Livsstil

Olivia ble kåret til Norges mest inspirerende instagrammer

Etter at hun opprettet konto på Instagram har den mystiske interiørstilen eksplodert i popularitet. Olivia Angeline Fiskebeck har skapt en ny interiørtrend i Norge.

Oppdatert:
 • Damares Stenbakk
En gråtkvalt, men lykkelig Olivia Angeline Fiskebeck etter at konferansier Jim Rune Bjorvand annonserte seieren under Abitos «Trendaften» lørdag.

– Dette er helt sykt! Jeg hadde aldri trodd dette her, men jeg har jobbet hardt og dratt det langt for å skille meg ut. Det har jo gjort nytten, forteller en tårevåt Fiskebeck til KRSby like etter annonseringen.

49.000 Instagram-følgere

Kåringen av Norges mest inspirerende instagrammer gikk av stabelen under Abitos «Trendaften» på Q42 lørdag kveld. Abito er Fædrelandsvennens boligsatsing. Arrangementet hadde blant annet moteshow, foredrag om rydding med Synnøve Skarbø og interiørtips fra Kjersti Bergersen fra «Tid for hjem» på Tv 2.

Totalt sto det mellom ti sterke finalister i konkurransen, fra ulike steder i Norge. Men det var Fiskebeck som gikk av med seieren. Kontoen, med 49.000 følgere, beskrives som mørk, mystisk og moderne – noe som skiller seg ut i dag hvor flesteparten satser på lyse farger.

Olivia Fiskebeck er ydmyk over å bli kåret til Norges mest inspirerende instagrammer. Hun er opprinnelig fra Østlandet, men har bodd i Kristiansand i åtte år.

– Jeg tør å gjøre ting på min måte. Jeg gjør ting selvstendig og er veldig handy. Instagrammen min inspirerer med annerledes ting, som er framtidsrettet, mørkt og mystisk, sier hun og tørker tårene.

Konkurransen besto av en jury og publikum som stemte fram vinneren. Ifølge arrangør Line Raaen, var Olivia soleklar favoritt.

Olivia innrømmer at hun var sikker på at hun skulle gå tomhendt hjem – og håper flere Instagrammere tør å satse på egen stil.

Ifølge Fiskebeck har hun lagt mye tid og sjel i Instagram-kontoen sin for å skille seg ut, og mener flere bør tørre å være annerledes om de ønsker å lykkes på sosiale medier.

– Jeg forstår det ikke. Jeg har Instagram-venner med mange flere tusen følgere enn meg, men det er en ære i seg selv å bare være nominert. Dette her er sjokkerende og altoppslukende.

– Gå etter magefølelsen og farger som gjør deg glad. Tør å være annerledes, tipser hun.

– Fortjent

Malin Antonsen og Maren Baxter var to av de ti finalistene under lørdagens kåring. Jentene mener at Fiskebeck gjorde seg svært fortjent til seieren. Selv synes de det var gøy å bli nominert og bli kjent med andre interiørentusiaster under arrangementet.

Maren Baxter fra Flekkefjord og Malin Antonsen fra Oslo var to av finalistene i konkurransen. De mener Olivia virkelig har gjort seg fortjent til tittelen.

– Det var fortjent. Olivia er en raus og god person. Hun liker virkelig det hun gjør og har en gjennomført stil, forteller Baxter smilende.

– Interessen for interiør vokser. Og det er gøy å møte noen man snakker med daglig, sier Antonsen fornøyd.

Fullt hus

Line Raaen Osmundsen er redaktør i Abito og en av arrangørene bak «Trendaften». Hun forteller at Olivia Fiskebeck var soleklar vinner av konkurransen. Juryen besto av Line selv, instagrammer Hanne Havaas, interiørdesignerne Mads Molvik og Jon Andrè Hanøy.

Line Raaen Osmundsen og Jim Rune Bjorvand var konferansier under arrangementet med over 500 interiør-interesserte personer i salen.

Vinneren ble stemt fram flest ganger av publikum, og var også juryens favoritt.

– Dette er en konto som du ser har inspirert mange. Etter at hun kom på Instagram med sin mørke, mystiske stil har vi sett at det har eksplodert med andre som kopierer denne stilen på sin profil. Olivia var soleklar publikumsfavoritt. Hun har gjort at mange tør å bruke mørke farger, avslutter Osmundsen.

Publisert:
Oppdatert:
 1. Instagram
 2. Synnøve Skarbø
 3. Norge

Hun er Sørlandets mest inspirerende Instagrammer

Maren Baxter (30) fra Flekkefjord ble kåret til Sørlandets mest inspirerende Instagrammer, under Abito Trendaften torsdag.

Oppdatert:

Relaterte artikler

 1. LIVSSTIL
  Nå er åpningsdatoen til COS klar
  4 ÅR SIDEN
 2. LIVSSTIL
  Movember Foundation: – Kampen er langt ifra over
  4 ÅR SIDEN
 3. LIVSSTIL
  Emilie (24) fra Hundvåg har nesten 50.000 følgere på Instagram
  4 ÅR SIDEN
 4. LIVSSTIL
  Sørlandsparet fant det perfekte liv på «dødsøya» i Thailand
  4 ÅR SIDEN
 5. LIVSSTIL
  Rina (26) ble oppdaget på Instagram. Nå har hun fått modellkontrakt
  4 ÅR SIDEN
 6. LIVSSTIL
  – Hvordan skal de som faktisk er litt større finne en størrelse som passer seg?
  4 ÅR SIDEN