Ingelin (24) fant ikke drømmejobben: Lagde sin egen jobb i stedet for

Ingelin Steinsøy (24) fra Lura har alltid hatt mange jern i ilden. Det siste året har hun blitt tobarnsmamma, fullført fulltidsstudier og åpnet nettbutikk.

Publisert:
Det siste året har Ingelin Steinsøy fått Julie (10 måneder), fullført fulltidsstudier og åpnet nettbutikk.

Ingelin Steinsøy har alltid vært travel. I barndommen drev hun med fotball, håndball og turn, og i sistnevnte var hun også trener i en periode.

Hun fikk første datter, Tilde, som 21-åring, og satte i gang med fulltidsstudier i idrett samme år.

I september 2017 kom datter nummer to, Julie, men Steinsøy avsluttet ikke studiene av den grunn. Hun fullførte studiene i vår, og forteller at det siste halve året har vært det travleste til nå.

Da skrev hun nemlig bacheloroppgave samtidig som at hun hadde yngstejenta hjemme.

– Ingen av våre unger er «soveunger», så det har handlet om prioritering. Julie sover ikke lenge av gangen, så det har vært korte økter. Det tar jo ofte litt tid å finne flyten når man sitter og skriver, men jeg fikk levert og bestått, sier hun.

Følg Byas.no på Instagram!

Det er sjeldent stille i hjemmet til familien Steinsøy Fjogstad. Til høsten skal begge jentene i barnehage, men Ingelin er ikke redd for at det blir stille. – Jeg har en hund som kan holde meg med selskap.

Startet nettbutikk

Da Steinsøy holdt på å gjøre seg ferdig med studiene, begynte hun å se etter jobber. I utgangspunktet kunne hun tenke seg å jobbe med folkehelse, ernæring eller fysisk aktivitet, men det lå ikke mange jobber ute.

Da fant hun og samboeren Nicholas Fjogstad ut at de like så godt kunne starte en nettbutikk for barneklær. De hadde lenge tenkt på å starte noe for seg selv, og fant ut at det kunne være lurt. Nettbutikken har fått navnet Tulie etter døtrene.

Planleggingen begynte for et halvt år siden, altså da Julie var mellom tre og fire måneder gammel, og Steinsøy satt med bacheloroppgaven. Hun berømmer familien, samboeren og svigerfamilien for at de stiller opp.

– Jeg hadde aldri klart det alene! Broren min har hjulpet oss masse med nettbutikken, forteller hun.

Enda ikke kapret drømmejobben

Tobarnsmoren kommer til å fortsette å søke på jobber, men synes det er greit å ha nettbutikken enn så lenge.

– Vi har nettbutikken egentlig mer for gøy. Etter hvert vil jeg ta en master, og da kan det hjelpe på med litt ekstra inntekt fra den, sier hun.

– Dere slår meg ikke som et par som ligger på sofaen og ser serier?

– Jo, da, vi gjør det også. Men ikke hver dag. Vi liker begge to å ha mange baller i luften, sier hun.

Publisert:

2018 oppsummert: Disse sakene ble mest lest i juli

Scorpius kastet inn årene etter 17 år i byen, samtidig toppet Bøker og Børst en noe spesiell liste.

Publisert: