Kjeder du deg? Dette er perfekt tidsfordriv!

Disse appene og spillene kan gi deg en pause fra romjulsmaset.

Publisert:
Monopol er tilgjengelig som app og brettspill. Herlig tidsfordriv i romjula!

Hjernetrim

Duolingo (app)

Har du alltid ønsket å lære deg et nytt språk, men aldri hatt muligheten? Duolingo er en gratis språkapp, som gir deg enkle, basic kurs innen grammatikk og uttale.

Når du kommer til et høyere nivå, jo vanskeligere blir grammatikken. Den tilbyr språk som for eksempel spansk, fransk, italiensk, tysk og irsk. Appen er både morsom og lærerik!

- App Store

- Google Play

- Windows Store

app_quizkampen

Quizkampen (app)

Digger du quiz, er denne appen noe for deg! Du kan spille mot dine nærmeste venner eller en helt tilfeldige folk fra et annet kontinent. Og kategoriene velger du annenhver gang, når du skal knuse motstanderen din. Appen er gratis.

- App Store

- Google Play

- Windows Store

Tap The Frog (app)

Denne festlige appen er gøyal for store og små. Det er flere ulike nivåer der du enten skal fjerne, hoppe, trykke eller veilede en eller flere frosker. Jo flere nivåer du klarer, jo vanskeligere oppgaver får du. Her er det bare til å trene opp skillsa!

- App Store (Iphone-versjon)

- App Store (Ipad-versjon)

- Google Play

- Windows Store

- LES OGSÅ: Julepraten: Hva er julen for deg?

- LES OGSÅ: Slik holder du deg fresh i festsesongen

Gøyalt

app_templerun

Temple Run 2 (app)

Løp, hopp og samle mynter gjennom templer, flammer og murbroer i Temple Run! Dette avhengighetsskapende spillet er gratis og kan lett slå ihjel tid når du kjeder deg.

- App Store

- Google Play

Subway Surf (app)

Dette er også et festlig løpespill, men her er du en rakkerunge som løper fra en politimann og skal samle mynter. Du kan også fly på et hoverboard slik som i «Back To The Future»-filmene, eller med spraybokser i lufta.

- App Store

- Google Play

- Windows Store

app_minomonsters

Mino Monsters (app)

Liker du Pokèmon eller søte, små fiktive dyr du kan trene opp, kommer du garantert til å like dette gratisspillet. Bli kjent med denne verdenen, der du skal overvinne alle hindringene i de ulike arenaene. Dyrene har de ulike elementene som vann, ild, jord, elektrisitet og luft – og er selvfølgelig supersøte!

- App Store

Fruit Ninja (app)

Navnet sier seg selv – finn din indre ninja og kutt frukt så kjapt du kan. Men pass opp for bombene! Appen er også gratis. Ganbatte! (Lykke til på japansk).

- App Store

- Google Play

- Windows Store

Monopol (brettspill/app)

Hvem har vel ikke hatt gleden av å spille Monopol på hytta? Ta fram brettet igjen og tving motstanderne dine til å gå konkurs. Materialisme går aldri av moten!

- App Store

- Google Play

app_ticket

Ticket To Ride (brettspill/app)

Dette togspillet går ut på å samle togkort som gir deg retten til å bygge jernbaneruter i Amerika. Det er festligere enn det virker som! Har du aldri spilt det før, er det veldig lett å lære seg. Du finner «Ticket To Ride» i App Store for 14 kroner og 22 kroner i Google Play.

- App Store

- Google Play

- LES OGSÅ: – Pepperkaker øker sexlysten: – Nå er det bare å hive innpå

De fleste brettspill kan du finne i din nærmeste bokhandler. I romjula selges spillene med opptil 60 prosent rabatt hos enkelte forhandlere.

Annet tidsfordriv

9GAG (app)

Liker du nerdete ting eller slå ihjel tid på do, er 9GAG helt perfekt. Dette er en evighetsstrøm med humorbilder som blir oppdatert hver dag fra mennesker i alle deler av verden. Du laster appen ned helt gratis.

- App Store

- Google Play

Pinterest (app)

Er du en person som elsker å samle inspirasjonsbilder på ett sted, er Pinterest-appen for deg. Klikk på dine favorittkategorier for å samle alle inspirerende matopppskrifter, gaveinspirasjon, arkitektur, motebilder og dekorasjon i en mappe. Du kan også følge venner og bekjente og se hva de blir inspirert av!

- App Store

- Google Play

Kim Kardashian-spillet (app)

Ja, Kim Kardashian er overalt, men spillet er et greit tidsfordriv. Har du alltid drømt å leve livet i Hollywood? Da har du sjansen til å lage din egen avatar og bli bestevenn fru Kardashian West! Du får gå på fotoshoots, date det motstatte (eller det samme kjønn), og hoste kule partyer i LA. Bible!

Appen er gratis, men vil du kjøpe dyrere klær eller få mer energi til din avatar, må du punge ut med et par kroner for å være med Hollywood-fiffen.

- App Store

- Google Play

app_tetris

Tetris (app)

Noen spill går aldri av moten. Husker du 80-tallsklassikeren Tetris? Plassèr de forskjellige blokkene på rett sted. Spillet er fortsatt like poppis i dag, og kan lastes ned via App Store eller Google Play gratis.

- App Store

- Google Play

Worms 2 (app)

I dette tidløse spillet styrer du en hær med krigslystne marker, som skal sprenge fienden. Spillet var populært på 90-tallet. Kjenner du nostalgien komme?

- App Store

- Google Play

- LES OGSÅ: Slik bytter du julegavene

Har du noen spill du er hekta på, som ikke er nevnt? Del gjerne i kommentarfeltet!

Publisert:

Nå spiller «alle» Fortnite. Dette må du vite.

100 spillere slippes ned på en øy i fallskjermer. Alt de har tilgjengelig, er en øks for å samle inn ressurser. Til slutt står bare vinneren igjen. Slik starter kampene i «Fortnite: Battle Royale», et spill med over 45 millioner brukere.

Publisert:
  • Anders Veberg