Livsstil

I dag åpner Wagner på Sandens

Satser på skandinavisk design.

Oppdatert:
  • Magnus Nødland Skogedal

Wagner åpnet klokka 9 torsdag morgen. Alle bilder: Magnus Nødland Skogedal

Den danske motekjeden Wagner åpnet torsdag morgen sin første butikk i Kristiansand i andre etasje på Sandens. KRSby fikk en liten titt i lokalene dagen før åpningen.

Søndag kan du gjøre et klesbytte-kupp

Daglig leder Michelle Drozdjek Kvam gleder seg til daglig drift. Daglig leder Michelle Drozdjek Kvam gleder seg til daglig drift.

Dansk kjede

– Wagner har 52 butikker i Danmark og 11 i Norge. På Sandens lanserer vi vårt nye herrekonsept, og vi skal åpne fem nye butikker i Norge dette året, sier Aleksander Rentsch, som er visuelt ansvarlig for butikkene i Norge.

Daglig leder Michelle Drozdjek Kvam gleder seg til den daglige driften.

– Vi har skandinavisk design til rimelige priser, et sted mellom dyrt og billig. Det er et stort potensiale for herremote i Kristiansand. Kvinner har jo mange flere butikker å velge i, så det er bra at utvalget øker for herrene, sier hun.

Her åpner Kristiansands nye fun pub

Butikken har alt fra badetøy til dresser. Butikken har alt fra badetøy til dresser.

– Et godt lokale

Butikken er røft innredet, med alt fra badetøy til dresser.

– Mange sier at de er butikken for mannen i gata, uten å være det. Hos oss derimot får du klær i et stort utvalg størrelser og til en fornuftig pris, sier Michelle.

– Vi har funnet oss et godt lokale her i byen. Sandens ligger veldig godt til, også er det jo motehuset i Markens. Alle merkene vi selger er dansk design, sier Aleksander.

Gjør du dette får du flere Tinder-match

Jonas Norheim (t.v.), Michelle Drozdjek Kvam, Aleksander Rentsch, Maja Myrstad, Kent Kjergaard og Emina Majcic er med på å starte butikken. Jonas Norheim (t.v.), Michelle Drozdjek Kvam, Aleksander Rentsch, Maja Myrstad, Kent Kjergaard og Emina Majcic er med på å starte butikken.

Åpner også på Sørlandssenteret

Noen butikker fokuserer mye på salg av en spesiell vare, slik som jeans eller dresser. Dette skal Wagner ikke gjøre.

– Vårt fokus er på en hyggelig handleopplevelse, noe mer enn bare klær. Vi ville helst åpne litt tidligere, i starten av måneden, men jeg føler det fortsatt er et godt tidspunkt å starte noe på, sier Kent Kjergaard, salgssjef i Wagner Norge.

Wagner har fra før av butikker i Tvedestrand og Arendal, og skal åpne enda en ny butikk i november, på Sørlandssenteret.

Publisert:
Oppdatert:
  1. Mote

Ny herrebutikk åpnet på Sørlandssenteret

Torsdag åpnet Wagner sin andre butikk i Kristiansand på et halvår.

Oppdatert: