Livsstil

Seks jakketrender du bør sikre deg i høst

Høsten har inntatt Kristiansand, og det er selvfølgelig en god unnskyldning for å oppdatere jakkegarderoben! Her er vår guide til høstens fineste ytterplagg.

Oppdatert:
 • Lena Rustan Fidjestad

Kristiansandsbloggerne Maria Teigland, Jeanett Olsen og Kristina Bergsvik iført noen av høstens jakketrender. Foto: @bymariat, @jeanettolsen.no og @kristinabergsvik

#1. Shearling:

Helt siden Acne slapp sin Velocite-modell, har kjedebutikkene bugnet over av ulike lignende shearling-varianter. Ikke bare ser den utrolig kul ut, men den holder deg i tillegg varm. Om høsten kan du bruke den til tynnere kjoler og gensere, og om vinteren er den perfekt med en varm ullgenser under.

jakker1

https://www.instagram.com/p/y41DhrrJ2d

#2. Skinnjakka:

Skinnjakka kommer i mange varianter. Enten den er sort, brun, glatt skinn, eller semsket er den et av garderobens må ha-baseplagg. Her har vi samlet noen av de mer klassiske modellene, samt jakker med frynser. Frynsejakka passer veldig godt til den etnisk-inspirerte stilen som står sterkt i høstens trendbilde.

jakker2

LES MER:

Lurer du på hvordan det er å jobbe som modell? Her kan du lese om Mari Hansen sitt liv som modell i Cape Town.

https://www.instagram.com/p/8GHFVdFalX

#3. Capen/omslagsjakka:

Ponchoen er ifølge Retro-jentene et av de mest trendy plaggene du kan gå med om dagen. Fest gjerne et belte i livet for å få en mer feminin figur.

jakker3

My fav @holzweiler_ poncho ✖️✖️ #fashion#mystyle#holzweiler#poncho#minmote#detnye#stylistano#styleno 📷 @iamfelldal

#4. Bomber:

Bomberjakka rocka fjorårets trendbilde, men er fortsatt like aktuell. Gå enten for en enkel ensfarget variant, eller en i et kult mønster. Funker like bra til jeans som til kjole, om du ønsker et litt sporty eller rocka uttrykk. Kan brukes både til sneakers, boots og høye hæler.

jakker4

Nytt innlegg på bloggen👌 Shorts fra @lindexofficial 😊 #madison #travel

- Lurer du på hvordan høstmoten ser ut i år? Her er Retro-jentenes tips til hva du må ha i garderoben din denne sesongen.

#5. Trenchcoaten:

Trenchen er en udødelig klassiker som kan dras frem år etter år. Den er like aktuell hver eneste sesong. Om du ikke har råd til en original Burberry-trench, er det mange gode alternativer å spotte i butikkene. Trenchen funker til alt – kort, langt, bukser og skjørt. Ha på deg sneakers til trenchen, for en avslappa hverdagslook, og bytt dem ut med pumps før du drar på byen med jentene.

jakker5

New blogpost🔸#styleno #minmote #motebloggerne #ootd #kkstil #michaelkors #hm #acne photo cred; @kristinabergsvik.

#6. Uniform-preg:

Militær/uniform-trenden stod sterkt under moteukenes kolleksjoner for høst/vinter 2015. Det vi så mest av var typen navy-inspirerte jakker med knapper parallelt nedover sidene. Men militærgrønne jakker, og jakker med camo er også veldig kult nå på høsten.

jakker6

LES MER:

Er du blant dem som brukte dine siste kroner på klær fremfor mat? Da kjenner du deg kanskje igjen i disse 20 tegnene på at man ikke klar for å slå seg til ro.

Publisert:
Oppdatert:
 1. Mote
 2. Zara

24 fine høstjakker

Høsten har inntatt Stavanger - og det er selvfølgelig en god unnskyldning for å oppdatere garderoben.

Oppdatert:
 • AV: Lena Rustan Fidjestad/Krsby.no

Relaterte artikler

 1. LIVSSTIL
  Her er de fineste jakkene til våren
  5 ÅR SIDEN
 2. LIVSSTIL
  Årets høstmote: – Tenk den ulydige 90-tallsungen
  4 ÅR SIDEN
 3. LIVSSTIL
  De fineste jakkene til våren
  5 ÅR SIDEN
 4. LIVSSTIL
  Høstens fineste jakker
  4 ÅR SIDEN
 5. LIVSSTIL
  Festivalmote: – Rumpetasken kan brukes til mye
  3 ÅR SIDEN
 6. LIVSSTIL
  Vi har samlet høstens fineste jakker
  4 ÅR SIDEN