Livsstil

Inn i klesskapet: Karoline Steinnes

Karoline Steinnes elsker å eksperimentere med ulike stiler, er besatt av dongerimerket Levi’s og kan ikke fordra 90-tallet. Vi har tatt en titt i klesskapet til Tømmerstø-jenta!

Oppdatert:
  • Damares Stenbakk
Karoline Steinnes fra Tømmerstø viser frem klesskapet sitt, deler sine beste motetips og hvor du bør shoppe vintage. Foto: Damares Stenbakk

- Navn: Karoline Steinnes

- Alder: 28 år

- Yrke: Blogger, jobber med arrangementer for Sandens, og har en bachelor i kommunikasjon fra UiA

- Instagram: @karostein

- Blogg: Blogger under karolinesteinnes.blogg.no, og TheProjectUnknown, en livsstilsnettside hun driver med sin søster og ei venninne

- Snapchat: karo6

– Hvem er du?

– Jeg er en moteinteressert jente som er født og oppvokst i Kristiansand. I tillegg er jeg veldig interessert i musikk – alt fra Rolling Stones til tropical-house, unntatt country.

– Og jeg er veldig besatt av Levi’s, sånn helt ekstremt. Haha!

– Hva jobber du hardest mot akkurat nå?

– Det hadde vært gøy å kunne levd av bloggen eller nettstedet, selv om det er veldig vanskelig. Men jeg synes det er gøy å produsere innhold på en plattform.

– Hvordan vil du beskrive stilen din?

– Jeg spurte faktisk bestevenninna mi og søsteren min om det, fordi jeg finner ikke ut av det selv. De sa at jeg ikke har en typisk stil, fordi jeg eksperimenterer så mye og liker nesten alt.

_Bli med inn i flere klesskap her: Stephanie Anette PerryIbrar Shakeel MalikChristina Kobbeltvedt Fuentes_
Solbriller: Rayban. Body: H&m. Bukse: Levi’s. Sko: Funky Ballerina. Klokke: Triwa. Foto: Damares Stenbakk

Jeg har nok ikke en typisk stil jeg kan definere.

– Men et typisk antrekk du finner meg i er Levi’s-bukser, med en body og skinnjakker over. Jeg har nok ikke en typisk stil jeg kan definere.

– Hvor henter du inspirasjonen din fra?

– Det er Instagram. Jeg leste mange blogger før, men etter at jeg startet å blogge selv har jeg sluttet litt med det. Jeg jobbet på Narvesen da jeg var yngre, da lånte jeg med meg alle motebladene.

Tømmerstø-jenta er besatt av dongerimerket Levi’s, elsker vintage og å eksperimentere med ulike stiler. – Jeg liker godt hatt, spesielt denne vintagehatten fra Paris. Foto: Damares Stenbakk

– Topp tre instagrammere som du får inspirasjon fra, da?

1. @Wethepeoplestyle – Jessie Bush har en enkel, men kul stil. Bildene hennes er alltid gjennomførte og fine. Når jeg går gjennom feeden hennes, så er det ikke et bilde jeg ikke liker.

https://www.instagram.com/p/BCApiOkzWEm

2. @Pepamack – Petra liker jeg fordi hun er litt mer edgy og rocka. Hun tar bra street style-bilder, og bruker mye denim og skinnjakker, som jeg elsker.

https://www.instagram.com/p/BEddDDyRGYP

3. @Samanthamariaofficial – Personligheten til Samantha kommer bra fram i antrekkene, hun liker å eksperimentere. Også kommer hun med mange gode tips til klær som ikke er så dyre.

– Når startet egentlig din interesse for mote?

– Den startet ganske tidlig, men det har gått i perioder også. Jeg var en skikkelig håndballjente en stund, da var jeg ikke like opptatt av mote. Men de siste to årene årene, spesielt etter jeg begynte å blogge og startet med mote-appen SoBazaar, da tok det helt av.

Foto: Damares Stenbakk En stor favoritt hos Karoline er disse sølvskoene fra Funky Ballerina. Foto: Damares Stenbakk

– Hva vil du si er ditt «trademark» når det kommer til stilen din?

– Det er nok Levi’s! Jeg har lagt ut så mange bilder på Instagram og skrevet om det så mange ganger på bloggen, hehe.

_Bli med inn i flere klesskap her: Stephanie Anette PerryIbrar Shakeel MalikChristina Kobbeltvedt Fuentes_

– Hvilke tilbehør er det du liker best å ta i bruk?

– Jeg liker veldig godt hatt, spesielt en blå vintage-hatt jeg kjøpte i Paris. Solbriller og enkle klokker er også glad i. Jeg liker ikke klokker med mye dilldall, derfor går det i en spesiell modell fra Triwa som jeg bruker ofte.

Steinnes liker klokker med enkelt design, gjerne med gullringer på fingrene for å sprite opp et antrekk. Foto: Damares Stenbakk

– Bortsett fra det, bruker jeg ikke mye øredobber eller smykker. Jeg er sko-jente og fikk skikkelig dilla på Converse en periode, så jeg har nok en del nå.

Foto: Damares Stenbakk Hun digger solbriller som tilbehør, og har en egen samling på pikerommet som enten er funnet på nett eller i utlandet. Foto: Damares Stenbakk

– Hvilke merker vil du si ligger nærmest din stil?

– Jeg må jo si Lee og Levi’s, igjen! Haha, jeg er veldig glad i dongeri.

– Jeg synes også Iro har mye fint, i tillegg til merket Stradivarius, som man bare får i utlandet.

– Ditt favorittplagg, unntatt Levi’s?

– Skinnjakken min fra Iro, den er jeg veldig glad i. Den har det mykeste skinnet, og blir bare finere og finere jo mer jeg bruker den.

Denne skinnjakken fra det franske motehuset Iro, er Karolines favorittplagg i skapet. Foto: Damares Stenbakk

– Ditt beste kjøp?

– En sort fuskepelsjakke fra Nelly. Jeg er egentlig ikke glad i boblejakker på vinteren, men den er så varm selv om det er fuskepels. Den brukte jeg gjennom hele vinteren.

– Hvilke trender har du størst tro på denne sesongen?

– Jeg er ikke en person som følger trender. Men jeg ser at 90-tallet, en tid jeg ikke er så glad i, kommer tilbake med chokere og magetopper – det vil vi nok se mye av til sommeren i hvert fall.

– Og jeg synes 70-talls stilen er kul, selv om jeg ikke klarer å gå med slengbukser selv.

– Hvor foretrekker du å handle klær?

– Her i byen liker jeg best Monki, de har flere ting som skiller seg ut. Jeg handler også mye på nett. Spesielt Ebay, Nelly og Asos.

Jeg er ikke glad i å shoppe i Kristiansand. Milano, New York og Paris har bra med shoppingutvalg.

Foto: Damares Stenbakk Kristiansandjenta foretrekker å shoppe vintage i land som Milano og Paris. Hun beskriver stilen sin som eksperimenterende. Foto: Damares Stenbakk

– Jeg er ikke glad i å shoppe i Kristiansand. Milano har så mange bra kjedebutikker, og kule vintage- og solbrillebutikker. Ellers har New York og Paris bra med vintagebutikker.

– Hvis du skal se ekstra fin ut, hva tar du på deg da?

– Det blir nok en enkel sort kjole, høye heler, krølle håret eller sette det opp – gjerne med store øredobber.

– Om du kunne reist tilbake i tid, hvilke årstall ville du levd i stilmessig?

– Det ville nok blitt 60- eller 70-tallet, da det var flowerpower! Jeg hadde nok hatt et annet syn på slengbukser, gått med blomster i håret og hatt på en heklet kjole. Eller, hatt en rocka klesstil ala Rolling Stones på den tiden.

**Hatt:** Vintage fra Paris. **T-skjorte**: Vintage fra London. **Skinnbukse:** Monki. **Ankelstøveletter:** Dinsko. Foto: Damares Stenbakk

– Hvilke plagg ønsker du aldri skal komme tilbake?

– De buksene med knapper oppover på sidene, som alle hadde med sammen Bufallo-skoene. Det er grusomt! Eller sølvdongeribukser, som spesielt gutter gikk med.

28-åringen har syv tatoveringer totalt, og har lyst på enda fler. – Ingen er planlagte, men «Music heals the souls» tok jeg fordi jeg er ekstremt glad i musikk, sier hun. Foto: Damares Stenbakk

– Din største motetabbe?

– Jeg og en venninne var på et arrangement knyttet til mote-appen SoBazaar, og skulle på Katy Perry-konsert etterpå. Da hadde jeg kjøpt en topp fra Coachella-kolleksjonen til H&M, til den gikk jeg med et lang sort kjørt.

– Og på den tiden hadde jeg helt mørkt hår og var bleik. Alle andre gikk med lyse farger, så når jeg ser tilbake på de bildene tenker jeg bare «Oi! Det der skulle jeg kanskje ikke gått med».

– Til slutt, ditt aller beste stiltips?

– Om jeg er usikker på hva jeg skal gå med, tar jeg på et antrekk som funker hver gang – jeg går for en sort enkel bukse, en stripete genser eller t-skjorte, og en skinnjakke over.

**Jakke:** Iro. **Topp:** Funky Ballerina. **Bukse:** Acne. **Sko:** Ebay. Foto: Damares Stenbakk

– Det funker så lenge man holder det enkelt, og det vil ikke gå av moten heller.

Dette er plaggene du må ha i skapet denne våren

Publisert:
Oppdatert:
  1. Mote

Festivalmote: – Rumpetasken kan brukes til mye

Skal du hygge deg på festival i sommer, men usikker på antrekket? Kristiansands mest stilsikre jenter veileder deg til å bli kul på festival.

Publisert: