KRSby-trynet: Madelen Abrahamsen

Hun digger Skambankt, har booka artister til Østsia det siste året, og blir utrolig starstruck. Denne ukas KRSby-tryne er TrashPop sin nye bookingsjef, Madelen Abrahamsen.

Oppdatert:
Madelen skulle gjerne booka det amerikanske bandet Fair To Midland. Kanskje blir det virkelighet som Trashpop-booker? Foto: Ida Søreng

- Navn: Madelen Abrahamsen

- Alder: 21

- Yrke: Bookingsjef i TrashPop

- Instagram: @maddo888

- Bytrynefaktor: Har booket artister for Østsia det siste året, og skal nå gjøre det samme for TrasPop.

– Hvem er du?

– Jeg er jo den nye bookingsjefen i TrashPop! Det der er et vanskelig spørsmål. Jeg er en musikkinteressert, livsglad jente som har mye å by på av meg selv.

LES OGSÅ: Ny Trashpop-sjef: – Skal få til et sterkt og variert konsertprogram

Foto: Privat Den nye bookingsjefen beskriver seg som en livsglad jente. Foto: Privat

– Hva jobber du hardest mot akkurat nå?

– Det er vel kanskje eksamen. Jeg har fire eksamener før jul, så det er vel kanskje det, akkurat nå.

– Hvis du kunne booket hvilket som helst band til TrashPop, hvem hadde du booket?

– Oi, det er vanskelig! Jeg tror det hadde blitt et amerikansk band som heter Fair To Midland, som er et av favorittbandene mine akkurat nå. Jeg tror de aldri har vært utenfor Texas omtrent og spilt. Men de har gitt ut to plater som er utrolig bra, og jeg har veldig lyst til å se dem live!

– Hva slags musikk spiller Fair To Midland?

– Det er rock, kall det hard rock, som grenser til metal kanskje?

– Så du er tilbake på rocken?

– Jaja, jeg er jo litt der. Jeg er alltid litt der.

Foto: Ida Søreng Forrige uke ble det klart at Madelen er TrashPop’s nye bookingsjef. Foto: Ida Søreng

– Hvilken booking er du mest fornøyd med fra Østsia?

OnklP & De Fjerne Slektningene. Det er første gang jeg har opplevd Østsia utsolgt på en konsert. Det var en utrolig kul konsert, og perfekt timing. Alt bare klaffa. De slapp den andre plata si bare et par dager før, og «Styggen på ryggen» var helt i siget. Akkurat dem booka jeg i slutten av august, så man vet jo ikke hva som skjer. «Styggen på ryggen» hadde jo ikke kommet ut enda, så jeg visste jo ikke noe om den. Så det er jo litt gambling, hele greia.

– Og du traff jo?

– Ja, så den er jeg fornøyd med!

– Hva er den kuleste konsertopplevelsen du har hatt?

– Det er mange å ta av! Skambankt to dager på rad, i mars. Første konsert i Kristiansand, dagen etter i Grimstad. Jeg var artistkontant for dem, og fikk treffe dem. Jeg ble litt starstruck da, hehe!

LES OGSÅ: Battlet løs under 10. utgaven av Battle of the South

Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX Skambankt, med vokalist Terje Winterstø Røthing i spissen, er et av favorittbandene til Madelen. Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX

– Blir du lett starstruck?

– Jeg blir veldig starstruck faktisk, men jeg er flink til å holde meg fattet når jeg møter de. Det blir litt sånn «herregud, nå kommer de, nå kommer de», og når de kommer, så bare «hei» i en seriøs tone, «hyggelig». Inni meg så bobler det, men jeg klarer å beherske meg.

– Hva skal du bli når du blir stor?

– Jeg har jo lyst til å fortsette å jobbe med musikk i en eller annen form. Jeg har veldig lyst til å prøve meg på andre siden, å være bookingagent i et bookingselskap.

– Beste YOLO-øyeblikk?

– Jeg har flytta sammen med kjæresten min og to kompiser. Så nå bor jeg i bofellesskap med tre gutter. Vi får jo bare se hvordan det går!

Foto: Ida Søreng Madelen er ikke kjempeimponert over konsertpublikumet i Kristiansand. Foto: Ida Søreng

– Hvorfor er Kristiansand den beste byen i verden?

– Jeg er veldig glad i Kristiansand jeg altså. For min del er jeg veldig glad i byen på grunn av menneskene her. Det er utrolig mange flinke, engasjerte ildsjeler som gjør byen og bylivet til det det er.

– Er det noe ved Kristiansand som er overvurdert?

– Jeg er ikke alltid like fornøyd med konsertpublikumet da. Menneskene er det beste, men også det verste. Det gjelder kanskje mest studentene i studentbyen ved universitetet, de er dårlige på å bruke Østsia i alle fall.

– Tre mest spilte sanger på din Spotify?

Sultans of Swing av Dire Straits, den tror jeg er mest spilt, Musical Chairs av Fair To Midland, og Kick & Curse av Team Me.

– Topp tre serier?

Doctor Who er helt fantastisk, Game of Thrones og gode gamle Friends.

Foto: Matt Sayles/Invision for FIJI Water/AP Images Joseph Gordon-Levitt, blant annet kjent fra Inception og (500) Days of Summer, er et av Madelens celebrity-crushes.Foto: Matt Sayles/Invision for FIJI Water/AP Images

– Topp tre celebrity-crushes?

Joseph Gordon-Levitt, Tom Hardy, hans som spiller Bane i Batman, også, kanskje, er det lov å si en jente også?Jennifer Lawrence i Hunger Games.

Enten/eller

- Iphone/Android

- Hove/Palmesus – jeg har aldri vært på Palmesus!

- Buttselfie/Faceselfie

- Skjegg/Ikke skjegg – jeg må vel si ikke skjegg, når kjæresten min ikke har skjegg?

- Kvadraturen/Sørlandssenteret – den er litt vanskeligere enn jeg trodde, men Sørlandssenteret bare det ikke er en lørdag!

- Kick/Harveys

- Malt/Druer

- Burger/Sushi

- Crossfit/Yoga – yoga viste seg å være mer avslappende og deilig enn jeg trodde det skulle være!

LES OGSÅ: Mads Stokkelien i NY: – Faktisk mye hardere enn hjemme

Publisert:
Oppdatert:

Ny Trashpop-sjef: – Skal få til et sterkt og variert konsertprogram

Madelen Abrahamsen tar nå over stafettpinnen fra Pål Alvsaker som bookingsjef i TrashPop. Hun lover et sterkt og variert konsertprogram.

Oppdatert: