KRSby-trynet: Alberita Nikci

Hun har danset på scenen med Wyclef Jean, og har store planer for 2016. Ukas bytryne er Alberita Nikci.

Oppdatert:
Alberita er frisør, blogger og veldig interessert i mote. Foto: Magnus Nødland Skogedal

- Navn: Alberita Nikci

- Alder: 24 år

- Yrke: Frisør, Art Director hos Adam & Eva

- Instagram: @alberitanikci

- Blogg: alberitanikci.blogg.no

- Sivilstatus: Kjæreste

- Bytrynefaktor: Kjent frisør og moteblogger.

– Hvem er du?

– Jeg er Alberita, jobber som frisør og er oppvokst på Hånes. Jeg er en moteglad jente, interessert i klær og hår, og på fritiden liker jeg å trene.

– Hva jobber du hardest mot akkurat nå?

– Akkurat nå jobber jeg bevisst mot et mål, men jeg kan ikke si hva det er helt enda, hehe. Jeg tror 2016 er et år for nye muligheter, og jeg har ikke lyst til å jinxe noe. Jeg kan si at det er starten på noe jeg har drømt om lenge.

https://www.instagram.com/p/9yEKayrJyN

– Hvordan ble du frisør?

– Jeg tok to år på frisørskole, så to år i lære, så har jeg jobbet på Adam & Eva siden det. Det var også der jeg gikk i lære, og nå har jeg snart jobbet i fem år.

– Hvor kommer interessen fra?

– Min søster begynte å jobbe som frisør, så det er vel der det kommer fra. Jeg ble inspirert av henne, og hun ga meg også noen dukker som jeg kunne øve på. Før det klippet jeg Barbiedukker, og var jo sikker på at håret deres skulle vokse ut igjen. Jeg er jo veldig glad i mote, så det å kunne klippe hår i tillegg er prikken over i-en. Jeg liker klassiske frisyrer selv, men er veldig glad i å gjøre litt mer crazy og nye ting på andre.

Les også bytrynet-intervjuet med Kristina Bergsvik!

– Hvem inspirerer deg?

– Mine søstre og jeg inspirerer hverandre. Vi er like, men allikevel ganske ulike når det kommer til mote. Alle kan ha samme plagg, men gjør det på hver vår måte. Det er ikke en konkurranse, men vi opplever at vi plutselig har det samme plagget alle sammen.

Alberita har store planer for 2016. Foto: Magnus Nødland Skogedal Alberita har store planer for 2016. Foto: Magnus Nødland Skogedal

– Hvem er forbildet ditt?

– Min mor. Hun er en veldig hardtjobbende kvinne, og hun har vært veldig sterk gjennom oppveksten vår. Hun har oppdratt fem barn, og har vært et godt forbilde for oss alle. Jeg hadde det vel litt lettere siden jeg er yngst i familien, hun var jo litt strengere med de første, hehe.

– Hvorfor begynte du å blogge?

– Jeg har alltid vært glad i å være kreativ med bilder og hatt behov for å vise hva jeg tenker. Min søster startet en blogg først, så la hun den på hylla, og etter det startet jeg min. Jeg startet og en blogg med mine tre søstre om mote, men vi var litt på forskjellige steder i livet, så det virket ikke helt. Kanskje vi kunne ha startet den på ny? Vi kunne kalt oss Nikci Sisters, haha!

Få med deg intervjuet vårt med Ronny Myrene.

– Hva får deg til å fortsette?

– Vel, jeg er ikke veldig aktiv på bloggen, det går mer i Instagram. Bloggen klarer jeg liksom ikke gi slipp på, og jeg føler jo at alle har en blogg nå om dagen. Da Instagram først kom lastet jeg den ned kun på grunn av filtrene, men plutselig begynte jeg jo å få følgere. Først var målet 50, så 100, og nå har jeg nettopp fått 30.000. Jeg liker det fordi det er lettere å gi respons, legge ut korte innlegg, og så er det enkelt å følge med på andre. Blogging tar mye lengre tid.

💯

– Hva sier vennene dine om deg?

– De sier at jeg er en livlig og gøyal person. Jeg får også høre at jeg har et godt hjerte, og har omtanke og vil det beste for folk. Jeg blir ikke sjalu på andre når de har suksess, jeg blir heller inspirert av det.

– Hvor kommer familien din fra?

– Mine foreldre kommer fra Kosovo, og vi reiser dit på ferie nesten hver sommer. Vi snakker albansk hjemme, men med mine søsken blir det fort en blanding mellom norsk og albansk, hehe. Det er gøy å kunne holde språket ved like.

Her er bytrynenes favoritt-utesteder

– Hvilke trender blir populære i 2016?

– Blått hår er visst på vei til å bli skikkelig populært, så det blir nok en del bleking og farging på jobben. En mer naturlig stil blir også populær, så det blir jo en stor kontrast til det blå. Jern-rosa er også på vei inn, og babybob.

Alberita deler moteinteressen med sine søstre. Foto: Magnus Nødland Skogedal Alberita deler moteinteressen med sine søstre. Foto: Magnus Nødland Skogedal

– Hva er ditt beste minne fra 2015?

– Palmesus var definitivt et høydepunkt, det var veldig gøy. Været var fantastisk, og det blir vanskelig å få til en bedre festival neste sommer hvis ikke været er så bra. Det blir en helt annen stemning.

– Har du noen nyttårsforsetter?

– Trene, slik som alle andre. Men jeg kan bli flinkere til å spise enda mer riktig og sunt. Alle har forsetter om å ikke gjøre noe, jeg vil heller gjøre mer av det jeg liker og som er godt for meg.

https://instagram.com/p/Ohg2\_qrJ9V/?taken-by=alberitanikci

– Hva er det folk ikke vet om deg?

– Jeg har alltid vært en danser, og danset hip-hop, streetstyle og breakdance. Folk pleier å være overrasket når de hører det, haha. Jeg fikk førsteplass i en konkurranse her i byen, og 3. plass i NM. Jeg var del av et dansemiljø i oppveksten, fikk en del oppmerksomhet, og begynte å konkurrere og battle. Jeg ble også dratt opp på scenen en gang Wyclef Jean spilte her.

Her er årets Harvey’s-gjest!

– Noen celebrity crushes?

– Leonardo DiCaprio. Jeg var lenge overbevist om at jeg og han skulle møtes en dag og gifte oss.

Alberits celebrity crush er Leonardo DiCaprio. Foto: Reuters Alberits celebrity crush er Leonardo DiCaprio. Foto: Reuters

Topp tre låter:

- Drake – Back to Back

- Kat Dahlia – Gangsta

- Unge Ferrari – Lianer

Topp tre serier:

- Sons of Anarchy

- Suits

- The Americans

Topp tre filmer:

- Taken

- Straight Outta Compton

- Shutter Island

Enten/eller

- Iphone/Android

- Skjegg/ikke skjegg – Før likte jeg ikke skjegg i det hele tatt, men jeg har endret mening.

- Kick/Harveys – Der er det plass til å danse!

- Øl/vin – Ingen av delene, jeg foretrekker drinker.

- Crossfit/Yoga – Ikke at jeg driver med det, men jeg ville ha foretrukket det.

- Kino/Film hjemme – Ser jeg en film hjemme kan det fort bli kjedelig, men på kino følger jeg virkelig med og det er skikkelig god lyd.

Publisert:
Oppdatert:

KRSby-trynet: Kai Steffen Østensen

Han er en gladlaks med mye å gjøre, men liker ikke å være i media. Ukas bytryne er Kai Steffen Østensen!

Oppdatert: