Livsstil

Suie fra Sandnes danset på scenen med Justin Bieber

Det hele startet med hashtagen #PurposeTourChildrenOslo.

Publisert:
  • Ulrikke Valvik Mitchell
FORNØYD FJORTIS: Suie Ann (14) fikk danse med Justin Bieber.

#PurposeTourChildrenOslo.

De fire ordene lyste mot 14 år gamle Suie Ann Le fra Sandnes. Justin Bieber trengte åtte dansere til de to konsertene han skulle ha i Oslo 23. og 24. september - et av mange stopp på en lang Purpose-tour.

Følg Byas.no på Facebook!

Danserne måtte være under 15 år, og for å ha sjanse til å bli med måtte de laste opp en dansevideo av seg selv på Instagram, og merke den med emneknaggen #PurposeTourChildrenOslo.

– Jeg husker godt hvor spent jeg ble da jeg så det, og skyndte meg å lage en audition-video, sier Suie.

Dagen etter laster hun denne videoen opp på Instagram:

Full audition video out on youtube!! #purposetourchildrenoslo #purposetourchildren #justinbieber ‼️ TAG @monaberntsen PLEASE ‼️

– Ble helt knust

Suie ventet i spenning. Videoen har i løpet av en dag fått fått hundrevis av views og kommentarer. Folk kommer med skryt og støtte, og forventningene ble etter hvert skyhøye.

– Jeg ble derfor helt knust da jeg fant ut at jeg ikke var én av de åtte utvalgte. Jeg følte at jeg skuffet alle de som hadde støttet meg, og det føltes utrolig drit. Men etter hvert la skuffelsen seg litt, og jeg var bare takknemlig for all støtten jeg hadde fått.

Hun la ut et nytt bilde på Instagram, hvor hun skrev at hun var utrolig lei seg for ikke å ha kommet med, men at hun takket alle som hadde heiet henne frem:

When I read that all the winners got contacted yesterday for #purposetourchildren here in Norway, I instantly check my mail but didn't get anything. I felt crushed because I had so high hopes and so many people were cheering on me ‼️ ( It was seriously bad I had tissue paper up my nose hahaha ask @xuaanphan and @mmknga ) Even tho I was having a hard time yesterday I feel alot better today cause I should be thankful whatever! I've gotten this amazing opportunity, you guys have been by my side and helped me like crazy! You guys have no idea how thankful I am for YOU guys I thought I would let people down but I realised that you guys were all still cheering on me and always will :') Thank you so much for this amazing journey and I want to thank JBTEAM for giving this huuuuuuuge opportunity to children dancers out there who wants their dream to come true. One day I will be on stage with someone amazing like Justin Bieber, but until then, I still have a long and amazing journey and I will enjoy every single bit of it! AND I WANT TO SAY CONGRATULATIONS TO THE CHILDREN AT @subsdans WHO WON!! MAKE NORWAY PROUD 💙🙏🏻 Last but not least, as biebs himself says, you give me purpose.

Dagen etter tikket det inn en mail i innboksen hennes, med emne: #PurposeTourChildrenHelsinki.

Crewet til Bieber hadde lagt merke til Sandnes-jenta, og ville gi henne en sjanse, likevel - i Finland.

– Jeg skrek av glede da jeg så mailen - jeg ble helt sjokkert og trodde først ikke at det var ekte. Jeg sto midt i byen, for jeg skulle på kino. Jeg husker ingenting av filmen, ler hun.

Neste dag sitter 14-åringen på et fly til Helsinki.

– Dans er som å puste

Suie har ikke danset i mer enn to år, men dans har allerede rukket å bli en enormt stor del av livet hennes.

– Jeg har fått veldig mange kommentarer fra folk som sier de aldri har sett en jente på min alder utvikle seg så mye på kort tid. Dans er min lidenskap og dans er akkurat som å puste for meg.

– Dans har forandret mye i livet mitt. Det har gjort at jeg har fått større motivasjon til alt jeg gjør. Det er et veldig bra fellsskap i dansemiljøet, og jeg opplever mye støtte.

Da jeg kom tilbake til Sandnes var jeg blitt en helt annen person - jeg følte at jeg hadde oppnådd noe stort.

Vel fremme i Finland ble hun godt mottatt av Bieber-crewet og de andre unge danserne.

– Mange av dem kjente meg faktisk igjen fra videoen min. Vi trente sammen og ble litt bedre kjent før vi skulle stå sammen foran tusenvis av mennesker. Jeg tror det var over 30.000. Jeg var sykt nervøs og helt sykt spent rett før vi skulle opptre.

– Justin skulle synge én sang før vi skulle på, og da vi ble plukket opp tenkte jeg bare «uæææ». Men da jeg sto på scenen så fikk jeg en helt annen følelse - jeg følte meg hjemme der. Bieber hilsa på oss, og vi fikk masse kjærlighet fra publikum. Det var fantastisk.

Did this really happen? This was such a huge step into my future and I really enjoyed every single moment of it 🙏🏻 SO MUCH LOVE FOR MY TEAM #purposetourchildren 💙 ✖️ Full Video On Facebook ✖️

Fikk 500 følgere på Snapchat

I forkant av Helsinki-reisen hadde Suie fått nærmere 500 beliebers-følgere på Snapchat, som ville følge med på reisen hennes.

– Det var også flere i publikum som sa at de kjente meg igjen, og sa at de så opp til meg. Jeg følte meg veldig spesiell! Det var en stor opplevelse, og dette ga meg et innblikk i hvordan det er å stå på en så stor scene - det er jo det jeg drømmer om.

– Hva gikk gjennom hodet ditt da du sto der og skulle danse sammen med Justin?

– Mye! Jeg nøt muligheten og følelsen, og dansa alt jeg bare kunne.

– Men du. Hvordan var biebs, da?

– Han snakket med oss og var veldig støttende. Han er en ganske snill person.

STOLT: #PurposeTour-genseren blir godt brukt.

– En helt annen person

Suie har vært fan av Bieber siden hun var åtte år gammel, og har tidligere hatt veggene på pikerommet dekorert med ansiktet hans. Hun er ennå superfan, men plakatene forsvant i siste flytterunde.

– Det er dette jeg drømmer om å gjøre med livet mitt. Jeg vil inspirere andre til å følge etter drømmene sine. Om fem-ti år håper jeg at jeg jobber for og med store artister og dansere - folk jeg ser opp til.

– Hvis du kunne ha danset med hvem du ville i hele verden, hvem ville det ha vært?

– Det er et vanskelig spørsmål! Beyoncé, tror jeg. Siden hun er Beyoncé liksom. Og så kunne jeg veldig godt tenkt meg å danse sammen med et koreansk boyband som heter Got7.

Det er i hvert fall ingen tvil om at danseopplevelsen med idolet Bieber ga mersmak for Sandnes-jenta.

– Da jeg kom tilbake til Sandnes var jeg blitt en helt annen person - jeg følte at jeg hadde oppnådd noe stort. Dette er bare første steg mot noe stort for meg. Dette er ikke det siste folk ser av meg.

Mer fra Byas.no:

LES MER:

* Trendalarm: Nå skal gutta ha smykker i skjegget

LES MER:

* Slik vil Siv Therese få krigsrammede flyktninger til å senke skuldrene

LES MER:

* Julia Wong (21) fra Sandnes kan innta Stortinget neste år, men hvem er hun egentlig?

Publisert:

Lokal artist i samarbeid med Sean Kingston: – Det er helt sykt å få denne sjansen

Da Labi Ramaj var yngre, festet han til Sean Kingstons «Beautiful girls», nå har han laget en offisiell remiks av en av artistens nye låter.

Publisert: