Livsstil

Eksamensfesten på Kick: – Kult at det er en fest som samler alle!

Over 600 studenter festet seg inn i sin første dag med sommerferie etter endt eksamen.

UiA-studentene Ann-Cecilie Teigen og Tale Juell mener den årlige eksamensfesten er et fint tiltak for å samle studentene etter endt eksamen. FOTO: Alle bilder i saken er tatt av Damares Stenbakk

Venninnene Ann-Cecilie Teigen og Tale Juell er en av flere studenter som er glad for å kunne feire endt eksamen på Kick fredag kveld.

– Det er veldig deilig å bli ferdig med pedagogikk-eksamen, sier en lettet og fornøyd UiA-student Ann-Cecilie Teigen.

Ann-Cecilie Teigen og Tale Juell har sett fram til å bli ferdig med pedagogikk-eksamen, for å kunne kickstarte sommerferien med sine medstudenter og Oral Bee på Kick Nattklubb.

Jentene synes det er ekstra hyggelig at det blir arrangert en årlig eksamensfests som samler studenter fra ulike studier. For Juell og Teigen betyr det en forsmak på sommerferien i et varmere land med drinker og dans, sammen med gode venninner.

– Det er kult at de arrangerer en slik fest for å samle studentene. Og om Oral Bee kommer blir det alltid bra, sier Teigen smilende. Venninnen nikker enig:

– Det blir nok bra stemning, bryter Juell inn og ler.

Fornøyd

Den årlige eksamensfesten på Kick er i regi av Conventus Croquet.

Medarrangørene Ola Gudevold og Andreas Herud er fornøyd med at flere hundre partyglade studenter ønsker å være med å feire eksamenslutt, med noe godt i glasset sammen med andre medstudenter.

Frikk Vermedal (t.v.), Erik Karlsen sammen med leder i Conventus Croquet Ola Gudevold og økonomiansvarlig Andreas Herud (t.h.).

– Alle bord er tatt og det kommer nok flere utover kvelder. Vi er fornøyde, sier Andreas Herud til KRSby.

– Vi lager ikke denne festen for å tjene penger, men ønsker å lage et kult arrangement for studentene i Agder, understreker Herud med et vennlig smil.

– Årets store happening

I tillegg til feststemte tilskuere var også kveldens rapper Oral Bee, eller Anders Smedstad som han heter, fornøyd med årets eksamensfest.

Han sier til KRSby at det ble "baris"-fest i lokalet da de kickstartet sommeren på Kick scene.

– Det har lenge vært konsensus om at eksamensfesten til Conventus er årets store happening for unge players og playgirls, sier artisten i kjent stil.

Utover kvelden sørget han og Mr. Pimp-Lotion for å holde festen gående med låter som «Penger», «Baris» og «Tennis», til god respons fra de frammøtte som feiret at eksamen var over.

Publisert:

Oppdatert:

 1. Musikk
 2. Tennis
 3. Eksamen

Startet sommerferien under årets første tirsdagskonsert på Fiskebrygga: - Litt skuffa over været, men det stopper ikke oss

Over 1600 festglade var rustet for regn og mørke skyer under årets første tirsdagskonsert på Fiskebrygga, for å skåle for starten på sommerferien.

Relaterte artikler

 1. AKTUELT

  500 studenter på utekino: – En hyggelig hviledag fra alkoholen

  2 ÅR SIDEN
 2. AKTUELT

  Vil samle skeive UiA-studenter: – Det er litt tabu på Sørlandet og det må bli mer normalt

  2 ÅR SIDEN
 3. AKTUELT

  Nå er russetida i gang: – Gleder meg til å gjøre alt!

  2 ÅR SIDEN
 4. LIVSSTIL

  Hundrevis tjuvstartet Palmesus-festen

  2 ÅR SIDEN
 5. LIVSSTIL

  Over 2000 møtte opp for å se finalen i Gravane

  2 ÅR SIDEN
 6. AKTUELT

  Her er det obligatorisk å skåle når det kommer en rosa ball

  1 ÅR SIDEN