. _Ayla Nathalie Syvertsen mener menn ofte tror de kan alt._

Marius Hole sier seg ikke helt uenig i dette, men er klar på hva som irriterer ham mest med jenter.

– Jenter er så mye mer kompliserte enn gutter. Hvis gutter har en krangel eller noe slikt går det raskt å ordne opp i det, men med jenter blir det alltid et oppstyr, og kranglingen kan vare skikkelig lenge, sier han.

Marius Hole synes kvinner skaper mer drama enn menn. _Marius Hole synes kvinner skaper mer drama enn menn._

Festing og damer

Fim Sakariassen mener at mange gutter er overlegne.

– For mange handler det om å få flest damer, mest festing også videre, det er litt overlegent. Det er ikke for å skjære alle over en kam, men mange holder på slik, sier hun.

Fim Sakariassen synes noen gutter kan oppføre seg overlegent. _Fim Sakariassen synes noen gutter kan oppføre seg overlegent._

Marco Ruud synes spørsmålet burde blitt snudd på hodet.

– Hva med å spør om hva som ikke irriterer? Jeg tror den listen hadde blitt kortere, hehe. Selv irriterer det meg at jenter alltid skal ringe for å spørre om uviktige ting midt på natta, mens jeg er på jobb eller på skolen, alltid når det ikke passer i det hele tatt, sier han.

Marco Ruud liker ikke å bli oppringt midt på natten for å svare på dumme spørsmål. _Marco Ruud liker ikke å bli oppringt midt på natten for å svare på dumme spørsmål._

Mye drama

Kompisen Eirik Grønnvold setter ikke pris på drama.

– Det er mye drama, for eksempel når jentevenner ringer gutter for å fortelle om trøbbel med typen sin. De kan spør om de bør gå fra ham og slike ting, det er ganske vanskelig for gutter å svare på slike ting, sier han.

Eirik Grønnvold mener kvinner ofte skaper mer drama enn menn. _Eirik Grønnvold mener kvinner ofte skaper mer drama enn menn._
Publisert:

Eline fant ut at hun var lesbisk mens hun hadde guttekjæreste

For Eline Darki (29) var ungdomstida en forvirrende og følsom tid. Hun innså at hun likte jenter, uten at hennes daværende guttekjæreste visste noe.

Oppdatert: