Livsstil

Kjartan Lauritzen lagde liv på Østsia: – Dette er episk!

Det var full kok på Østsia da Hester V75, Kjartan Lauritzen og DJ Niilas ladge show under siste dagen av Studiestartfestivalen.

Oppdatert:
 • Damares Stenbakk

Markedsføringsstudentene Victoria Biering og Thea Nerland likte svært godt den gode atmosfæren artistene skapte under tirsdagens konsert på Østsia. FOTO: Damares Stenbakk

– Vi ladet opp med Kjartan Lauritzen på vors før denne konserten! Han er så crazy og dødsfet, forteller UiA-fadder Ingrid Jaastad entusiastisk til KRSby.

Pssst! Var du på Østsia-konserten? Bildeserie lenger ned i saken!

Gir terningkast seks

Grunnskolelærer-studentene Ingrid Jaastad, Amalie Jahnser og Linn Birkeland storkoste seg da musikerne fra Bergen lagde show på Østsia tirsdag kveld. Og det er ingen tvil om hvilken låt som er favoritten blant jentene.

Linn Birkeland, Amalie Jahnser og Ingrid Jaastad mener Kjartan Lauritzen er en fin avslutning på Studiestartfestivalen.

– Fredag av Kjartan Lauritzen, roper jentene i kor og ler.

– Fredag er jo en deilig dag, da blir låten ekstra kul. Og man blir gira av sangen, forklarer den ferske UiA-studenten, Ingrid Jaastad, og smiler. Fadderen Linn Birkeland bryter inn og sier:

– Og dialekten gjør det gøy! Han er jo fra Sogn og Fjordane, sier hun og humrer lurt.

Jentene digger stemninga Kjartan Lauritzen, Hester V75 og DJ Niilas bringer over Østasia-lokalet. De mener selve Studiestartfestivalen kunne ikke hatt et bedre opplegg enn i år.

Jentegjengen Marie Knutsen (t.v.), Frida Klalegg, Hege Mikkelsen, Karen Michaelsen, Ida Mæsel, Ane Mihra, Ingrid Jaastad, Amalie Jahnser og Linn Birkeland (nederst t.h). Alle ga student-arrangementet toppkarakter.

– Jeg gir en terningkast seks, en klar sekser! Vi får jo klager siden vi er så gira i kveld, sier Jaastad og bryter ut i latter. Venninnene ler med.

– Dette er et så bra opplegg. Selv om du ikke er her fra, får du nye venner ganske fort, forteller Jahnser fornøyd.

LES OGSÅ:

LES MER:

Studentene om Postgirobygget: – Beste som har vært!

– Episk

Victoria Biering og Thea Nerland er også svært fornøyd med Studiestartfestivalen, og mener at Kjartan Lauritzen er høydepunktet.

Victoria Biering og Thea Nerland studerer markedsføring ved UiA, og mener tirsdagens arrangement levde opp til forventningene.

– Dette er episk, det er jo nå vi lever! Det er så god stemning her i kveld. Låten «Havana» av Kjartan er min favoritt, den gir meg sommerstemning, sier Victoria Biering glisende.

LES MER:

SE OGSÅ: Sjekk hvem som feiret studiestarten

Publikumsrekord

Prosjektleder og festivalsjef i SiA, Anette Bylund, er storfornøyd med årets Studiestartfestivalen. Mandag satt de publikumsrekord under Postgirobygget-konserten.

Anette Bylund, festivalsjef i SiA (Studentskipnaden i Agder).

– Første dagen ser vi etter god stemning, og allsang med Postgirobygget er akkurat det. Tirsdag spilte noe av det heiteste i Norge om dagen på Østsia, Hesten V75, Kjartan Lauritzen og DJ Niilas. Studentene har gitt tilbakemelding på at det er nettopp dette de ønsker.

– Vi er veldig fornøyde med årets Studiestartfestival. I går var det publikumsrekord under Postgirobygget og fullt hus på Østsia i dag, avslutter hun fornøyd.

Det var flere å se som hygget seg på Østsia tirsdag kveld:

Publisert:
Oppdatert:
 1. Musikk
 2. Festival
 3. Konsert

Postgirobygget til Studiestartfestivalen

I år blir det norsk idyll og hiphop under Studiestartfestivalen på UiA.

Oppdatert:

Relaterte artikler

 1. LIVSSTIL
  Duggfrisk: – Vi høyner nivået
  3 ÅR SIDEN
 2. LIVSSTIL
  Lobbybaren stenger dørene etter 30 år
  3 ÅR SIDEN
 3. LIVSSTIL
  Sjekk ut disse moteløvene som vi fant i Bjergsted
  3 ÅR SIDEN
 4. LIVSSTIL
  Kjenner du noen av disse motefine festivaldeltakerne?
  3 ÅR SIDEN
 5. LIVSSTIL
  Sjekking på Tirsdagskonsert: – De er mine «wingmen» i kveld
  3 ÅR SIDEN
 6. LIVSSTIL
  – Når man liker øl, må man selvfølgelig lage sitt eget
  3 ÅR SIDEN