Livsstil

Studentene om Postgirobygget: – Beste som har vært!

Over 5000 studenter danset under Studiestartfestivalen mandag kveld. Det var spesielt god stemning da Postgirobygget inviterte til allsang da hitlåtene «En solskinnsdag» og «Idyll» ble spilt.

Oppdatert:
  • Damares Stenbakk

Det var øl og god stemning da Postgirobygget entret scenen under Studiestartfestivalen mandag kveld. FOTO: Damares Stenbakk

– Dette er det beste som har vært på tre år. Postgirobygget er stemning uansett, sier den blide sosiologistudent Karen Rørtveit, til KRSby.

STUDENT? LES OGSÅ:

LES MER:

Her er programmet for fadderukene i Kristiansand

Idyllisk atmosfære

Rørtveit går siste året bachelor i sosiologi og har deltatt på Studiestartfestivalen ved UiA de tre siste årene. Hun mener Postgirobygget er perfekt for å lage idyllisk stemning.

Fadderbarnet Andrea Stordrange hygget seg sammen med fadderen Karen Rørtveit.

– Det er kjempe koselig og bedre stemning sammenlignet med de tre siste årene. Med Postgirobygget kan du ha det gøy fremme eller sitte å chille, forklarer hun.

Andrea Stordrange fra Tinnheia var ikke like begeistret for bandet, men ser fram til tirsdagens konsert på Østsia.

– Jeg har ingen forhold til Postgirobygget, men det er jo stemning. Jeg gleder meg mer til Kjartan Lauritzen i morgen, sier hun smilende.

Perfekt møtested mellom studenter

Vennesla-jentene Henriette Andersen og Marie Slettene mener en stemningsfull Postgirobygget-konsert er en fin måte å bli kjent med nye klassekamerater.

Henriette Andersen studerer pedagogikk og Marie Slettene studerer til å bli grunnskolelærer. Begge er fra Vennesla og var i full vigør under Postgirobygget mandag kveld.

– Det er helt fantastisk! De er like flinke hver gang. Man treffer så mange nye fjes og blir kjent med forskjellige mennesker, sier en blid Henriette Andersen og ler.

Venninnen nikker enig.

– Helt ærlig, det er så mye forskjellig gøy som skjer samtidig. Dette er så bra, avslutter Marie og synger «En solskinnsdag» for full hals.

Jentene koser seg sammen med kompisen Simen Kjeldstad.

Publisert:
Oppdatert:
  1. Kristiansand

Dette mener studentene om artistene under Studiestartfestivalen på UiA

Omkring 5000 feststemte studenter trosset regnværet for å få med seg mandagens kickstart på Studiestartfestivalen.

Publisert: