Livsstil

Disse plaggene passer perfekt til 17. mai

Har du lagt igjen bunaden hjemme, eller er for sent ute med innkjøp av 17 mai-antrekket?

Publisert:
  • Damares Stenbakk, Krsby.no
La deg inspirere av kjendiser som Kendall Jenner! Under Fashion Week ifjor gikk hun for en perfekt 17. mai-look. Hvit kjole med gullkreasjoner og blomster i håret slår sjelden feil.

Frykt ikke! Vi har et par tips som kanskje kan hjelpe deg.

Følg Byas.no på Facebook!

Patriot

Skjørt er både pent og behagelig å gå med, enten du foretrekker champagnefrokost eller i folketrange Markens, mens du synger nasjonalsangen mer eller mindre brisen.

  • Tips: Kombiner fargene i det norske flagget i et helt antrekk, noe nytt og noe du kanskje har i skapet fra før. For eksempel et rødt skjørt med en hvit topp og en blå blazer over.
Rødt skjørt 199 kroner, hvitt skjørt 299 kroner, blått skjørt 299 kroner. Alle fra Gino Tricot.

Flowerpower

Mai er jo synonymt med vår, og våren assosieres med blomster. Butikkene bugner over av blomsterkjole nå som sommeren er på vei, så det er nok ikke vanskelig å finne om du er ute i siste liten.

Kjøper du en kjole som er litt dyrere, har du sikret deg en kvalitetskjole som kan brukes til flere anledninger.

  • Tips: Er du en ekte blomsterpike, finner du en blomst i hagen og fester i håret for å være ekstra fin når du feirer vårt deilige fedreland.
Silkekjole med gule blomster fra Ganni 3149 kroner, mørk kjole med hvite blomster fra Ganni 1199 kroner, lang lys blomsterkjole fra Fwss 3599 kroner.

Sweet like candy

Liker du lyse farger? Da er disse kjoletipsene perfekt til deg. Nude, beige og lyse farger er i vinden som aldri før.

  • Tips: Kjør på med en lys leppestift som passer din hudtone, store øredobber med krøllet eller flettet hår, for å få den sukkersøte looken.
Beige kjole 249 kroner, lyserosa kjole 249 kroner, pudderfarget lang kjole 399 kroner. Alle fra Bik Bok.

Sleng deg fin

Ikke en kjolejente? Finn din indre bohem! Slengbukse, culottes eller en kul jumpsuit er perfekt til deg som vil være både elegant og casual på den store dagen.

Synes du jumpsuit blir litt for hverdagslig, ta på et par høye heler og smykker som passer til - Voilà! Elegant og klar til feiring.

  • Tips: Er du en som ikke helt digger skrikende farger og mønstre, er det aldri feil å kjøre en sikker stil med hvitt eller sort fra topp til tå. Pynt gjerne håret med en søt hårbøyle for å få en sofistikert look ala Gossip Girl.
Jumpsuit 414 kroner, bukse med flare 355 kroner, hvit culotte 355 kroner. Alle fra Monki.

Mer fra Byas.no:

LES MER:

* Henriette og Sara flyttet til New York for å leve ut motedrømmen

LES MER:

* Plaggene du må ha i skapet denne våren

LES MER:

* Slik syr du din egen bomberjakke

Publisert:
  1. Mote

Disse plaggene passer perfekt til 17. mai

Har du lagt igjen bunaden hjemme, eller er for sent ute med innkjøp av 17 mai-antrekket? Frykt ikke! Vi har et par tips som kanskje kan hjelpe deg.

Oppdatert:
  • Damares Stenbakk