KRSby-trynet: Stian Reinhartsen

Han er turnémanager for Matoma, driver Instagram-kontoer med millioner av følgere, og er svak for Jennifer Lopez. Stian Reinhartsen er ukas KRSby-tryne!

Oppdatert:
Stian Reinhartsen jobber på fulltid med sosiale medier. Totalt forvalter han millioner av likes! Foto: Kristian Hole.

- Navn: Stian Reinhartsen

- Alder: 26 år

- Yrke: Sosial mediekonsulent og turnémanager for musikkprodusenten Matoma.

- Sivilstatus: Singel

- Instagram: @Stianreinhartsen

- Bytrynefaktor: Sosial sørlending som er overalt på sosiale medier, og liker å prate med alle forskjellige type mennesker.

– Hvem er du?

– Jeg er en livsglad sørlending som er eventyrlysten og elsker sosiale medier! Det er mitt levebrød, og sammen med broren min driver vi «Reinhartsen Consulting«, som hjelper bedrifter til å profilere seg selv på plattformer som Instagram. Siden mars har jeg også vært turnémanager for Matoma, hvor jeg blant annet er ansvarlig for Instagram og Snapchat-kontoen hans og oppdatere sosiale medier med fete ting og updates fra livet på veien. Jeg har jobbet med han en god stund på sosiale medier, og det var derfor han spurte meg om å bli turnémanager, noe som føles som drømmejobben!

– Fortell om livet som turnémanager for Matoma?

Reinhartsen (t.v) og Matoma på "Ultra Music Festival" i Miami i mars. Foto: Privat Reinhartsen (t.v) og Matoma i Kongeparken. Foto: Privat

– Det skjer ting hele tiden! Vi har nylig vært i USA og spilt på «Ultra Music Festival» i Miami. Der fikk vi beskjed om at Matoma kunne remixe Will Smiths hit «Miami». Men tilfeldigheter gjorde at vi ikke fikk møtt Smith, noe som er synd siden jeg er fan av «The Fresh Prince«. Ellers har Matoma nylig vært i studio med mange store navn som Snoop Dogg og Dr. Dre, så store ting skjer!

– Noen kule historier fra turnélivet?

– Når jeg og Matoma var i Århus, hadde han en spillejobb på en klubb sent på natten. Flyet mitt gikk tidlig neste morgen, så jeg tok kvelden tidligere enn han. Det jeg ikke helt tenkte over var at det var smekklås på hotelldøren, så Matoma kom seg jo ikke inn da han kom hjem midt på natten. Så han brukte skoene sine som pute og sov på betonggulvet utenfor rommet. Neste morgen våknet han med et smil om munnen og klaget ikke. Han er en maskin som nesten ikke trenger søvn.

– Hvordan startet hele karrieren din med «Reinhartsen Consulting» og sosiale medier?

– Jeg jobbet i Stavanger Aftenblad med sosiale medier. Etter hvert hadde vi en av de største Snapchat-kontoene i landet som omhandlet nyheter, og jeg merket at jeg fikk dette til. Så i januar satset vi skikkelig på eget firma, og nå jobber jeg også med Viking fotballklubb. Bladet «Kapital» kåret forrige måned Viking til den beste fotballklubben på sosiale medier, da ble jeg storfornøyd! Jeg er også med-ansvarlig for en interiørkonto på Instagram, med 1,4 millioner følgere. Instagram-nettverket vårt har til sammen over 2 millioner følgere.

– Hva jobber du hardest mot akkurat nå?

– Nå er målet rett og slett å bli skandinavias største aktør på Instagram, for nå er vi Norges største såvidt vi vet.

– Hva sier vennene dine om deg?

Reinhartsen i kjent stil med blazer og sleik! Foto: Kristian Hole Reinhartsen i kjent stil med blazer og sleik! Foto: Kristian Hole

– Jeg tror de sier at jeg er en eventyrlysten og utadvendt person som er snill og litt småcrazy til tider. I tillegg er jeg avhengig av sosiale medier.

– Er foreldrene dine stolte av deg?

– De er veldig stolte av meg, selv om de ikke skjønner alt jeg jobber med. Da jeg jobbet med sosiale medier for hotellet «The Thief» i Oslo, fikk jeg sponset en hotellweekend hvor jeg fikk ta med pappa. Han sa: «Jeg fatter ikke det her? All den maten her og servicen? Alt det her på grunn av bilder på Instagram?». Det er en litt spesiell verden.

– Hva skal du bli når du blir stor?

Stian Reinhartsen i Miami. Foto: Privat Stian Reinhartsen i Miami. Foto: Privat

– Målet er å bli en person som inspirere folk til å følge drømmene sine. Mine drømmer er å bli best på sosiale medier, og at jeg kan gjøre så stor del av jobben min fra mobilen som mulig. Da har man muligheten til å reise, pluss at man ikke er bundet til en kontorstol.

– Så hva er din største hemmelighet?

– Det er nok at jeg ikke drikker alkohol. Veldig mange reagerer når jeg sier det og synes det er sinnsyke kontraster til det jeg driver med. Vi turnerer jo rundt i hele verden og jobben går ut på å lage fest.

– Hva er ditt beste øyeblikk i livet?

Reinhartsen og Matoma storkoser seg i Miami. Foto: Privat Reinhartsen og Matoma storkoser seg på landstreffet i Kongeparken. Foto: Privat

– Det var da jeg stod på scena med Matoma under «Ultra Music Festival» i Miami i mars. Det var så sinnsykt bra stemning, og en utrolig bra kveld!

– Hva er det beste med Kristiansand?

Reinhartsen i sitt rette element. Foto: Privat Reinhartsen i sitt rette element. Foto: Privat

– Sommeren her er jo uslåelig. En fin sommerdag i Kristiansand er faktisk bedre enn Miami. Jeg elsker å være i skjærgården på Sørlandet, og stå på vannski og bare nyte dagene om bord i båten. I tillegg synes jeg kristiansandere er så rause, snill, varme og optimistiske!

– Hva er sommerplanene dine?

– Utenom å nyte kristiansandssommeren til det fulle, skal jeg på en 3-ukers-turné med Matoma i både USA og Norge.

– Hvilke tre sanger hører du mest på for tiden?

– Jeg tror ikke du blir overrasket over svarene mine nå..

1. Jason Derulo Feat. Matoma & J. Lo – Try Me

2. Matoma – Old Thing Back

3. Astrid S & Matoma – 2 AM Remix

– Hva med favorittfilmer?

Jaden og Will Smith har hovedrollene i filmen "The Pursuit Of Happyness". Foto: Columbia Jaden og Will Smith har hovedrollene i filmen «The Pursuit Of Happyness». Foto: Columbia

1. «The Pursuit of Happyness»

2. «The Gladiator»

3. «The Matrix»

– Topp tre serier?

"Mad Men" omhandler businessmuglen Don Draper og co på 60-tallet. Foto: NTB Scanpix «Mad Men» omhandler businessmuglen Don Draper og co på 60-tallet. Foto: NTB Scanpix

1. «Mad Men»

2. «The Fresh Prince of Bel Air»

3. «Suits»

– Noen celebritycrushes da?

Jennifer Lopez er drømmedama til Mr. Reinhartsen. Foto: NTB Scanpix Jennifer Lopez er drømmedama til Mr. Reinhartsen. Foto: NTB Scanpix

1. Jennifer Lopez – Hva skal jeg si? She’s fiiiine! Nå har jo Matoma laget musikk med henne også, så jeg er sikker på at jeg kommer til å møte henne snart.

2. Jessica Alba – Trenger jeg å forklare den her?

3. Marlen Hamsund– Jeg må jo ta med en sørlandskjendis! Hun spilte jo «Sunniva» i Dyreparken, så alle har vel hatt en liten crush på hun?

Enten / Eller

- Iphone / Android

- Buttselfie / Faceselfie

- Skjegg / Ikke skjegg

- Kvadraturen / Sørlandssenteret

- Kick / Harveys

- Øl / Vin – Gi meg «Noa-juice» takk! Det beste som finnes.

- Burger / Sushi

- Crossfit / Yoga – Crossfit i garasjen til Magnus Frantzen!

- Pupper / Rumpe

Publisert:
Oppdatert:

KRSby-trynet: Martin Litwicki

Ukas KRSby-trynet turnerer med kjendiser som Matoma, har sluttet å bli starstruck, og har fete prosjekter på gang! Les mer om hvordan den ambisiøse fotografen Martin Litwicki lever ut drømmen.

Oppdatert: