Disse 10 restaurantene i Kristiansand scorer høyest på Tripadvisor

Disse restaurantene scorer høyest på Tripadvisor i sommer.

Oppdatert:
Tilstede mat og mer er folkets favorittrestaurant i Kristiansand.

Kristiansand har et bredt utvalg av spisesteder for enhver smak.

På nettstedet TripAdvisor kan man få en god oversikt over hvilke spisesteder folk setter mest, og minst pris på.

Her er det gjestene selv som vurderer restauranter de har spist ved. Ut fra deres meninger har nettstedet laget en liste som viser de beste spiseplassene i byen.

1. Tilstede mat og mer

I andre etasje i et bygg midt i Kristiansands travleste gate, finner du den vegetarvennlige restauranten, Tilstede Mat og Mer. Ifølge Tripadvisor er dette folkets favoritt, med anmeldelser som beskriver restaurantens mat som både sunn og smakfull.

Tilstede mat og mer.

Restauranten har også fått et godt rykte på seg for sine gode veganske alternativer - en kategori flere av Kristiansands spisesteder har blitt gode på.

LES MER:

– Det er ikke vanskelig å spise vegansk i Kristiansand

2. Saigon Nam Nam

Nummer to på listen er den vietnamesiske restauranten, Saigon Nam Nam. Restauranten ranker øverst på listen over billige mat-alternativer i sommerbyen, og har dessuten fått full pott på tilbakemeldingen på servicen.

På Saigon Nam Nam serveres det autentisk vietnamesisk mat.

Skal vi tro de besøkende, er det her du får den ekte smaken av hjemmelaget vietnamesisk mat. Billig, hjemmelaget og full pott på service - ikke verst!

3. Mother India

Mother India har lenge vært kjent som en legendarisk indisk restaurant.

Mother India - med Sarita i spissen - har som sikkert mange har fått med seg blitt kåret til landets beste indiske restaurant. Restaurantens omdømme har trukket nysgjerrige «foodies» til lokalene for en smak av Saritas retter.

Det er kanskje ikke byens billigste spisested, men dersom du kan ta deg råd til de moderate prisene, besøker du en restaurant som drives under ordene « Aditi devo bhave» som betyr « Behandle din gjest som om han var gud».

4. Håndverkeren Restaurant & Pub

Håndverkeren er kjent for god mat i rause porsjoner.

På fjerdeplass ligger Handverkeren Restaurant & Pub, som ifølge de besøkende ikke bare tilbyr koselige omgivelser i et flott lokale, men også sjenerøse porsjoner av ulike grillretter.

5. La Famiglia

La Famiglia serverer italiensk mat.

Hva er vel en by uten et ordentlig italiensk spisested? Her kan du nyte ekte italiensk steinovnsbakt pizza i solsteken, mens du lytter til fuglesang fra Børsparken. Den familie- og folkevennlige restauranten kan dessuten skryte av et fortreffelighetsbevis fra Tripadvisor 2018.

6. Indian Ocean Tandoori

Indian Ocean Tandoori er svært populær til tross for beliggenheten.

Det ryktes på folkemunne at det beskjedne lille huset på Lund huser den beste indiske maten i byen. Til glede for vegetarianere, skal dette være et av de beste stedene for vegetariske retter, og et «must visit» for alle som liker indisk mat!

LES MER:

– Korteste leveringen var på 20 meter

7. Food Asylum

De siste årene har Kristiansand blitt velsignet med sushi-sted på sushi-sted, og den japanske retten finnes nå i nesten alle mulige versjoner i byen.

Food Asylum er en storfavoritt når det gjelder sushi.

Food Asylum er kanskje ikke det mest økonomiske for en studentlommebok, men dersom man tar seg råd er det absolutt verdt turen. Man kan dessuten besøke Food Asylum takeaway et par kvartaler unna for en billigere penge!

8. Le Monde Restaurant Bankkjelleren

Le Monde Restaurant Bankkjelleren serverer middelhavsmat.

Le Monde Bankkjelleren finner du i Markensgata 11. Ikke la deg lure av det forgylte McDonalds-skiltet over inngangen. Her får du deilig middelhavsmat og 3-rettersmenyer. Vi anbefaler å spare turen til en spesiell anledning, da verken maten eller prisene tilsvarer McDonalds.

9. Le Monde Tapas

Le Monde Tapas har sentral beliggenhet midt i Markens.

Ikke mange meter lenger borte i Markens gate finner man Le Monde Tapas, som tilbyr gjestene ekte spansk tapas. Her kan du nyte måltidet ditt og synet av alle de vakre forbipasserende i Kristiansands travleste handlegate!

10. Sjøhuset Restaurant

Sjøhuset har kanskje byens fineste beliggenhet.

På tiende plass på lista finner man Sjøhuset Restaurant. Bare synet av den koselige sjøboden ved vannet øker appetitten. Her skal det, ifølge Tripadvisor, være blant annet utmerket entrecôte og passende tilbehør til rettene. En av anmeldelsene lyder « Super frisches Essen und ein guter Service :-)». Ut ifra resten av listen, har tyskerne mest sannsynlig rett!

Publisert:
Oppdatert:

Disse ble «Byens beste 2019»

Torsdag kveld var det duket for finalen av kåringen «Byens beste». Nå kan ni nye bedrifter og personer skryte av å være byens beste i sitt felt. 

Oppdatert: