Hvordan farge håret i vårens kuleste farger? Emilie (19) viser steg for steg!

Lei av det kjedelige kommunegrå håret?

Publisert:
  • Damares Stenbakk, Krsby.no
Emilies Youtube-tutorial har over 18.000 views, og forklarer enkelt hvordan man frisker opp håret til våren.

Blogger Emilie Toen viser hvordan du enkelt frisker opp håret i grå- og lavendeltoner.

– Det viktigste å tenke på når man farger håret slik er at det krever mye tid, fordi man først må bleke hele håret hvitt før påføring av ønsket farge. Fargen blir også svakere etter hver dusj, og bør fylles på, forklarer livsstilsbloggeren.

Følg Byas.no på Facebook!

Grey/Lavender Hair Tutorial | Bleaching & Toning

Typiske nybegynnerfeil

Hun legger til at varmeapparater, som rettetang og hårføner, tar også ut fargen fortere. Og siden blekingen kan være skadelig for håret, må man regne med å kutte litt av tuppene.

Hvis håret har litt orange toner, vil du ikke få den lillafargen du er ute etter

– Hva er en typisk nybegynnerfeil man bør unngå?

– At man ikke bleker håret nok. Dette har jeg selv gjort et par ganger, hvor jeg har trodd at håret var lyst nok. Hvis håret har litt orange toner, vil du ikke få den lillafargen du er ute etter. Blek heller håret flere ganger, gjerne med minst mulig prosentstyrke i blekemiddelet, understreker hun.

19-åringen forteller at det er svært viktig å ta i bruk hansker når man bleker, på grunn av at blekeprosessen kan tørke ut hendene. Hun anbefaler også å skaffe seg en billig børste og hvit balsam, til å blande ut fargen med.

LES MER:

* Frk. Fryd-Embla: «Hvis du er misfornøyd med deg selv må ikke operasjoner være veien å gå»

https://www.instagram.com/p/BCvUgofqp3E/?taken-by=eemilietoen

Kjøp hårfarge billig på nett eller fra gode frisørsalonger

Toen kjøper produktene sine hovedsakelig fra nettsidene med seriøse selgere fra Ebay, Arctic Fox og på Aliexpress, i tillegg til frisørsalonger med kjente og gode produkter.

Hårfargen er hovedsakelig inspirert av den populære trenden med grått hår.

– Det er geniale nettsider for produkter som ellers ikke selges i butikk eller frisørsalonger. Her ligger prisen på rundt 100 kroner med shipping. Man får kjøpt hele spann med blekepudder og kan velge styrke i aktivatorprosent, som kan være dyrere, men langsiktig er det billigere siden du får mye for pengene.

LES MER:

* Her kan du handle vintage og second hand i Stavanger

https://www.instagram.com/p/BBZrxWGKp__/?taken-by=eemilietoen

– I butikkene selges enkle blekepakker, hvor det ofte er 40% bleking. Det er alt for mye, med mindre du har kullsvart hår. I videoen bruker jeg en farge fra Revlon, som jeg har kjøpt hos en frisørsalong, men disse er gjerne ikke like sterke igjen, legger hun til.

Bloggeren er opptatt av trender og innrømmer hun har latt seg inspirere av kjendiser som Kylie Jenner, Katy Perry og Kelly Osbourne.

– Hårfargen er hovedsakelig inspirert av den populære trenden med grått hår. For å få gråfargen til å holde lenger, bruker man gjerne en blanding av lilla og blå for å få en dypere og langvarig gråfarge etter vask.

LES MER:

* 6 superkoselige kafeer i Stavanger

I feel like such a diva with this hair I love it!!! 💜 #EltonJohnAidsFoundation #Oscars
Publisert:

Hvordan farge håret i vårens kuleste farger? Emilie (19) viser steg for steg!

Lei av det kjedelige kommunegrå håret? Blogger Emilie Toen viser hvordan du enkelt frisker opp håret i grå- og lavendeltoner.

Oppdatert: