Skjegg-Lasse (30) har havnet på sexy Buzzfeed-liste - igjen!

Lasse Løkken Matberg på Tjensvoll er en av 12 hunky vikinger som «bør få ta seg inn i kysten din».

Oppdatert:
Lasse L. Matberg (30) har havnet på liste over sexy vikinger på Buzzfeed.

I juni kåret amerikanske Buzzfeed de 23 mest sexy kombinasjonene av skjegg og mannedult. Lasse Løkken Matberg (30) på Tjensvoll ble nummer ni.

LES MER:

jobb som Betsafes ambassadør

Så tar han litt modelljobber og sånn innimellom, da.

Og nå er han havnet på en ny Buzzfeed-liste! Denne gang over 12 «hunky» vikinger som bør få ta seg inn i kysten din - uten protester.

**SEXY VIKING:** Folk får ikke nok av Lasse. **

**LES OGSÅ:

LES MER:

Lokale insta-poppiser: Til sammen har de over 88.000 følgere

Poppis på insta

Matberg er fra Verdalsøra i Nord-Trøndelag, men har bodd i Stavanger de siste åtte årene, hvor han jopber som idrettsoffiser i Sjøforsvaret.

LES MER:

det enormt populære skjegget hans

Nå, knappe to måneder senere, har han 38.000 følgere! Og antallet stiger stadig.

Det er kjekt med positiv oppmerksomhet, men jeg blir nok helst beskjeden og flau.

Dessverre har Lasse vært såpass travel i dag, at vi ikke har fått snakket skikkelig med skjegg-kjendisen. Men vi spurte sist gang, hvordan det var å være skjeggdis, og da svarte han:

\- Det er hyggelig det! Det hender at jeg blir gjenkjent på gata, og at folk ber om å ta selfie med meg. Det er kjekt med positiv oppmerksomhet, men jeg blir nok helst beskjeden og flau, innrømmer han.

**VIKING:** Det er dette bildet Buzzfeed har brukt til å illustrere viking-heten til Lasse, sammen med teksten: _Well, hello there, Odinson._ **

LES OGSÅ:

LES MER:

**Nå skal menn være «lumberseksuelle»**

«Hunky viking»

Velkommen til Skandinavia! På toppen av å være ett av de vakreste stedene på hele jæv\\ planeten, tilbyr Skandinavia også et koldtbord av vikingsexguder.

Slik lyder innledningen til den ganske så uhøytidelige Buzzfeed- kåringen.

Det er jenter som har lagt ut bilder av meg og tagget meg, hvor de skriver type «Who's up for pregnancy?"

Lasse er allerede populær blant damene, og oppmerksomheten blir sikkert ikke noe mindre, etter at han nå har fått tilnavnet «hunky viking»

\- Mange av jentene er svært direkte, intime og noe ukritiske. Som når de skriver ting som «gjør meg gravid nå», «møt meg her og møt meg der» og«jeg må ha deg nå». Det er jenter som har lagt ut bilder av meg og tagget meg, hvor de skriver type «Who's up for pregnancy?", hvorav andre svarer at de vil bli mødre til mine barn, sa Matberg sist.

Publisert:
Oppdatert:

Lasse (30) ble vekket av at Daily Mail ringte på døra hans hjemme på Tjensvoll: – De hadde flydd fra London for å snakke med meg!

Amerikanske og britiske medier har kastet seg over Lasse Løkken Matberg. Eller «Thor», som de liker å kalle ham.

Oppdatert: