Sushitest: - Nei, nei. NEI!
150-ugå i Sandnes er i full gang, og gjett hvilken rett det er aller mest av? Du gjettet sikkert rett.
– Det er sinnsykt mye sushi på årets meny for 150-ugå, konstaterer Byas-journalist, Tor-Arne Vikingstad.
Om du ikke stoler på han, så er det bare å sjekke menyen. Det er nemlig sinnsykt mye sushi. Derfor kan det også være greit å vite hvordan man spiser den!
Vi tok med oss Julie B. Christensen, erfaren «foodie» og mat-influencer, på en aldri så liten sushi-lunsj i Sandnes.
– For meg er det viktig at det er friske og ferske råvarer, og at det ikke er for mye dilldall, sier Christensen.
Tor-Arne derimot, har en litt annen tilnærming til den japanske klassikeren.
– Chili. Mayo.
Til tross for at de to har litt ulike preferanser, kunne 150-ugå by på noe for begge. Sjekk Aftenbladets anmeldelser av de ulike rettene her!
Folk i Sandnes om prisøkningen fra 100 til 150 kroner!
Planen var å åpne en take away, men så dukket bar-ideen opp
Hekkan-eierne fulgte mottoet til Ole Brumm og sa «Ja, takk, begge deler». Slik ble utestedet Diggbar til. Til helga er det åpningsfest i Vågsgata i Sandnes.
Relaterte artikler
- AKTUELTHELGÅ: Gamingfestival, mikrofonkveld og billig mat i Sandnes2 ÅR SIDEN
- AKTUELTÅpner nytt sushikonsept under 150-ugå: Kommer også snart til Stavanger2 ÅR SIDEN
- AKTUELTUkraina-krigen på SoMe: Hva er ekte? Hva er oppspinn?2 ÅR SIDEN
- AKTUELTDisse restaurantene er klare for Spis Ute Ugå: Flere nye aktører på plass1 ÅR SIDEN
- AKTUELTWordle tar verden med storm: André har laget en egen siddis-variant2 ÅR SIDEN
- AKTUELT19 spisesteder som åpnet i Stavanger og Sandnes i fjor2 ÅR SIDEN