Sushitest: - Nei, nei. NEI!

150-ugå i Sandnes er i full gang, og gjett hvilken rett det er aller mest av? Du gjettet sikkert rett.

Oppdatert:

– Det er sinnsykt mye sushi på årets meny for 150-ugå, konstaterer Byas-journalist, Tor-Arne Vikingstad.

Om du ikke stoler på han, så er det bare å sjekke menyen. Det er nemlig sinnsykt mye sushi. Derfor kan det også være greit å vite hvordan man spiser den!

Vi tok med oss Julie B. Christensen, erfaren «foodie» og mat-influencer, på en aldri så liten sushi-lunsj i Sandnes.

– For meg er det viktig at det er friske og ferske råvarer, og at det ikke er for mye dilldall, sier Christensen.

Tor-Arne derimot, har en litt annen tilnærming til den japanske klassikeren.

– Chili. Mayo.

Til tross for at de to har litt ulike preferanser, kunne 150-ugå by på noe for begge. Sjekk Aftenbladets anmeldelser av de ulike rettene her!

Folk i Sandnes om prisøkningen fra 100 til 150 kroner!

Publisert:
Oppdatert:

Planen var å åpne en take away, men så dukket bar-ideen opp

Hekkan-eierne fulgte mottoet til Ole Brumm og sa «Ja, takk, begge deler». Slik ble utestedet Diggbar til. Til helga er det åpningsfest i Vågsgata i Sandnes.

Publisert: