Dette er #byasbeste treningssenter

De har klatrevegg, yoga, crossfitinspirerte timer og mye mer. En femtedel av dere mener SiS Sportssenter er #byasbeste.

Publisert:
Et av styrketreningsrommene på SiS Sportssenter. Om kvelden brukes det til gruppetimer.

– Så gøy, da! Det hadde jeg ikke trodd, sier en ydmyk direktør Arne Storhaug om at SiS Sportssenter også i år ble #byasbeste.

1054 stemmer gikk til det 6500 kvadratmeter store treningssenteret som ligger på campus til Universitetet i Stavanger. Det tilsvarer 19 prosent av de totalt 5529 stemmene som kom inn.

Følg byas.no på Facebook!

Totalt ti treningssentre var nominert i kåringen, og på andre plass kom Xfit Stavanger. Aktiv treningssenter tok tredjeplassen.

At de vant, tror Storhaug kan skyldes at de rundt 5500 medlemmene er veldig fornøyde med senteret.

– På målinger av kundetilfredshet er vi helt oppe i toppen, sammen med blant andre Flytoget, som er kjent for fornøyde kunder, sier han.

Sportslig leder Sandra Rahmouni og direktør Arne Storhaug foran en av buldreveggene.

Stor variasjon

En annen grunn tror han er bredden de tilbyr, med alt fra idrettshall, klatrevegger, styrkerom og gruppetimer. I tillegg til egne workshops for gravide, trimpoeng-app, armbak-konkurranser og ernæringskurs.

– I det ene øyeblikket kan du ha lyst til å gjøre crossfitinspirerte øvelser, i det neste yoga. Vi er gode på totaliteten, sier han.

Rundt 100 ansatte er med på å skape tilbudet senteret har. Slagordet til sportssenteret er «Godt grunnlag, bedre opplevelser».

– En undersøkelse fra Handelshøyskolen i Bergen har faktisk vist at man kan gå opp i karakter ved å trene to ganger i uken. Det kan overføres til alt vi gjør, enten det er å gå tur, lage middag eller se etter barn, sier direktøren.

SiS Sportssenter ligger på campus til Universitetet i Stavanger. Rundt halvparten av medlemmene er studenter.

Singletforbud

Han setter derfor like stor pris på de som trener to ganger i uka, som de som kommer hit omtrent hver dag. Mens god folkehelse er en viktig verdi, er kroppsfokus ikke det. Derfor har treningssenteret også singletforbud.

– Her er alle velkomne, uansett form eller fasong. Det tror jeg folk føler også. Det er viktigst med en sunn livsstil og en sunn kropp, heller enn hvordan man ser ut, sier Storhaug.

Senteret har stor variasjon i tilbudene sine, blant annet en stor klatrevegg.

Nei til doping

En annen ting senteret slår kraftig ned på, er doping. Rundt omkring på veggene henger plakater med budskapet på.

– Vi aksepterer ikke doping, så enkelt er det .Vi tar tak i problemet hvis det skulle oppstå, men per nå er det ikke et problem her, sier han.

Den mest populære treningsformen på senteret nå er crossfitinspirerte performance-timer, med lav terskel for nybegynnere.

– Vi er opptatt av å følge trendene. At folk ser at vi er aktive, og har mange typer aktuelle arrangementer, er en viktig grunn til vår suksess, sier Storhaug.

Og du, husk å stemme på det du mener er #byasbeste kafé her!

Disse har vunnet så langt i årets #byasbeste-kåring:

LES MER:

De ble #byasbeste takeaway - igjen!

LES MER:

Dere har bestemt: Dette er #byasbeste klesbutikk!

LES MER:

Dette er #byasbeste frisør - for andre år på rad!

Publisert:

Hva er #byasbeste treningssenter? Stem i vei!

Her er de ti nominerte.

Oppdatert: