– Sist gang vi hadde Karpe-pop up, solgte vi 3000 hettegensere

Da Fløyel Shop solgte Karpe-merchandise i Oslo, strakk køen seg over flere kvartaler. I vinter er det bare Stavanger som får fysisk utsalg av Karpe-varene.

Publisert:
Denne jakken har Fløyel Shop laget bare 100 eksemplarer av.

Da Karpe satte i gang prosjektet sitt «Heisann Montebello» laget de en kleskolleksjon sammen med to menn fra Madla - Per Erik Smith og David Møller.

Det musikalske og visuelle prosjektet høstet flere priser - både Spellemannspris og P3 Gull.

Følg Byas.no på Facebook!

Solgte tusenvis av plagg

De feiret prosjektet med tre konserter i Oslo Spektrum i april i år, og i den forbindelse solgte de også kolleksjonen i butikken Stress i Oslo.

Da var det flere hundre som sto i kø alle tre dagene, og Fløyel Shop solgte flere tusen plagg.

– Sist gang vi hadde Karpe-pop up, solgte vi 3000 hettegensere, sier daglig leder og gründer David Møller og fortsetter:

– Den siste dagen, da vi nesten ikke hadde noe igjen, kjøpte folk barneklær og brukte dem som magetopp, sier han og ler.

Flere stilte seg opp tidlig for å sikre seg de eksklusive Karpe-klærne, og politiet måtte gripe inn for å få bukt med køen, som strakk seg over flere kvartal.

Dumrian Patel 💕

Solgte 10.000 kinobilletter første dagen

For å avslutte «Heisann Montebello» har Karpe Diem laget en kinofilm, «Adjø Montebello», som vises landet over fra 7. desember til 10. desember.

Dagen billettene ble lagt ut for salg ble det solgt 10.000 kinobilletter, bare i Oslo.

I forbindelse med filmen har Fløyel Shop og teamet til Karpe laget en ny kleskolleksjon. Det er mye som tyder på at folk er like sultne på Karpe-merchandise som sist.

Da Byas møter Fløyel Shop-gründeren en time etter at de lanserte kolleksjonen på nett, er han allerede i gang med å pakke de første ordrene.

I år blir det derimot ingen pop up-shop i Oslo, og det eneste stedet du kan få tak i klærne i en fysisk butikk, er i Nygata i Stavanger. Det er jo ganske kult.

– Vi vurderte å ha pop up-butikk i Oslo også, men det måtte bli Stavanger, smiler Møller.

LES MER:

Gutta bak merket «Fløyel» startet opp i en kjeller på Madla for ett år siden. Nå lager de klær til Karpe Diem, Unge Ferrari og Arif

LES MER:

Emilie (24) fra Hundvåg har nesten 50.000 følgere på Instagram: – Bryr meg ikke om jeg våkner opp med 500 følgere i morgen

LES MER:

– Planen var å finne et butikklokale om et par år, ikke for to uker siden

Publisert:

Fløyel Shop skulle egentlig bare ha en pop-up shop. Nå har butikken bestemt seg for å bli!

I desember hadde Fløyel Shop en pop up-butikk i Søregata. Tre måneder senere har de bestemt seg for å bli værende i Stavanger.

Oppdatert: