Reiselysten? Her reiser du billigst fra Kjevik nå

Tom og rastløs etter 17. mai-helga? Vi har raidet Finn.no for de billigste reisene fra Kjevik.

Publisert:
Nå kan du fly til Syden fra Kjevik for en 500-lapp

Det finnes en rekke forskjellige turer man kan bestille på det O store internett. Restplasser, kun fly, turer med uspesifisert hotell og vanlige pakketurer. Etter et kjapt søk, er det klart at restplasser stadig gir de billigste reisene.

Fly til Syden for en 500-lapp

Dersom du vil fikse overnatting selv, kan du nå komme deg fra Kjevik til Syden for en svært billig penge. En 8 dagers tur/retur restplass-billett til Mallorca den 15. juni koster kun 495 kroner med Ving. Vil du være lenger på tur kan du dra 1. juni i stedet, være borte i 15 dager og betale en 100-lapp ekstra.

LES MER:

Slik kan du sikre deg en sommerjobb i siste liten

Spar penger på ukjent hotell

Uspesifiserte reiser er kanskje ikke like utbredt og billig som det en gang var, men det ligger et par restplasser igjen med uspesifisert bosted.

Igjen er det Mallorca som er billigste alternativ, og du kan dra 8 dager på tur den 8. juni til 2395 kroner. For 300 kroner mer kan du komme deg til Kreta den 1. juni, og Kroatia 8. juni.

Når været i Kristiansand er grått, kan det friste med en tur til varmere strøk direkte fra Kjevik.

Restplasser med spesifisert hotell

De billigste restplassene med spesifisert hotell er ganske selvfølgelig til Polen og Gdansk. Her får du pakketur med et 3-netters opphold til 1100 kroner. Vil du til varmere strøk må du igjen over 2000 kroner. Billigste sydenturen med spesifisert hotell er igjen Mallorca. For 2684 kroner får du 8 dager på 2-stjerners hotell gjennom Solfaktor.

Alminnelige pakkereiser

Det er selvfølgelig Polen som er den store prisvinneren når det gjelder de vanlige pakkereisene også. Her finnes det en rekke muligheter, der du sjelden må over 2000 kroner for opptil 5 dager på tur til Gdansk og Sopot.
For 2628 kroner kan du komme til Kroatia med Apollo en rekke datoer, mens pakketurene til Mallorca ligger på 2684 og oppover med Solfaktor.

Vil du på sydentur fra Kjevik er altså Mallorca, Kreta og Kroatia de store prisvinnerne.

Publisert:

Her er reisemålene direkte fra Stavanger lufthavn

Været i Rogaland er ikke akkurat forutsigbart. Her er sommerens direkteruter fra Sola, dersom du vil komme deg vekk.

Publisert: