Livsstil

KRSby-trynet: Sondre Tungodden Torkelsen

Han er manager for Sara & Arash, har eget klesmerke og dagdrømmer om Emma Watson. Ukens KRSby-tryne er Sondre Tungodden Torkelsen.

Oppdatert:
  • Kristian Hole
"Altmuligmannen" Sondre Tungodden Torkelsen er ukens KRSby-tryne. Foto: Kristian Hole

- Navn: Sondre Tungodden Torkelsen

- Alder: 23 år

- Yrke: Omsorgsmedarbeider, artistmanager, klesdesigner og medlem i det kreative kollektivet MEHE.

- Instagram: @twinpriest

- Hjemmeside: The Dope Concierge

- Sivilstatus: Singel (fritt fram ladies!)

- Bytrynefaktor: Skyggen til Sara & Arash.

– Hvem er du?

– Jeg er Sondre aka Presten aka T! Noen kjenner meg som manageren eller «skyggen» til Sara & Arashog houseartisten Isma. Jeg er også med i det kreative kollektivet MEHE. I tillegg er jeg «Der Blogführer» for nettstedet The Dope Concierge! Jeg jobber også med et klesmerke, som jeg skal satse stort på framover!

– Noen har kanskje sett deg og Arash med MEHE. på genseren. Hva i all verden betyr det?

LidoLido med MEHE-skjorte. Foto: Sondre Tungodden Torkelsen _LidoLido med MEHE.-skjorte på Østsia. Foto: Sondre Tungodden Torkelsen_

– Ifølge ordboka betyr det en inkompetent idiot. Men det er også navnet på vårt kreative kollektiv. Vi bruker ordet allsidig, både som slangord og som et mildt skjellsord av og til. MEHE. er en kreativ gjeng hvor blant andre Sara & Arash og Isma er med.

– Hvordan ble du manager for Sara & Arash?

– De er barndomsvennene mine, så det skjedde helt naturlig. For to og et halvt år siden begynte vi å satse for fullt. Det var rundt den tiden da de slapp singelen «Slipp Mæ Fri«. Vi fant ut at vi måtte rendyrke interessene våre og gi alt.

– Hva annet enn klesmerket jobber du hardest mot akkurat nå?

Torkelsen poserer som en av sine favorittrappere: Travis Scott. Foto: Kristian Hole _Torkelsen poserer som en av sine favorittrappere: Travis Scott. Foto: Kristian Hole_

– Jeg er snart ferdig med å designe coveret til den nye singelen til Sara & Arash, og lage en pakke rundt singelslippet. Jeg prøver også få hjemmesiden min til å vokse.

– Du virker opptatt. Har du tid til en dame i livet når du sjonglerer mellom 3-4 jobber?

– Haha! Nei, jeg har ikke tid i det hele tatt til det nå (bare Emma Watson hvis hun skulle dukke opp).

– Hva skal du bli når du blir stor?

– Jeg har mange drømmer, men å leve av å være klesdesigner er den største! Jeg vil være min egen sjef.

– Fortell tre hemmeligheter om deg selv?

1: Jeg slapp unna militæret fordi jeg går så sykt mye i søvne. Det er helt sant! 2: I syvende klasse holdt jeg på å ødelegge kneskålen min med en øks da spissen borret seg helt inn i beinet. Au. Fortsatt stort arr! 3: Jeg ble tilbudt internship i klesmerket HBA – Hood by Air, som er favorittmerket til selveste A$AP Rocky! Jeg måtte si nei fordi jeg har for mange baller i luften.

– Siden vi er inne på hemmeligheter, gi oss en om Arash!

Torkelsen og Arash Safartabar har vært bestevenner siden de var små. Foto: Privat _Torkelsen og Arash Safartabar har vært bestevenner siden de var små. Foto: Silje Axelsen_

– Haha! Han er utrolig svak for de mest klissete, lyseste mannlige stemmene som finnes. Han elsker James Blunt av hele sitt hjerte. En annen hemmelighet er at han har den mest aktive blæra som finnes.

-Har du noen guilty pleasures?

– Jeg har vært så hekta på Home & Away i perioder at jeg går inn på Youtube for å finne de nyeste episodene fra Australia. Jeg må «catche up» på den serien!

– Hva er ditt beste YOLO-moment?

– Det må være da jeg var på Travis Scott) konsert i London i juni i fjor. Det var helt sinnsykt stemning på en bitteliten pub. Det var ingen scene engang, bare et golv hvor han rappet. Pupper var overalt og det var moshpits på gulvet, og jeg fikk til og med noens blod på skjorta når jeg stod der. Det var en helt crazy kveld. Tidligere på dagen hadde vi også sett Kanye West og Pharrelllive. Blir det mer YOLO?

– Du er glad i å posere. Kan du etterligne Pharrell?

Torkelsen leker Pharrell i Markens. Foto: Kristian Hole _Torkelsen leker Pharrell i Markens. Foto: Kristian Hole_

– Har du et artig minne fra alle de 300 konsertene som søskenparet Safartabar har gjennomført?

Sara og Arash Safartabar på Venner Deler-fest på Frk. Larsen i august. Foto: Martin Litwicki _Sara og Arash Safartabar på Venner Deler-fest på Frk. Larsen i august. Foto: Martin Litwicki_

– Det var jo funny på «

LES MER:

Venner Deler

«-festen 21. august på Frk. Larsen når Arash holdt på å spy tre minutter før han gikk på scena. «Dette her går ikke Sondre». «Joda, bare hent spybøtta!». Han gjennomførte konserten med stil. Big ups!

– Er foreldrene dine stolte av deg?

Mamma gir sønnen en god klem. Foto: Linda Torkelsen _Mamma Rita gir sønnen Sondre en god klem <3 . Foto: Linda Torkelsen_

– Jeg tror det. Shoutout til mamma og pappa! Mamma har akkurat blitt 56 år! Men jeg tror de er litt bekymra for framtiden min siden jeg satser på veldig utrygge og kreative yrker.

– Hva sier vennene dine om deg?

– De sier nok at jeg går rart kledd, snakker veldig mye om musikk og at jeg har en ganske allright humor.

– Apropos klær: Et av dine trademarks har jo vært hatten din, hvor er det blitt av den?

– Den har jeg lagt på hylla. Det ble for mange i Kristiansand som gikk med hatt. Det ble ikke kult lenger.

– Du har allerede nevnt Emma Watson. Er hun øverst på lista over dine celebrity-crushes?

Torkelsen er stormforelsket i den britiske skjønnheten Emma Watson. Foto: NTB Scanpix _Torkelsen er stormforelsket i den britiske skjønnheten Emma Watson. Foto: NTB Scanpix_

– Ja er du gal. Hun er fryktelig søt. I tillegg studerer hun mens hun har en milliard kroner på konto? Kunnskap er sexy! Min kjendiscrush nummer to er Jennifer Aniston (i de tidligste Friends-årene) og modellen Cara Delavingne, som jeg Instagram-stalker ofte.

– Hva er planen din for å kapre Emma?

– Se sånn ut:

Unge Torkelsen flørter med kameraet. Foto: Privat _Unge Torkelsen flørter med kameraet. Foto: Jon Flattum Grønnerø_

– Lekkert! Hvilke låter hører du på for tiden?

Sondre browser gjennom mobilen for å finne favorittlåter. Foto: Kristian Hole _Sondre browser gjennom mobilen for å finne favorittlåter. Foto: Kristian Hole_

- Drake & Future – Diamond Dancing

- Travis Scott – 90210

- Jai Paul – Genevieve

– Hva er favorittseriene?

Den surrealistiske serien om småbyen Twin Peaks og detektiven Dale Cooper faller i smak hos Torkelsen. Foto: ABC _Den surrealistiske David Lynch-serien om småbyen Twin Peaks og detektiven Dale Cooper faller i smak hos Torkelsen. Foto: ABC / Promo_

– Det er uten tvil Twin Peaks. Jeg elsker stemningen i den, og ikke minst musikken. På andreplass kommer den lette «spiseserien» min Friends, tett etterfulgt av True Detective, selv om sesong to suger.

– Og hva er favorittfilmen da?

Sondre elsker de eksentriske filmene til regissør Wes Anderson, spesielt "The Grand Budapest Hotel". Foto: Fox/Promo _Sondre elsker de eksentriske filmene til regissør Wes Anderson, spesielt «The Grand Budapest Hotel». Foto: Fox/Promo_

– Det er helt klart «The Grand Budapest Hotel», etterfulgt av «Rushmore» og «Interstellar«, som jeg grein fire ganger av. Lol.

Enten / Eller

- Iphone / Android

- Buttselfie / Faceselfie

- Skjegg / Ikke skjegg

- Kvadraturen / Sørlandssenteret

- Kick / Harveys – Frk. Larsen!

- Øl / Vin

- Burger / Sushi

- Crossfit / Yoga – Fotball!

- Pupper / Rumpe

- Få Emma Watson / Få 20 millioner kroner.

Publisert:
Oppdatert:

Stor programoversikt: Disse konsertene popper opp nær deg

Lissie, Susanne Sundfør, Minor Majority, Karpe Diem. Jadda, det blir mye bra å høre, også i 2016! Her er en oversikt over noen av sesongens kommende konserter.

Publisert: