KRSby tester nye Amigos

Maten er bedre, og de nye lokalene på Fiskebrygga er lyse og freshe. Kom og spis!

Oppdatert:
Amigos holder til ved Fiskebrygga. Foto: Arkiv
Grade: 4 out of 5

Dette spiste Sulten

SUPER NACHOS DE LUX med gratinerte tortillachips, bønner, jalapenos og grillet oksekjøtt. Servert med rømme og salsa. PRIS: 219

FAJITAS med kylling og stekt paprika og løk. Servert med guacamole, salsa, ost, bønner, rømme, tortillas og ris. PRIS: 259.-

ENCHILADAS med ostegratinerte maistortillas fylt med oksekjøtt, løk og tomat. Servert med enchiladas, saus, ris, bønner, salat og rømme. PRIS: 209.-

FLAN. Husets karamellpudding. PRIS: 79.-

HUSETS BROWNIES servert med iskrem. PRIS: 85.-

Sultens utsendte var ikke særlig imponerte sist KRSby skulle teste Amigos. Det var i de gamle restaurantene i Vestre Strandgate. Maten var smakløs og lokalet var ganske slitt.

interiør For noen uker siden flyttet restauranten inn i nye lokaler på Fiskebrygga. Da måtte selvfølgelig Sulten sjekke om standarden hadde blitt bedre.

De nye lokalene i Gravane er i alle fall en markant forbedring. Store vinduer ut mot Fiskebrygga gir mye lys, og interiøret er nytt og moderne, med en blanding av båser og vanlige bord.

Sultens utsendte ble møtt av en hyggelig servitør og ble raskt vist til et bord.

FLERE TESTER: Big Horn Steak HouseBølgen & MoiRett i GarnetOnkel AkselBrasserie CLe MondeBakgården Både &Restaurant ØstenLe Monde TapasLe’s KitchenZarinasAmigosLes alle restaurantvurderingene her

Menyen har også forandret seg siden sist besøk. Det ser ut til å være færre retter å velge mellom, men du kan velge hva slags kjøtt du vil ha, og det gir den lille menyen variasjon.

Sulten bestemte seg for å bestille klassikeren Super Nachos de Lux med grillet oksekjøtt (sterkt krydret), Enchiladas med oksekjøtt, (vanlig krydret) og Fajitas med grillet kylling (passe krydret).

nachos

SUPER NACHOSEN var bestilt sterkt krydret, og der leverte kokken en perfekt bestilling. Det grillede oksekjøttet var saftig og godt krydret, men dessverre var det ikke helt varmt. Det trekker litt ned på smaksopplevelsen.

Ellers var det passe med ost på tortillachipsene, og både bønner og jalapeños tilførte smak og variasjon.

Sulten bestilte ekstra guacamole til å dyppe chipsen i. Mmmm, nam!

![fajitas ](http://s3.amazonaws.com/krsby-media/wp-content/uploads/2015/05/fajitas.jpg)**

FAJITASEN var også krydret som bestilt. Kyllingkjøttet var passe varmt, saftig og passe stekt.

Det samme kan sies om de grillede grønnsakene, salsaen og guacamolen. De var gode på både på konsistens og smak.

![enchiladas ](http://s3.amazonaws.com/krsby-media/wp-content/uploads/2015/05/enchiladas.jpg)**

ENCHILADASEN var nok en god rett. Kjøttet var saftig, passe stekt og godt på smak.

Maislefsene var myke, gode og smeltet nesten på tunga. Både ris, salat og saus var gode på både smak og konsistens, og harmonerte godt sammen.

Nok en rett som kan anbefales!

Det kan med andre ord virke som om Amigos har gjort et godt grep med å konsentrere seg om færre retter.

Men selv om Sultens utsendte var nokså mette etter middagen, måtte vi prøve de to dessertene på menyen, karamellpudding og brownies.

flan

KARAMELLPUDDINGEN var helt ok. Man fikk litt følelsen av å være i et juleselskap på bygda. For noen er det helt topp, men for Sultens utsendte ble det litt kjedelig.

browniw

Sulten var særdeles skuffet over brownien ved sist besøk:

– Den hadde stått ALT for lenge i mikroen. Det resulterte i en våt smørje som smakte direkte tamt, skrev Sulten den gang.

Denne gangen hadde heldigvis ikke mikroen ødelagt desserten. Brownien er bedre, men det kan fremdeles ikke kalles en brownie. Dette minner mer om en klissete, gjennomstekt sjokoladefondant.

Men for all del, sjokolade og is er som regel alltid godt.

FLERE TESTER: Big Horn Steak HouseBølgen & MoiRett i GarnetOnkel AkselBrasserie CLe MondeBakgården Både &Restaurant ØstenLe Monde TapasLe’s KitchenZarinasAmigosLes alle restaurantvurderingene her

KONKLUSJON: Amigos har oppgradert både lokaler og meny med flyttingen til Fiskebrygga, og det skal de ha skryt for. Lokalene er freshe, og hovedrettene store og gode. Sørvisen er det heller ikke noe å utsette på. Men når det kommer til desserten, da kan du heller ta deg en is på brygga.

Publisert:
Oppdatert:

Lite minner om traust fredagstaco hos Papito Taco & Tequila

KRSby har smakt på maten hos restauranten som overtok Jaxx & Leewy-lokalene.

Oppdatert: