Åtte sørlandsmodeller du bør følge på Instagram

Her er noen av landsdelens modeller, som også er fantastiske på Instagram!

Oppdatert:
Foto f.v.: For Love & Lemons, Benetton og Kai Weissenfeld

Hva er det i drikkevannet her i sør, spør modellbyråer seg. Landsdelen har nemlig fostret opp flere internasjonale modeller. Her er noen mer- og mindre kjente modellnavn vi i redaksjonen mener du bør følge:

1. Frida Aasen

Frida, @frida_aasen fra Lund har gått for de fleste store motehusene, og blitt fotografert i moteverdenens mest prestisjefulle magasiner. For ikke å nevne at hun har vært modell for Victorias Secret to ganger. Hun har en veldig inspirerende instagramkonto, hvor hun legger ut bilder fra jobber og livet som modell.

New for @beachbunnyswimwear with my fave people💕❤️💕❤️💕 shot by @zoeygrossman , styled by @pursenboots , hair and makeup @staceytan_mua 💥💯

2. Erjona Ala

Vågsbygdjenta Erjona Ala, @erjonaala har i likhet med Frida gjort stor suksess i utlandet. Etter et års pause fra modell-livet på grunn av studier, er hun nå på vei ut i den store verden igjen. Ferden kan du følge på Instagram.

@rociobadiola @roxanemercerat 💋
LES MER:

Fredag går Emma Leonora for Dolce & Gabbana

LES MER:

Festivalmote: – Rumpetasken kan brukes til mye

3. Jeanett Olsen

Jeanett sa i vår opp jobben i Høyer for å satse som modell, og ble avbildet for Vogue. Hennes instagramprofil, @jeanettolsen.no gjenspeiler også hennes store interesse for mote og stil.

LES MER:

Jeanett (24) sluttet på Høyer for å satse som modell. Nå er hun avbildet hos Vogue

LES MER:

– Jeg hadde som alle andre en slik periode på ungdomsskolen

4. Andreas Østerøy

Vi skrev nylig om Andreas, @andreas_osteroy, som sikter mot en internasjonal modellkarriere. Han ble scoutet av et internasjonalt modellbyrå på nettopp Instagram, og håper på spennende oppdrag i høst.

Photograph: Ramona Tuxen #photography #photoshoot #flowerboy #flowers #plants #shooting #makeup #men #beauty #menstyle #art #artworks #beautiful #artist #pose #model #modelagency #instaboy #instalike #like4like #stylish #instaface #magazine #fashionmagazine #menmodel #ambitionmodels @ambitionmodellformidling @fotograftuxen

5. Mari Lenferna de la Motte

Mari, med kontoen @maridelamotte, reiser rundt i verden og jobber som modell. Hun bor til vanlig i Sør-Afrika med ektemannen Luc Lenferna de la Motte (som også er modell). Mari byr på seg selv, samtidig som hun publiserer vakre bilder. Også får man lett et couple-crush når man ser bilder av henne og Luc.

post shoot shoot @lucdelamotte @naorappel @ziv_amsalem_hair_official @mc2telaviv @bossmodelsa
LES MER:

Andreas Østerøy: – Flere kompiser turte å komme ut av skapet etter Skam

LES MER:

Streetstyle på Palmesus: – Vi matcher som regel hverandre

6. Siri Lehland

Siri, @sirilehland ble oppdaget av modellmamma Donna Ioanna som 14-åring. Nå er hun 16 år, og var i sommer å se i motebladene Vogue Italia og L’Officiel. Det blir spennende å følge hennes reise videre!

7. Ingrid Moe

Vågsbygdjenta Ingrid, @ingemin jobbet flere år internasjonalt, før hun trakk seg tilbake til Kristiansand og åpnet yogastudio og kafé. Hun gjør fortsatt noen modelljobber, men har det ikke lenger som sitt levebrød.

LES MER:

Ingrid (30) og Kristin (28) åpner vegansk kafé

LES MER:

Fra modell i New York til yogainstruktør i Kristiansand

8. Siri Tollerød

Siri, @siritollerod er den første store internasjonale modellen landsdelen fostret opp. I flere år spradet hun ned catwalken for de største motehusene, og var stadig å se i bladhyllene. Hun flyttet for noen år siden tilbake til Norge, hvor hun stifter familie. Fortsatt gjør hun flere jobber for nasjonale og skandinaviske motemagasiner.

Publisert:
Oppdatert:

Andreas Østerøy: – Flere kompiser turte å komme ut av skapet etter Skam

Les om hvordan Andreas ble scoutet av modellbyrå på Instagram, og hvordan det er å være homofil langs bibelbeltet.

Oppdatert: