Seks typer du møter på «Sommer på torvet»

På samme måte som at man alltid møter visse typer på festival, har «Sommer på Torvet» etter en lang fartstid opparbeidet seg egne personligheter som er innom torsdagens festligheter.

Oppdatert:
Alle foto: Fotolia

KRSby har samlet sammen seks typer som ofte er å se på et av bordene på Torvet.

1. Danseband-entusiasten:

Denne personen synger og skråler med til alle sangene, fra festen starter til den er slutt. Selv om ordene kanskje blir litt vanskelige å tolke etter hvert som tiden går, og halvliterne inntas.

Personen finnes i modeller fra slutten av trettiårene og helt opp til sekstiårene. Du skal ikke se bort fra at det også blir en og annen dans oppå bordene.

LES OGSÅ: – Vi er mer på treningssenteret enn hjemme

LES OGSÅ: En pils i parken kan koste deg dyrt

Group of friends sitting with beers in their hands

2. De yngste:

«De yngste» på «Sommer på Torvet» er 20-åringene som akkurat er gamle nok til å komme inn. De er ofte ute i seineste laget, og blir gretne fordi det ikke er mer plass til dem rundt bordene.

De blir som ofte fulle, og det resulterer ofte i tårer, kjærlighetserklæringer mellom venninner, eller high-fives mellom «best-bros».

Group of friends enjoying a beer at pub in London

3. Ølsøleren:

Denne personen er gjerne full allerede før han inntar torvet. Han sitter sjelden stille, og går i stedet rundt med en halvliter i hånda.

Denne skvulper i takt med de snøvlete stegene, og søles ut på alle og enhver.

4. Lønningspils-gjengen:

Denne gjengen er ofte kledd opp i dress, og kommer rett fra sin viktige jobb. Man ser raskt at de egentlig ikke har noe til felles, annet enn at de jobber sammen og derav også fikk utbetalt lønnen samtidig.

Disse menneskene er ofte av den observerende typen, og sitter gjerne i nærheten av en av restaurantene på Torvet.

happy male friends drinking beer at bar or pub

5. Den gamle grisen:

Den gamle grisen dukker opp gjentatte steder, og «Sommer på Torvet» er intet unntak.

Denne personen er han som drikker til han føler seg som en 20-åring igjen, og oppfører seg også deretter. Sjekking av fjortisene skjer titt og ofte.

Group Of Friends Enjoying Drink At Outdoor Rooftop Bar

6. Bygdebabesene:

Dette er damene i slutten av 30-årene som har tatt turen inn til byen for å «få med seg folkelivet». De kommer ofte fra enten Vennesla eller Birkeland, og har kledd seg opp i sitt flotteste antrekk for anledningen.

Latteren sitter løst og høyt, mens de speider etter kveldens utkårede, slik at de slipper å ta siste buss tilbake til bygda igjen.

Saken ble første gang publisert sommeren 2015.

Publisert:
Oppdatert:

Sommer på Torvet: - Eldre som alltid danser på bordet

Opp mot 1500 personer var festklare til enda en torsdagskveld på Torvet, men det var ikke de yngste som danset på bordet.

Oppdatert: