Yogainstruktør fra New York på besøk i Kristiansand

– I yoga er det alltid noe å lære, det er som en refleksjon av livet, forteller instruktør Vari Morales, som fram til torsdag gjester studioet Emijoly Yoga & Pilates.

Oppdatert:
Vari Morales viser Chanisa Kristiansen yogaøvelser i studioet. Foto: Julie Sørensen Molvik

– Min visjon når det kommer til yoga er at det ikke handler om ferdigheter, men om lidenskapen til å lære og å puste riktig, forteller instruktør Vari Morales, som gjester yogastudioet Emijoly Yoga & Pilates i Kristiansand fram til torsdag denne uken.

Kursene holdes i yoga-typene Ashtanga og Vinyasa, og er åpent for alle.

– I yoga er det alltid noe å lære, det er som en refleksjon av livet, forteller Morales, som nå er på en «yoga-tour», hvor han skal videre til Paris etter han er ferdig her i Kristiansand.

LES MER:

Din ultimate guide til yoga i Kristiansand!

Morales forteller at i yoga er det alltid mulig å lære mer, uansett ferdighetsnivå. Morales forteller at i yoga er det alltid mulig å lære mer, uansett ferdighetsnivå.

– Det er helt nydelig her

– Jeg tenkte det var en god idé å invitere ham hit til Kristiansand, for å utvide yogakunnskapen her i byen, forteller instruktør på Emijoly, Chanisa Kristiansen.

Det var Kristiansen som inviterte Morales til Norge, for å gjeste studioet deres. Morales holder ofte lengre kurs i Thailand, hvor hun var hans student.

– På våre vanlige timer har vi ikke alltid tid til å lære nybegynnere hvordan alt skal gjøres. Så dette er en ypperlig mulighet for de som er helt ferske, til å få god hjelp, forteller Nina W. Moseidjord, som også er instruktør på Emijoly.

LES MER:

Søgne-blogger Anna Rasmussen (20) har blitt mamma igjen

Vari Morales holder ofte lengre kurs i Thailand, hvor hadde Chanisa Kristiansen som student. Vari Morales holder ofte lengre kurs i Thailand, hvor hadde Chanisa Kristiansen som student.

– Dette er ditt første møte med Norge, har du fått sett noe av byen?

– Ja, jeg har vært noen turer i naturen og langs vannet. Det er helt nydelig her, jeg liker spesielt godt det klare, friske været. Menneskene jeg har møtt på kursene har vært veldig hjertevarme og smilende, så jeg håper at dette kan bli en årlig tradisjon.

Instruktørene på Emijoly Yoga & Pilates, f.v.: Morten Rønning, Nina W. Moseidjord, Chanisa Kristiansen og Jeannette Contreras. Instruktørene på Emijoly Yoga & Pilates, f.v.: Morten Rønning, Nina W. Moseidjord, Chanisa Kristiansen og Jeannette Contreras.
LES MER:

Nyutdannet på jobbjakt? Dette ser arbeidsgiverne etter!

Publisert:
Oppdatert:

Nå slår yogastudioet Emijoly seg sammen med sin største konkurrent

I fjor slo Emijoly yoga seg sammen med Spiregården Yogastudio & Kafè. Nå skal enda en konkurrent bli en del av alliansen, for å tilby alt fra Hot Yoga og pilates til tradisjonell yoga, under samme paraply.

Publisert: