Livsstil

Nå er det slutt på dans på bordet i 1. etasje på Harveys

I dag åpner en litt mer voksen etasje, med fokus på god fotball og arrangementer.

Publisert:
  • Vegard Nekstad

Lite minner om 1. etasjen hos Harveys. I hele natt jobbet håndverkere med å ferdigstille etasjen til åpningslørdagen. Foto: Vegard Nekstad.

– Det er slutt med dansing på bordet?

– 1. etasjen var bygd for hard fest og den er blitt tøft brukt. Nå har den fått et fortjent ansiktsløft og er skikkelig shinet, med ordentlige sittegrupper. Vi har bygget den nye etasjen rundt fotballopplevelse, og annen aktivitet fram til klokka 23 på kvelden. Dette gir en økt mulighet til arrangementer, både offentlige og private, sier Erik Wikstøl, medeier på Harvey’s.

Wikstøl har jobbet med utestedet siden 2007. I etasjen hvor de yngste gjestene primært festet, er det nå duket hvor et litt annet publikum og innhold.

_**LES OGSÅ:

LES MER:

Nye planer for 1.etasje på Harvey’s

Harvey's-medeier Erik Wikstøl. Foto: Vegard Nekstad. Harvey’s-medeier Erik Wikstøl. Foto: Vegard Nekstad.

Satser på engelsk fotball

– At åpningen kommer samme dag som Premier League starter er vel neppe tilfeldig?

– Vi har hele tiden hatt et håp om å rekke åpning til denne helgen, og har de siste ukene jobbet dag, kveld og natt for å rekke det, forteller han.

I den første Premier League-runden står kamper som Arsenal – Liverpool, Everton – Tottenham, Bournemouth – Manchester United og Chelsea – West Ham på programmet.

Følg alle kampene på live.fvn.no!

harveys-4

– Når skal 1. etasjen holde åpen?

– Når det er fotballkamper som krever kapasiteten til hele huset, samt ekstra tilrettelegging for kamper til supporterklubbene vi samarbeider med. Tidlig torsdagskveld er det mange studentforeninger som vil ha vorspiel og mulighet til å være for seg selv nede først. Samme med fredager hvor mange bedrifter gjerne vil ha lønningspils, sier Wikstøl.

_**LES OGSÅ:

LES MER:

Han ble årets Harveys-gjest 2015

Synet som nå møter deg i 1. etasje på Harveys, er ganske annerledes fra det pleier å være. Foto: Julie Sørensen Molvik Slik så det ut i 1. etasjen på Harvey’s litt tidligere i sommer, etter at oppussingen var i gang. Foto: Julie Sørensen Molvik

Ulike målgrupper

– Hvorfor viktig er studenter, bedrifter og fotballpublikumet for Harvey’s?

– Vi står sterkt innenfor samtlige av disse, og alle er viktige. Vi har masse forskjellige stamgjester i alle aldre – noen liker oss som fotballpub, noen for den berømte burgeren på ettermiddager, studenter for festen i helgene og bedrifter for lønningspils på fredager, sier Harvey’s-medeieren.

Deler av lokalet er møblert med sittegrupper. Foto: Vegard Nekstad. Deler av lokalet er møblert med sittegrupper. Foto: Vegard Nekstad.

Ikke alene om fotballen

Det 19 år gamle utestedet nederst i Tollbodgata er imidlertid ikke alene om å vise fotball. De siste månedene har Harvey’s fått konkurranse fra

LES MER:

Mat & Uteliv-utestedet All Inn

, rett over gata. Ellers viser

LES MER:

Tollboden

,

LES MER:

Både &

og

LES MER:

No 15

. Den engelske pubben i Vestre Strandgate,

LES MER:

Red Lion

, har for tiden stengt.

Publisert:
  1. Harveys

Nye planer for 1.etasje på Harveys

Har du tatt deg turen på Harvey’s den siste uken, har du kanskje lagt merke til at 1.etasje er stengt. Etasjen skal nemlig få en make-over, og medeier Erik Wikstøl sier at målet er å åpne i starten av september.

Publisert: