Sonny Sehjpal: – Jeg har vært interessert i klær og hvordan jeg ser ut hele livet

Han har en sofistikert stil med en vri av streetwear, og blir flau av 2008-trenden med strikk rundt buksebeina. Bli med inn i klesskapet til Sonny!

Oppdatert:
Sehjpal betegner seg selv som en sneaker-aficionado, og drømmet om et klesskap fylt med Saint Laurent. Foto: Damares Stenbakk

- Navn: Sonny D. Sehjpal

- Alder: 25 år

- Yrke: Sivilingeniør innen maskin og produktutvikling, og jobber litt på Mother India

- Instagram: @SonnySehjpal

- Snap: SonnySeh

- Blogg: Bidrar på TheDopeConcierge.com

– Hvem er du?

– En 25 år gammel glad og positiv gutt som har flyttet tilbake til Kristiansand, etter å ha vært bosatt i Oslo i noen år. Jeg er en sneaker-aficionado, og veldig interessert i klær og mote.

Jakke fra Zara, t-skjorte fra Comme de Garcon, Acne-bukse og sko fra Common Projects. Jakke fra Zara, t-skjorte fra Comme de Garcon, Acne-bukse og sko fra Common Projects.

– Det å kle seg er en måte å uttrykke seg på. Det du har på deg det første man ser, jeg liker å kunne uttrykke meg uten å si noe.

LES MER:

_**Bli også med inn i klesskapet til Sondre Tungodden Torkelsen!**_

– Hvordan vil du beskrive stilen din?

– Jeg er veldig glad i elegante, klassiske plagg som topcoat, skjorter og blazere, samtidig har jeg en soft spot for mer streetwear-plagg som sneakers og tee’s. Jeg vil kanskje beskrive stilen min som i en sofistikert gate.

sonny1

Kompisgjengen utviklet motelidenskapen

– Når og hvordan startet interessen din for mote?

– Helt ærlig har jeg vært interessert i klær og hvordan jeg ser ut hele livet mitt. Til og med på barneskolen var 17. mai min favoritthøytid, fordi da fikk jeg pynte meg.

– Stilen min har utviklet seg hele tiden, men det ble en lidenskap da jeg ble med i MEHE-gjengen. Å være omringet av likesinnede gjorde at moteinteressen utviklet seg til å bli en lidenskap.

H&m-jakke, t-skjorte fra Dopfrank & presten, bukse fra Zara, og sko fra Raf Simons x Adidas. H&m-jakke, t-skjorte fra Dopfrank & presten, bukse fra Zara, og sko fra Raf Simons x Adidas.

– Hva er et typisk Sonny-antrekk?

– Det er en topcoat og trousers med noen fete sneakers til, det er mitt trademark.

– Hva slags tilbehør er det du foretrekker å bruke?

– Solbriller og for det meste klokke. Men når jeg har på dress, da er det ikke noe som heter less is more. Da er det slipsnål, lapel pin, pocket square, belte, klokke og så videre. Hele pakka!

Klokken fra Larsson og Jennings er en stor favoritt. - Det er et "up and coming" merke, som jeg kjøpte før alle hadde det, poengterer han smilende. Klokken fra Larsson og Jennings er favoritt-tilbehøret. – Det er et «up and coming» merke som jeg kjøpte før alle hadde det, poengterer han stolt.

– Hvor er det du henter inspirasjon fra da?

– Min største inspirasjon er Instagram. I tillegg til mine to favoritt-magasiner, GQ og Highsnobiety.

– Hvilke tre instagrammere er det som inspirerer deg og stilen din?

@droledemonsieur | worldwide free shipping until tomorrow 11pm CEST

1\.@Alkarus– Danny Dos Santos er en av to designere som står bak det franske merket Drole De Monsieur. Fet fyr som setter sammen kule antrekk.

Most comfy pants and coat by @sefrsefr ✌🏻️ Have a nice weekend ☀️

2\.@FredrikRisvik – Kongen av Skandinavisk minimalisme! Han er den jeg blir mest inspirert av.

FLVCKO 4 DIOR HOMME

3\.@AsapRocky – Stilen til Asap Rocky er en kombinasjon av street og high fashion, som er drit kul.

– Hvilke designere føler du ligger nærmest stilen din?

– Jeg er veldig glad i Acne, men det jeg liker best er franske merker som passer meg og stilen min, som A.P.C, Pigalle, Drole De Monsieur, Ètudes studios og Saint Laurent.

– Jeg håper en dag at jeg har et klesskap fylt med Saint Laurent. Det hadde vært fett!

IMG_8967
LES MER:

_**Karoline Steinnes er besatt av Levi’s – vi har tatt en titt inn klesskapet hennes**_

Foretrekker simpel denim

– Når du vil se ekstra fin ut, hva tar du på deg da?

– Er det en fin bursdag kan jeg ha på meg sneakers, steinvasket denim, svart belte, hvit t-skjorte og en blazer. Når jeg har på det antrekket føler jeg meg fetere enn på 17. mai, faktisk.

IMG_9040

– Hva er ditt favorittplagg, og hvorfor?

– Jeg må si to, for det er umulig å velge – en denimjakke jeg kjøpte fra Topman for fem år siden. Det er det ytterplagget jeg bruker mest, etter topcoat. Det kan brukes til alt.

– Min andre favoritt er noen steinvaskede denimbukser fra A.P.C. De kostet rundt 2000 kr, men jeg kjøpte de på Finn.no for 600. Det var skjebnen.

– Hvor er det du foretrekker å handle?

– Det er helt klart på nett, og da handler jeg på endclothing.com som egentlig er en fet butikk i Newcastle, med en webshop som har absolutt alt! Og mye på Pepper, som er en butikk i Bergen, men som også fører klær på nett.

IMG_9090

Jeg må ærlig å si at stilen min er såpass anvendelig og grei, at jeg mest sannsynligvis har den samme stilen om ti år.

– Da jeg bodde i Oslo var jeg ofte innom YME, Hunting Lodge og Cos i Bogstadveien. Vi i Kristiansand er ikke helt der enda.

– Ditt beste kjøp?

– Det er mine svarte Common Projects. Enkle sneakers som kan brukes til alt. Shoutout til Børge fra Retro!

Skoene er fra Common Projects. - Sko har blitt en stor greie for meg de siste årene. Skoene fra Common Projects.

– Fortell om din største motetabbe?

– Ha ha, må vi? Neida! Det var en stygg trend på videregående med å ha strikk rundt buksebeina. Jeg blir flau når jeg forteller dette, faktisk. Det var helt forferdelig.

– Hvilke trender ønsker du aldri skal komme tilbake, da?

– Som sagt strikk rundt buksebeina, og gå med beltene med gigantisk beltespenne – spesielt de fra Tiger of Sweden, med en stor tiger med diamantøyne. Det håper jeg virkelig aldri kommer tilbake.

LES MER:

Kristiansandsbloggeren Alberita deler stilen sin med 40.000 følgere

Genser og bukse fra Acne og sko fra Adidas. Genser og bukse fra Acne og sko fra Adidas.

Ville kledd seg som mafiaen på 20-tallet

– Men om du kunne reist tilbake i tid, hvilket årstall ville du levd i stilmessig?

– Garantert rundt den mafia/Great Gatsby-tiden på 1920-tallet. En litt oversized dressjakke synes jeg er kult, uten at det ser malplassert ut. Med lakksko, bowlerhatt, og kanskje med en sigar i munnen.

– Hvis du om ti år skal se tilbake på stilen din slik den er nå, hva tror du at du vil si om deg selv?

– Da må jeg være ærlig å si at stilen min nå er såpass anvendelig og grei, at jeg mest sannsynligvis har den samme stilen om ti år. Om jeg mest sannsynlig går med den samme stilen, da må jeg jo si: fortsatt fet stil.

IMG_9118

– Til slutt: hva er ditt aller beste stiltips?

– Ikke fokuser på trender, de kommer og går. Fokuser heller på det som er evigvarende – typ svarte bukser og hvite t-skjorter, det ser like bra ut den dag i dag som for tjue år siden.

– Ikke kjøp alt det som er trendy hver sesong, slik at du må bytte garderobe. Men det er fett å kjøpe noen trendplagg, som du kan mikse sammen med det klassiske. Et godt Sonny-tips!

Publisert:
Oppdatert:

Her er moteprofilenes sommertips til gutta

Lei av garderoben, eller bare usikker på hva du skal gå med i sommer? Vi har snakket med noen av Kristiansands mest stilsikre menn om hva du bør gå med i sommer.

Oppdatert: