Yoga i det fri på Tangen

Et 30-talls mennesker tok turen til Tangen da det ble arrangert gratis beachyoga. KRSby tok selvsagt turen!

Oppdatert:
Gratistimen med beach yoga ble en suksess i det fine været. Alle foto: Silje Foss Langeland

– Hvorfor vi er ute? Bare se på himmelen!

Det sier yoga-instruktør Kenneth Mortensen mens han peker opp på den skyfrie himmelen.

Intruktør Kenneth Mortensen prøvde ut gratistimer med beach yoga i fjor sommer og gjentok suksessen i år. Instruktør Kenneth Mortensen prøvde ut gratistimer med beach yoga i fjor sommer og gjentok suksessen i år.

Kenneth som utdannet seg til statusen «Yoga Teacher Trainer» i Mexico har også vanlige yogatimer hver uke, men i dag er det altså utendørs og gratis trening som står på planen.

- LES OGSÅ: Nå sjekkes sommerjobbene

- LES OGSÅ: Ikke oppdatert på Palmesus-artistene?

- LES OGSÅ: Joakim ville gå fra “fat to fit” før han giftet seg. Slik gikk det!

Dynamisk flow

Kenneth forteller at den type yoga han skal lære bort i dag er en form som kalles for dynamisk flow. Det innebærer flyt i bevegelsene og mye fokus på pust. Treningen er noe som skal kunne passe for alle, enten man er nybegynner eller erfaren.

Timen krevde nok konsentrasjon fra de oppmøtte deltakerne. Timen krevde nok konsentrasjon fra de oppmøtte deltakerne.

Rundt 30 personer hadde tatt turen for å være med på gratisøkta. Flere av de oppmøtte var nybegynnere, og Eirik Karlsen var en dem.

Eirik Karlsen syntes det var digg med en time ute i sola. Eirik Karlsen syntes det var digg med en time ute i sola.

Godt alternativ

– Jeg trener vanligvis crossfit med Kenneth, så da han arrangerte beach-yoga tenkte jeg at det hadde vært gøy å prøve noe nytt. Det er jo et godt alternativ til en hviledag fra crossfit, også er det jo deilig å ha noe å gjøre i sola, sier Eirik.

Både jenter og gutter hadde tatt turen til Tangen for en gratis time med yoga. Både jenter og gutter hadde tatt turen til Tangen for en gratis time med yoga.

Flere enn forventet

Det var en fornøyd instruktør etter at timen var over.

– Det kom flere enn jeg hadde trodd! Så vi får se, kanskje det blir flere gratistreninger utover sommeren, sier Kenneth mens de oppmøtte deltakerne pakker sammen yogamattene sine etter en fin time ute i sola.

For de interesserte: I dag, onsdag, klokka 17.00 arrangerer Kenneth beach yoga igjen, denne gangen for støtte til prosjektet «Rebuilding Nepal».

Mer informasjon finner du her!

Publisert:
Oppdatert:

Gratis trening utendørs – i hele sommer!

Om sommeren kan treningsmotivasjonen kanskje være litt vanskeligere å finne, men de aller sprekeste ble likevel med på utetrening i regi av Spicheren treningssenter mandag ettermiddag.

Oppdatert: