Bjørg har tatovert skjegge-Lasse på underarmen: – Han er jo ganske flott å se til!

Portrettet er en del av en viking-inspirert sleeve.

Publisert:
VIKING-TATTIS: Bjørg har tatovert Lasse Løkken Matberg over hele armen.
LES MER:

Lasse Løkken Matberg (30) er etter hvert blitt et kjent fjes her på Byas.no. Første gang vi møtte den skjeggete karen var i juni 2015, i anledning at han og skjegget hans hadde hele 25.000 følgere på Instagram .

LES MER:

Antall følgere steg raskt nok til 100.000 ), og nå har altså Tjensvollbuen godt over en halv million (! følgere/fans på den populære bildedelingstjenesten. Vilt.

Her er et par (++) andre saker vi har skrevet om Lasse:

LES MER:

* Skjegge-Lasse har havnet på sexy Buzzfeed-liste - igjen!

LES MER:

* Har Lasse fått tidenes sommerjobb?

LES MER:

* Lasse: – Hadde aldri trodd jeg skulle bli modell

LES MER:

* Lasse ble vekket av at Daily Mail ringte på døra hans hjemme på Tjensvoll: – De hadde flydd fra London for å snakke med meg!

LES MER:

* Slik gikk det da britiske Daily Mail tok skjegge-Lasse med på date til Preikestolen

LES MER:

* Instagram-kongen Lasse ble jaget mot Randaberg av Else Kåss Furuseth

Nå blir han ikke bare å se på Instagram (og Byas...), men også på armen til Bjørg Johannesen (43) fra Sola. Hun har nemlig tatovert det skjeggete ansiktet hans over halve underarmen.

Hvorfor, lurer du kanskje på?

– Jeg holder på med en viking-sleeve, og trengte en kul viking. Først tenkte jeg på Ragnar Lothbrok (svensk-dansk småkonge på 700-tallet, spilt av kjekkasen Travis Fimmel i suksess-serien Vikings, journ.anm.), men så kom jeg på Lasse. Jeg jobber i forsvaret og det gjør jo han også, så det har vært mye snakk om «Vikingen Lasse» der i det siste. Og så er han jo ganske flott å se til da, ler Bjørg.

Lasse får ofte høre at han ligner på en viking, og har ved flere anledninger kledd seg ut som en foran kamera.

Ragnar får også være med

Fra før av har Bjørg tatovert en viking i et skip som seiler inn mot «tre sverd i fjell» i Hafrsfjord på oversiden av overarmen, en valkyrie (kvinnelig dødsvetter) på oversiden av underarmen og nå altså Lasse på undersiden av underarmen.

Men det holdt faktisk ikke med én kjekk viking.

Ragnar Lothbrok er allerede «in the making» på undersiden av overarmen. Til slutt vil hele armen hennes være dekket av vikinginspirert blekk.

– Hvorfor akkurat vikingtema?

– Det er jo de vi stammer fra, og jeg er veldig fascinert av vikinger. Det er interessant, syns jeg. Og så er jeg oppvokst i Hafrsfjord, rett med sverd i fjell, og det er den nydeligste plassen jeg vet om.

På den andre armen har hun en drage, og hun ser ikke vekk i fra at det blir enda en sleeve etter hvert.

– Men det koster jo økonomisk dette her, så det får bli litt etter hvert!

LES MER:

* Lasse er ikke den eneste som er blitt foreviget på noen kropp - her får Ole Morten ansiktet til «Sledne-Esben» tatovert på foten

All jobben blir utført av tatoveringsartist Jeanette Fjelldahl ved Leading Light i Stavanger.

– Når du finner en artist du liker, så er det ingen vei tilbake. Jeanette og jeg jobber veldig bra sammen, og jeg syns hun er utrolig dyktig, sier Johannesen.

Dette er ikke første gang Fjelldahl får forespørsel om å tatovere et kjent ansikt på noens kropp:

– Jeg lager flere portretter av kjendiser enn privatpersoner. Jeg har for eksempel laget Jan Ove fra Kaizers tidligere. Denne kunden hadde en full Kaizers-sleeve, og så laget vi portrett av Jan Ove på den andre armen, sier Fjelldahl.

– Lasse passet jo perfekt som den flotte vikingen på underarmen til Bjørg, og jeg er bare superglad så lenge jeg får lage et portrett!

Sleeven startet med at Bjørg ville dekke over to gamle tatoveringer som hun tok da hun fortsatt var tenåring.

– Surrealistisk og kult

Vikingen sjøl, Lasse Løkken Matberg, ble ganske overrasket da han fikk spørsmålet (ja, for hun spurte nemlig om «lov» først).

– Hun tok kontakt og spurte meg om en uformell tillatelse før hun gikk til Jeanette, og jeg ble jo selvfølgelig litt tatt på senga av det spørsmålet. Wow. Så ikke den komme! Så jeg spurte et par ganger om hun var heelt sikker.

– Ettersom svarene hun ga meg var gjennomtenkte og jeg kunne se for meg at portrettet passet inn i sleeven hennes var det tommel opp fra min side, sier Løkken Matberg.

– Nå som du har sett den - hva syns du?

– Kult! Surrealistisk og kult. Selv om jeg kanskje er litt inhabil tror jeg det kan bli en veldig bra vikingtema-sleeve!

Ferdig! Bjørg estimerer at tatoveringen av Lasse tok totalt 11-13 timer. Den ble laget i en togang. – Det tar litt tid, men jeg er kjempefornøyd med resultatet!

Mer fra Byas.no:

LES MER:

* Store menn med tatoveringer har oftere tannlegeskrekk og er mer skvetne

LES MER:

* Kristina (26) merker folk for livet

LES MER:

* Rachello (26) tatoverte sine egne bein for å bli god

LES MER:

* Evie (22) begynte med å tegne med sprittusj på vennene. Nå tatoverer hun med vannfarger

Publisert:

Fargerike May Britt (33) bruker fjeset sitt som lerret

Kunstneren May Britt Mili Vada har skiftet ut lerretet med ansiktet sitt.

Oppdatert: