Syv trender fra 70-tallet som er tilbake

Det er mye 70-tall å spore i årets vårkolleksjoner.

Oppdatert:
I Atsushi Nakashimas vårkolleksjon under moteuka i Milano fikk man blant annet se lårhøye strømper

En rekke trender som herjet på 70-tallet, har også inntatt podiene under de største moteukene. Cosmopolitan har trukket frem mange høydepunkt - blir disse trendene igjen en «hit» hos deg i din garderobe?

Følg Byas.no på Facebook!

Heklede plagg

Michael Kors viste frem heklede plagg under moteuka i New York.

Trendsetterne på 70-tallet la sin elsk på heklede plagg, og under den siste motemåneden har det igjen dukket opp en rekke steder. For eksempel under moteuka i New York, under vårkolleksjonen til Michael Kors.

BH-topper

Esteban Cortazar viste frem plaggene sine under Paris Fashion Week - blant annet denne BH-toppen.

Om du trodde dette var en nymotens trend, er du nok alt for ung. Slike topper var superpopulære på 70-tallet! For eksempel Emilia Wickstead viste frem den ikoniske BH-toppen under moteuka i London.

Slengbukser

Salvatore Ferragamo viste frem slengbukser under Milan Fashion Week.

Hva var vel 70-tallet uten slengbukser? De har kommet tilbake den siste tiden, og står fortsatt sterkt i de siste moteukene. Denne buksa fra Alberta Ferretti kom for eksempel vandrende ned catwalken under moteuka i Milano.

Lange sateng- eller silkekjoler

Stella McCartney viste frem silkekjoler under Paris Fashion Week.

Dagens trendsettere har allerede kastet seg over denne returnerte, glamorøse motetrenden. Laguan Smith har også inkludert flere av disse i sin vårkolleksjon for 2019. Det eneste som mangler er ganske en fjærboa?

Lårhøye støvletter

Elie Saab har fått med seg trenden om lårhøye støvletter. Disse debuterte under Paris Fashion Week.

Høye støvletter som gikk over kneet var en enorm vintertrend, som fortsatt holder det gående. Under moteuka i New York viste Elie Saab frem disse kreasjonene.

Lårhøye strømper

Sammen med de lange støvlettene, var lårhøye strømper også et fenomen på 70-tallet. Atsushi Nakashima viste frem flere par i sin vårkolleksjon under moteuka i Milano.

Snekkerbukser

Alexa Chung er en kjent trendsetter og hadde selvfølgelig fått med seg snekkerbukse-trenden. Denne viste hun frem under London Fashion Week.

Overaller, eller snekkerbusker, hadde sin storhetstid dette tiåret. Nå har de også virkelig etablert seg i nåtiden. Under moteuka i London viste Alexa Chung frem et hvitt par med knapper som detaljer.

LES MER:

Flere reagerer på Cubus’ nye reklame: – Helt utrolig at de ikke tenker seg om

Publisert:
Oppdatert:

Disse trendene fra 60-tallet er tilbake

Tweed, perler og store solbriller er blant 60-talls-trendene returnerer for fullt.

Publisert: