Hvilke sommerplaner har folk på Bystranda?

KRSby tok fredag turen ut i finværet for å høre med folk på Bystranda hva planene er for sommeren.

Oppdatert:
Tom Kaafjord (22), Julie Rønningsen (21), Adele Grosås (22) og Kristin Hovde (21). Foto: Julie Sørensen Molvik

– Hva er deres sommerplaner?

Tom Kaafjord (22), Julie Rønningsen (21), Adele Grosås (22) og Kristin Hovde (21) utnyttet solen som endelig kom til Sørlandet fredag formiddag. Foto: Julie Sørensen Molvik Tom Kaafjord (22), Julie Rønningsen (21), Adele Grosås (22) og Kristin Hovde (21) utnyttet solen som endelig kom til Sørlandet fredag formiddag. Foto: Julie Sørensen Molvik

Julie Rønningsen (21) fra Oslo:

– Jeg er på besøk her i Kristiansand nå, også skal jeg på Slottsfjellfestivalen neste uke. Jeg var på Palmesus ifjor, så da tenkte jeg å prøve noe nytt i år.

Tom Kaafjord (22) fra Kristiansand:

– Først så skal jeg tre uker til Vietnam for å besøke familien, og etter det er det rett på treningsleir til Danmark med Vågsbygd svømmeklubb. Jeg er trener for et juniorlag, så det blir jobbing på den turen.

Adele Grosås (22) fra Kristiansand:

– Denne helgen er egentlig min eneste frihelg, for alle andre helger i sommer skal jeg jobbe som bryllupsfotograf. Det er for det meste bryllup som er i Kristiansandsområdet, men også et i Kragerø, og Grimstad. Også skal jeg en uke til Spania med ei venninne. Jeg og Kristin (under) har egentlig allerede hatt ferie, for vi var tre og en halv uke i Bali i mai.

Kristin Hovde (21) fra Larvik:

– Ja, jeg og Adele har jo vært på Bali allerede, så det var egentlig ferien min. Også har jeg fri neste uke, for da har jeg bursdag. Men etter det blir det for det meste jobbing som miljøarbeider på Lund, og nyte Bystranda hvis været holder seg like bra som idag.

Kompisgjengen Tommy Nystad (26) (t.v.), Ørjan Aasland (23) og Kristoffer Rasmussen (29) møttes for å spise lunsj i sola. Foto: Julie Sørensen Molvik Kompisgjengen Tommy Nystad (26) (t.v.), Ørjan Aasland (23) og Kristoffer Rasmussen (29) møttes for å spise lunsj i sola. Foto: Julie Sørensen Molvik

Kristoffer Rasmussen (29) fra Kristiansand:

– Først så skal jeg to uker til Barcelona, også tar vi tog derfra til Frankrike. Der skal vi i bryllup til noen barndomsvenninner av forloveden min, i rundt fem dager.

Ørjan Aasland (23) fra Kristiansand:

– Jeg skal egentlig bare slappe av, og nyte sola og stranda her hjemme.

Tommy Nystad (26) fra Kristiansand:

– Jeg skal også bare slappe av her hjemme, og i tillegg blir det en ferietur til Danmark med noen kompiser.

Fredag formiddag stekte solen på Bystranda, men stranda var ikke overfylt av mennesker. Foto: Julie Sørensen Molvik Fredag formiddag stekte solen på Bystranda, men stranda var ikke overfylt av mennesker. Foto: Julie Sørensen Molvik
Publisert:
Oppdatert:

Hva shoppet folk under Handelens dag?

KRSby sjekket hva de handlende i Markensgate hadde i posen sin!

Publisert: