– Vippeextensions har eksplodert

Torsdag åpner byens første Lash Bar!

Oppdatert:
Avdelingsleder Nathalie, her avbildet i forrige lokale, forteller at de etterhvert vil ansette flere, men at de først må få etablert seg igjen. Foto: Magnus Nødland Skogedal

– Vippeextensions har eksplodert i det siste. I Europa har det vært svært populært en stund, men det tok litt tid før bølgen nådde Norge. Nå er det en stor etterspørsel etter det vi tilbyr, sier avdelingsleder Nathalie Andersen.

LES MER:

– Fregner har blitt populært å lage med sminke

Det er tre behandlingsbenker i lokalet. Det er tre behandlingsbenker i lokalet.

Spesialisert

På torsdag åpner hun Lash Bar Kristiansand i Henrik Wergelandsgate 7. Fra før av finnes det samme konseptet i Oslo og Bergen.

– Det er mange steder i byen hvor man kan få vippeextensions, men ofte er det steder som først og fremst spesialiserer seg på hudpleie. Her spesialiserer vi oss på vipper. Målet vårt er å bli best på området, og vi jobber for å holde oss oppdaterte på nye teknikker og produkter som kommer på markedet, sier Nathalie.

LES MER:

Her kan du bytte truser og sminke etter å ha prøvd det på hjemme

Lash Bar ligger i Henrik Wergelands gate 7. Lash Bar ligger i Henrik Wergelands gate 7.

Ser an hver kunde

Lokalet har tre behandlingsbenker, hvor kundene ligger når de får utført behandlinger.

– Kundene ligger med øynene lukket, slapper av og hører på musikk. Mange sovner også, behandlingen kan jo ta opptil to timer første gang. Det gjør ingenting, sier avdelingslederen.

Kundene varierer veldig i alder, og Nathalie må se an hver kundes øyne før extensions kan bli satt på.

– Det er viktig at kundene kan være trygge på meg. Det skal lite til for å ødelegge vippene, og det er jeg veldig bevisst på. Vippene skal ikke være for tunge eller for lange, og jeg kan sette foten ned hvis noen ber om å få Kim Kardashian-vipper når jeg ser at vippene deres ikke vil tåle det, sier hun.

Lokalet har blitt malt og pusset opp. Lokalet har blitt malt og pusset opp.
LES MER:

Sminkevideo: Bli festklar med smokey-eyes!

For menn?

– Vippeextensions brukes av mange kvinner, men hva med menn?

– I Danmark og Sverige er det ikke så uvanlig at menn også tar vippeextensions, men Norge henger som sagt litt etter. Men det blir mer og mer av dette i Norge også, sier Nathalie.

Publisert:
Oppdatert:

Vippesalong ble ødelagt i storbrann – åpner i nye lokaler

Lash Bar holdt åpent i to måneder før den for noen uker siden ble offer for brannen i Henrik Wergelandsgate. Onsdag gjenåpner salongen.

Oppdatert: