Shapes åpner i sentrum: – Noen vil si dette er galskap

Treningssenteret Shapes åpner sitt fjerde senter i Kristiansand, denne gangen i sentrum. Men er det behov for flere treningstilbud i byen?

Publisert:
Her vil Shapes i Kristian IVs gate 22 åpne i midten av august, meddeler eieren.

– Noen vil nok si det er galskap å starte opp et treningssenter i sentrum nå. Det har jeg lyst til å motbevise. Kristiansands befolkning trenger noe nytt, sier eier og driver av Shapes, Geir Wiig til KRSby.

LES MER:

PT-Andrew hjelper barn i Zambia: – Sterkt å se barn uten klær og sko

– Det skal merkes at vi kommer

Wiig er driver av Shapes på Sørlandstunet, Rige og Brennåsen fra tidligere. Han ønsket å lokalisere den nye filialen i Kristian IVs gate i Kvadraturen for å ta opp konkurransen med de andre treningssentrene i byen.

– Det har vært en positiv utvikling for alle våre Shapes sentre det siste året, og jeg mener at det er behov for et Shapes-senter i sentrum for at tilbudet skal bli komplett, forteller han.

Geir Wiig, eier og driver av Shapes i Kristiansand, vil ta opp konkurransen med de store treningssentrene i byen. Det nye senteret lokalisert i Kristian IVs gate vil bli hans fjerde filial.

– Men vi har flere treningstilbud i sentrum fra før, eksempelvis Sats Elixia og Fresh Fitness. Trenger Kristiansand flere treningssentre i byen?

– Ja, jeg mener at det er marked for den type konsept vi tilbyr. Alle kunders behov blir ivaretatt på best mulig måte. Vi ønsker å være et annerledes og positivt bidrag til sentrene som finnes i dag. Det skal for eksempel bli en egen frivekts-avdeling, avdeling for funksjonell trening, apparat-avdeling. Og en tungvekt-avdeling, der de tyngste vektene vil være.

– Vi henviser til andre type brukere og mener bestemt at tiden er inne for en etablering i sentrum. Vi er konkurransedyktige på pris i forhold til det totalproduktet som leveres. Det skal merkes at vi kommer, fortsetter han smilende.

Geir viser stolt fram lokalet på 600 kvadratmeter, som fortsatt holder på å renoveres. Han ser svært fram til åpningen av sitt fjerde senter i august.

Vil skape en spafølelse

Wiig hevder det nyåpnede treningssenteret vil skille seg fra konkurrentene ved å blant annet tilby en spafølelse når man entrer garderobene. Det planlegges at åpningen av senteret vil bli 15. august.

En sniktitt på det som kommer til å bli guttegarderoben i det nye treningslokalet i sentrum.

– Vi ønsker å fokusere på flere aspekter innen helse, der kundene skal få en unik brukeropplevelse, blant annet infrarød badstue. Denne badstuen vil være på plass i hver garderobe, forklarer han.

Ifølge eieren vil prisen ligge på 349 kr i måneden for ordinære medlemmer og 299 kr i måneden for studenter og honnør.

– For vår del vil vi fjerne binding på alle medlemskap og innmelding, samtidig har medlemmene mulighet til å trene fritt på de andre sentrene våre, forsikrer han.

LES MER:

De ti beste turene nær Kristiansand

– Modig å starte opp nå

Bente Vatneli, daglig leder hos Sats Elixia Kristiansand sentrum, mener det er modig av Shapes å åpne et senteret i Kvadraturen. Og påpeker at hun har sett flere sentre som etableres og avvikles i deres fartstid.

Daglig leder hos Sats Elixia Kristiansand, Bente Vatneli, er ikke redd for konkurranse.

– Det er modig å starte opp enda et senter. Våre sentre har eksistert i noen år nå, så vi har vært med på hele utviklingen av sentre som etableres og sentre som avvikles rundt oss.

– Hvordan det blir framover, hvem som klarer seg og hvem som ikke klarer seg, vil tiden vise. Så flinke som folk er til å holde seg i aktivitet, kan det hende at det går bra for alle sentrene, fortsetter hun.

Ifølge senterleder hos Fresh Fitness Kristiansand sentrum, Kim André Olsen, vil etableringen av konkurrenten være positivt for treningstilbudet i byen.

– Konkurranse er bare sunt. Vi er vant til det. Forhåpentligvis vil det trekke enda flere trente og utrente inn til sentrum. Vi ønsker Shapes lykke til i etableringen og velkommen til sentrum, avslutter Olsen.

Publisert:

Åpner Tinnheias eneste treningssenter

I slutten av august åpner SKY Fitness dørene på Tinnheia Torv. Det blir bydelens eneste treningssenter.

Publisert: