Kevin (23) hadde alt for mye klær. Nå prøver han å gjøre klesskapet til levebrød

– Det var en bruker med over 100.000 som delte brukeren min, da haglet det inn med følgere.

Publisert:
  • Emma Dahle Moe, Trd.by
Kevin Karlsen opprettet en Instagramkonto der han legger ut herremote, og har på kort tid fått flere tusen følgere.

For rundt to måneder siden startet Kevin Karlsen fra Trondheim opp en Instagram-konto som kalles Furystyle.

Kontoen tar for seg moter, hvor Kevin selv er modell. Alle klærne har han funnet i sitt eget klesskap. Bildene er det venner som tar.

På kort tid har han fått over 30.000 følgere på Instagram.

Følg Byas.no på Facebook!

FURY. ____________________________________________ #inspiration #instafashion #fashionista #trend #stylish #streetstyle #streetwear #motivation #menswear #menstyle #lifestyle #outfit #outfitoftheday #success #summer #menwithstyle #outfitinspiration #amazing #fotoshoot #picoftheday #instafashion #life #furystyle #shoes #style #vibes #bestofstreetwear #styleinspiration #outfitsociety #backtominimal #levis

- Mye å vise fram

Grunnen til at han startet profilen var ganske enkel. 23-åringen mener selv at han har alt for mye klær, og følte derfor at han hadde mye å vise fram.

– Det er bare mine klær, og jeg fant ut at jeg må bruke det til noe, sier han.

Karlsen forteller at han bruker rundt to timer på profilen hver dag, mens de dagene de tar bilder går det fort fem timer. Han har mer tid til å styre med den i helgene.

– Vi er ikke ute og tar nye bilder hver dag, men vi tar heller flere bilder når vi først tar. Vi bruker lang tid på å ta bilder på forskjellige plasser, sier han.

LES MER:

* Joachim (22) starter modellbyrå for alle som har lyst: – Tar et oppgjør med kroppshysteriet Joachim (22) starter modellbyrå for alle som har lyst: – Tar et oppgjør med kroppshysteriet

– Folk liker stilen

Han tror det høye følgertallet steg så fort for at han har vært flink til å spørre brukere med mange følgere om å promotere siden hans.

I tillegg er han opptatt av bildene er gjennomarbeidet.

– Det var en bruker med over 100.000 som delte brukeren min, da haglet det inn med følgere. I tillegg legger jeg stabilt ut bilder, sier Karlsen.

I tillegg tror han at antrekkene han legger ut er innen en stil alle kan like.

– Det er alt fra pyntet til mer hverdagslige antrekk, alle kan bruke det. Jeg får også kommentarer fra folk om at de liker stilen, og kjentfolk sier også at det er veldig kult, sier han.

LES MER:

* Åtte superfine sommerfrisyrer

https://www.instagram.com/p/BHm9LNGjPzD/?taken-by=furystyle

Vil bli modell for klesmerker

Men tjener han penger? Tja. Kevin har allerede fått flere tilbud fra bedrifter. Målet er at de skal bruke Kevin for å markedsføre sine produkter.

– Vi har sagt nei til en del allerede. Vi må sortere ut det Kevin føler han kan stå for å legge ut, sier Anette Sæther, som hjelper Kevin med profilen.

– Planen er uansett å fortsette med det vi gjør nå, for vi ser at det funker, sier Karlsen.

Publisert:

Inn i klesskapet: Alberita Nikci

Alberita rocker Instagram med 40.000 følgere, og beskriver stilen sin som elegant med en twist av edge. Bli med oss inn i klesskapet hennes!

Oppdatert: