Livsstil

Gifteklar? Her er Kathrine Sørlands beste bryllupstips!

– Det er ikke bare å velge seg ut en kjole, sier modellen.

Oppdatert:
 • Magnus Nødland Skogedal

Kathrine Sørland har deltatt i både Miss World og Miss Universe, og jobber i dag blant annet som modell. Alle bilder: Magnus Nødland Skogedal

Sørland var tidligere denne uken på Lillemarkens, for å presentere butikker under senterets årlige brudemesse. KRSby spurte henne om hennes beste bryllupstips.

1. – Bruk god tid, og vær tidlig ute med de første forberedelsene. Det er ofte lang ventetid, gjerne et år, på å få booket kirke og festlokale. Det kan gjerne være mer enn ett års ventetid på de mest populære festlokalene.

«Fat to fit» før bryllup

Kathrine Sørland er bryllupsambassadør for Tilbords, og har ofte slike oppdrag. Kathrine Sørland er bryllupsambassadør for Tilbords, og har ofte slike oppdrag.

2. – Kjolen trenger tid. Det er ikke bare å velge seg ut en kjole, men man må også tilpasse den til seg selv, og kjolen kan være med å danne et grunnlag for hvordan resten av bryllupet skal se ut. Det kan være farger, detaljer og andre ting. Mange har i dag to kjoler, en for seremonien og en for festen etterpå, og det er også populært å kjøpe kjoler på nettet. Jeg vil anbefale å kjøpe kjolen til seremonien i butikk, fordi alt blir mye enklere å justere. Kjole nummer to kan man gjerne kjøpe på nettet.

3. – Lag ønskeliste! Hvis man ikke lager en så kan man ende opp med en masse gaver man ikke har bruk for, og må bruke lang tid på å bytte dem etterpå. Mange butikker har greie ordninger for dette.

4. – Vær tidlig ute med å booke time hos frisøren og for å fikse blomster.

20 tegn på at du ikke er klar for å slå deg til ro

Mange møtte opp for å få med seg bryllupsmessa torsdag ettermiddag. Mange møtte opp for å få med seg bryllupsmessa torsdag ettermiddag.

5. – Finn et tema. Dette kan være alt fra hvilke farger man bruker til større temaer. Kanskje man vil ha et Elvis-bryllup? Tenk på hvor du vil være. Innenlands eller utenlands? Innendørs eller utendørs? Vær personlig!

6. – Sett opp et budsjett. Her kan man være kreativ og utnytte sitt nettverk. Kjenner du noen frisører eller blomsterdekoratører? Man kan få et rimeligere bryllup ved å bruke sitt eget nettverk, og venner hjelper gjerne til.

«Dagens mann» på vei til å bli gift

– Hva er det verste man kan gjøre?

– Å ikke ha god nok tid. Da kan man bli veldig stresset på selve dagen hvis ting ikke er planlagt godt nok, og det er ikke meningen at man skal være stresset på sin bryllupsdag. Da skal man kunne slippe alt.

Publisert:
Oppdatert:
 1. Bryllup
 2. Mote

– Jeg blander alle slags stiler, farger og plagg som Jan Thomas mest sannsynlig ikke ville likt

Maria Håland er en skikkelig vintage- og secondhand-elsker, og blander alle slags stiler, farger og plagg som Jan Thomas mest sannsynlig ikke ville likt. Bli med inn i klesskapet hennes!

Oppdatert:

Relaterte artikler

 1. LIVSSTIL
  Dette betaler kvinner mer for enn menn
  2 ÅR SIDEN
 2. LIVSSTIL
  Cechell Oftedal: – Gjennom hele barndommen hadde jeg bare noen få plagg, fordi vi var fattige
  4 ÅR SIDEN
 3. LIVSSTIL
  - Gjennom hele barndommen hadde jeg bare noen få plagg, fordi vi var så fattige
  4 ÅR SIDEN
 4. LIVSSTIL
  Inn i klesskapet: Karoline Steinnes
  4 ÅR SIDEN
 5. LIVSSTIL
  Backpacker-Eirin sine beste reisetips
  4 ÅR SIDEN
 6. LIVSSTIL
  Eirin dro verden rundt. Her er hennes beste backpacker-tips!
  4 ÅR SIDEN