Livsstil

Går «All Inn» i Tollbodgata

Vi fikk en forsmak på byens nyeste utested, som åpner i slutten av mai!

Oppdatert:
  • Magnus Nødland Skogedal
Snart åpner dørene til All Inn. Alle bilder: Magnus Nødland Skogedal

Helt nederst i Tollbodgata har det en stund vært stor aktivitet. Alt er ikke på plass enda, men nå er det like før All Inn, byens nye utested for sport og spill, åpner dørene.

Må du på polet før 17. mai? Da er FREDAG siste mulighet!

Lys skinner inn fra takvinduet. Til venstre er trappen ut til bakgården. Lys skinner inn fra takvinduet. Til venstre er trappen ut til bakgården.

Spill og moro

– Vi syntes lokalet var veldig fint. Fra før av har vi to andre restauranter i Tollbodgata, men dette blir det første på andre siden av gata, sier Roger Sande, daglig leder av Mat & Uteliv.

Tidligere holdt den anerkjente restauranten Måltid til i lokalene, men de stengte dørene før jul i fjor. For to måneder siden begynte jobben med å transformere stedet fra en high-end restaurant til et utested med fokus på spill og moro.

– Vi har fått inn to store konkurranse-shuffleboard, dart, bordfotball og skal få inn to biljardbord. I tillegg blir det en hel rekke brettspill og klassiske barspill, sier avdelingssjef Eirik Bue.

Derfor gikk Jaxx & Leewy konkurs

Pianoet fungerer både til musikk og som bord. Pianoet fungerer både til musikk og som bord.

Pianokvelder

Ved å fjerne det gamle kjøkkenet fikk de frigjort rundt 60 kvadratmeter ekstra plass, og resultatet er et romslig og lyst lokale, med takvindu innerst. Det er sitteplasser til 80 personer, og tillatt plass til 280.

– Dette er et konsept som Mat & Uteliv har manglet, og som vi ser er svært populært. Vi skal også vise mange typer sport på skjermene, og satse skikkelig på fotball-EM i sommer, sier Eirik, som har fem års erfaring som assisterende daglig leder på Harvey’s.

Det første du møter når du går inn i lokalet er en lang bar. Det første du møter når du går inn i lokalet er en lang bar.

– Sport og spill finner man også rett over gata, på Harvey’s. Tar dere opp konkurransen?

– Nei, det prøver vi ikke på. Vi satser på et eldre publikum enn Harvey’s, og har andre konsepter, sier Roger.

Blant disse konseptene er pianokvelder, som skal avholdes torsdag, fredag og lørdag. Et lite flygel står midt i lokalet, og vil også fungere som et lite bord for de som vil være nær musikken.

Nå blir det TORSDAGskonserter på Fiskebrygga!

To lange shuffleboard har fått plass innerst i lokalet. To lange shuffleboard har fått plass innerst i lokalet.

Populært konsept

Det satses mye på forskjellige spill på Kristiansands utesteder. Også nyoppussede No. 15, tidligere Gatsby Club, har satset på shuffleboard og andre spill. Det finnes shuffleboard og biljard på Håndverkeren, og på Kick arrangeres det beerpong-eventer.

Her får du fylkets beste frokost

Avdelingsleder Eirik Bue (t.v.) og daglig leder i Mat & Uteliv, Roger Sande, gleder seg til åpningen. Avdelingsleder Eirik Bue (t.v.) og daglig leder i Mat & Uteliv, Roger Sande, gleder seg til åpningen.

I tillegg til store endringer innendørs har det blitt bygget en utgangsdør til bakgården, for de som vil nyte mat og drikke i sola. Et nytt kjøkken er på plass for å servere pubmat. Nå gleder Eirik seg til å åpne dørene i slutten av mai. De satser på å holde åpent til 02.00 hver dag, hele uken.

– Fokuset nå er å få alt på plass, men det er når dørene åpner at jobben virkelig begynner, sier Eirik.

Ute i bakgården er det god plass og for tiden godt med sol. Ute i bakgården er det god plass og for tiden godt med sol.
Publisert:
Oppdatert:
  1. Harveys

Din guide til utelivet i Kristiansand

Ny i byen, og redd for å gå deg vill i jungelen av utesteder? Eller bare ikke helt oppdatert? Fortvil ikke. Vi har laget en guide til deg!

Oppdatert: