Nå følger nesten 100.000 skjegget til Lasse på Instagram

Siden sist har han vært modell for Coca Cola og tatt reklameoppdrag i LA! Snart kan du se ansiktet hans på bøker også.

Publisert:
Skjegget og hårmanken til Lasse L. Matberg har skaffet ham nesten 100.000 følgere på Instagram.

– Jeg har fortsatt håret og skjegget i god behold!

Lasse Løkken Matberg (30) på Tjensvoll er etter hvert blitt et kjent fjes på Byas.no.

LES MER:

Første gang vi skrev om den barske trønderen var i juni i fjor, fordi skjegget og den fyldige hårmanken hans hadde klart å skaffe ham 25.000 følgere på Instagram.

Vel. Nå er 25.000 bare barnemat. Han nærmer seg nemlig 100.000! Og syns fortsatt det er ganske kjekt med oppmerksomheten.

– Det er jo både kjekt og morsomt både med positive kommentarer, meldinger og feedback av både saklig og vulgær art.

Det vulgære utarter seg i at kvinner fra verden over skriver ting som «gjør meg gravid nå», «møt meg her og møt meg der» og «jeg må ha deg nå».

Følg Byas.no på Facebook!

Coca Cola-modell

I januar fjor hadde Matberg omtrent 500 følgere. Det var omtrent på samme tid at han bestemte seg for å la skjegget gro. Han ble med i et par skjeggklubber på insta og ble fort riktig så populær blant følgere verden over.

– Det er helt surrealitisk at det nærmer seg 100.000. Hvem hadde vel trodd det for et år siden?

LES MER:

Og med mange følgere på Insta, fulgte både plasseringer på flere [sexy Buzzfeed-lister](http://www.byas.no/article/skjegg-lasse-30-har-havnet-pa-sexy-buzzfeed-liste-igjen-55cc8b76e1b7c070008b4570) og kanskje tidenes kuleste sommerjobb, hvor han reiste rundt i Las Vegas for å stryke ting av egen bucketlist!

LES MER:

Nå jobber han i tillegg som modell. Mye lokalt og nasjonalt, men til og med den internasjonale storfisken Coca Cola har vist interesse for den skjeggete trønderen.

– Jeg var med på #TasteTheFeeling-kampanjen til Coca-Cola i januar. Tar det som et kompliment å få en forespørsel av et såpass anerkjent merke som de er! Jeg har også vært to turer over til USA og Los Angeles for diverse reklameoppdrag, samt at jeg skal pryde coveret på tre forskjellige bøker. Spent på hvordan resultatet blir og hvordan det blir mottatt, da jeg ikke har gjort noe sånt tidligere.

Coca Cola er en av dem som har brukt Lasse som modell i sine kampanjer.

– En del av min identitet

– Eksperter har lenge spådd at både skjegg og man bun er på vei ut - merker du noe til det, eller går det fortsatt strake veien oppover?

– Jeg har et ganske avslappet i forhold til ekspertenes spådommer om at det kanskje går mot mindre hårete tider, slik trender ofte forsvinner like fort som de oppstod. Dette har vært en del av min identitet i lang tid og jeg føler meg ytterst bekvem og komfortabel med å ha litt lengre hårvekst enn gjennomsnittet.

Dette har vært en del av min identitet i lang tid og jeg føler meg ytterst bekvem og komfortabel med å ha litt lengre hårvekst enn gjennomsnittet.

– Samtidig er det jo hyggelig å registrere at det ikke har flatet ut på Instagram riktig ennå, selv om det går litt opp og ned på selve skjeggelengden.

Lasse kan nemlig litt spontant stusse skjegget litt til det ugjenkjennelige. Men følgerne liker ham ikke noe mindre av den grunn.

– Jeg hadde en skikkelig skjeggete makeover før jul, men jeg holder på å gro skjegget hardt ut igjen nå en periode frem mot sommeren så får vi se hvor det ender. Det betyr vel at det ikke er alle som følger meg bare for en fyldig manke og hårvekst, og det tar jeg med meg. Må bare få si at jeg er veldig takknemlig for alle som følger!

Meet Junior 🦁 #suitsme right #pomeranian #menanddogs #thanks @thomasbekkeli #illtakehim anyday 🐶😌

Mange prosjekter på gang

– Noe spennnende som skjer framover, da?

– Jeg har faktisk en del prosjekter gående, og jeg gleder meg veldig til ting som skjer frem mot sommeren nå. Kan nevne at jeg skal spille inn en reklamefilm med de kreative karene i Fabel Media her i Stavanger, når det blir litt mer sommerlig utendørs.

– Det er også mulig jeg skal over til London for å jobbe med et nytt prosjekt der borte, uten at jeg skal røpe for mye om akkurat det. Og så spørs det om jeg ikke skal ikle meg vikingklær for Films of Norway igjen, og spille mer på det norske og nordiske - tilbakemeldingene har jo vært gode på det tidligere og man må nesten smi mens det er i vinden!

– Lykke til!

Mer fra Byas.no:

LES MER:

* Hvordan farge håret i vårens kuleste farger? Emilie (19) viser steg for steg!

LES MER:

* Internett raser mot denne usunne Instagram-trenden

LES MER:

* Lei av bloggtoppen? Prøv noe lokalt da vel!

Publisert:

Instagram-kongen Lasse (30) ble jaget av Else Kåss Furuseth til Randaberg

Etter 16 kilometer måtte Lasse Løkken Matberg gi opp og "se seg slått" av Else Kåss Furuseth.

Oppdatert: