Livsstil

I helgen deltok Vilde Waksvik (20) i VM i bikinifitness. Nå tar hun seg en pause

- Akkurat nå trenger jeg det.

Oppdatert:
  • Ivar Vasstveit
SPREK: Beinhard trening og knallhard diett har vært livet til Vilde Waksvik det siste året. Nå tar hun en pause.

På godt og vel et år har 20 år gamle Vilde Waksvik fra Sola oppnådd mer i bikinifitness enn mange av oss bare kan drømme om å klare.

LES MER:

Blant annet har Vilde en 3. plass fra nordisk mesterskap, en 6. plass fra den internasjonale fitnesskonkurransen Nicole Wilkins, og for bare halvannen måned siden vant Vilde NM i bikinifitness for andre gang på rad.

Men 20-åringen kunne ikke slenge seg på sofaen og slappe av av den grunn, for timeplanen for høsten var full av nye konkurranser.

Følg Byas.no på Facebook!

Deltok i VM i Budapest

En høstens store mål for Vilde var i helga. Da deltok hun i bikinifitness-VM for aller første gang, i Budapest.

Dessverre gikk det ikke helt som Vilde hadde håpet.

Akkurat nå trenger jeg en pause.

29 deltakere stilte til start i hennes klasse, men 20-åringen ble ikke valgt ut blant de 15 som skulle kjempe om topp-plasseringene.

– Selv om det ikke gikk min vei er jeg ikke misfornøyd i det hele tatt. Det var første gang jeg deltok i et VM, og nivået var enormt høyt, sier Vilde til Byas.no.

LES MER:

Vil du trene som Vilde? Da kan du teste ut Vildes treningstips!

TIPS: Sjekk ut Vilde Waksviks treningstips.

Tar lang pause fra konkurranser

Nå planlegger 20-åringen en hverdag med litt annet innhold enn bare kardio, brokkoli og torsk.

– Akkurat nå trenger jeg en pause. Bikinifitness krever veldig mye tid og penger, og selv om det går fint er det ikke alltid enkelt å kombinere med jobb, skole og sosialt liv. Etter å ha brukt så mye tid på trening har jeg lyst til å bruke litt mer tid til å være med venner og jobbe.

– Slutter du med bikinifitness?

– Jeg kommer til å fortsette å trene, men om jeg stiller i konkurranse på ny kan jeg ikke si. Om det skjer, og om det eventuelt blir om et eller to år, eller aldri ...

– Det vet jeg ikke akkurat nå.

LES MER:

At Vilde tar seg en pause nå er vel fortjent, men ikke alle var like begeistret da hun startet med bikinifitness til å begynne med .

Dette bildet delte Vilde Waksvik med sine følgere på Instagram mandag. Der takket hun for støtten, og ga samtidig hint om at det nå var tid for en pause fra bikinifitness-konkurransene.

LES MER:

Mange som er opptatt av trening er også opptatt av proteiner. Men vet du hva som skjer om du får i deg for mye protein?

LES MER:

Vi kårer #byasbeste takeaway! Gi din stemme du også!

NB: I den første utgaven av denne artikkelen kom vi i skade for å gjøre et par feil. VM ble arrangert i Budapest, ikke Praha. I tillegg kunne den originale vinklingen vår oppfattes som at Vilde synes det er vanskelig å kombinere sosialt liv og trening, men det stemmer ikke overens med virkeligheten, understreker hun. Vi skrev også at Vildes pause kom til å bli lang, men nøyaktig hvor lang pausen hennes blir er inntil videre usikkert. Vi beklager.

Publisert:
Oppdatert:
  1. Trening

Sola-jenta Vilde (20) klarte det igjen!

I helga feide Vilde Waksvik alle sine konkurrenter av banen da hun deltok i NM i bikinifitness.

Publisert: